Hae
Diiskuneiti

UUDEN FINNKINON LUXEN AVAJAISET KAUPPAKESKUS MYLLYSSÄ

Mulle tipahti viime kuussa postilaatikosta kutsu uuden Finnkino LUXE Myllyn avajaisiin. Hain Instagramin puolella kutsuvierastilaisuuteen aveccia ja halukkaita olisi ollut jonoksi asti, mutta mukaan lähti ystäväni Reetta, joka huuteli imboxiin jossain kahdessa sekunnissa, että hän tulee 😀 Kutsuvierastilaisuus alkoi 17:00 iltapäivällä ja itse olin tietty kuuteen saakka töissä. Reetta pöräytti autonsa kuudeksi meidän liikkeen eteen ja siitä sitten kauheella rytinällä kohti Kauppakeskus Myllyä. Oli muuten ihan kiva, kun muut vieraat oli iltapuvuissa, upeissa kampauksissa sekä meikeissä ja itse pyyhälsin paikalle suoraan töistä ihan hikisenä ja räjähtäneenä 😀

Finnkino LUXE Mylly on Pohjoismaiden ensimmäinen LUXE-elokuvateatteri, joka sijaitsee Varsinais-Suomen suurimmassa kauppakeskus Myllyssä. Eli kuinka ihana idea on viettää kunnon vapaapäivä ensin shoppailen, syöden ja lopuksi leffaan! LUXE tarkoittaa luksusta eli tavalliset leffaistuimet on korvattu ylellisen muhkeilla säädettävillä lepotuoleilla, joissa saa nostaa jalat ylös ja nojailla rennosti taakse (varoa saa ettei nukahda). iSense on premium-salikonsepti, jossa 4K-projektorit, Dolby Atmos -äänimaailma sekä suuri valkokangas antavat ylivoimaisen elokuvaelämyksen.

Saimme valita kahden eri elokuvan väliltä mitä menemme katsomaan ja valkkasin meille uuden Doctor Strange in the Multiverse of Madnesin. Mä en ole oikein koskaan katsonut mitään supersankarielokuvia, niin en oikein tajunnut tuosta elokuvasta mitään – mutta elokuvaelämys oli silti kyllä upea! Äänet tuntuivat tosi todelta ja vaikka istuin ihan takana niin näin tekstitykset, koska valkokangas oli todella suuri. Parasta oli tietty ihanat löhötuolit ja oma pöytä mihin sai tilata Finnkinon aulan Oscar’s Barista juomaa ja syötävää. Juomat ja ruoat voi ostaa etukäteen Finnkinon verkkokaupasta tai tilata vasta paikan päällä. Omia eväitä ei leffateatteriin saa ottaa eli herkut on ostettava aulasta tai baarista 🙂

Uusi elokuvateatteri oli todella upea ja moderni. Aion ehdottomasti jatkossa käydä elokuvissa aina Myllyssä. Odotan jo innolla uuden Jurassic Worldin ensi-iltaa, kun dinojen karjunnat varmasti saavat iSENSE salissa kaikki karvat pystyyn. LUXESSA on yhteensä kuusi salia, joista yksi on iSENSE-sali ja muut premiumn-saleja. Uusi Finnkino sijaitsee Myllyn uudessa päädyssä ja kaikki parkkipaikat ovat tietenkin maksuttomia.

Kuvaaja: Antti Ranki

Kun leffa oli katsottu (kesti muuten yli kaksi tuntia) pääsimme nauttimaan vielä herkkutarjoiluista viinin kera. Paikalla oli elävää musiikkia ja hauska kuvauspiste, josta sai perinteisen polaroidin mukaan muistoksi. Kuvaan sai laittaa päälle leffarekvisiittaa ja mä löysin tollaisen valkoisen puuhkan, joka päättyi näyttämään mun päällä ihan joulupukin parralta 😀 Kiitos polaroidista kuvaajalle Antti Ranki ja kiitos kutsusta Finnkino sekä Ideagroup 🙂

Katso LUXEN ohjelmisto tästä ja varaa liput S-etukortilla nyt -25% alennuksella tästä (etu on voimassa 30.6.2022 saakka).  Voin kyllä innolla suositella LUXEA – leffakokemus oli aivan eri luokkaa kuin normi teatterissa. Mun Instagramista löytyy Reels-video Finnkinon avajaisista ja sen pääset katsomaan tästä!

 

SEURAA DIISKUNEITI-BLOGIA:

Diiskuneiti Instagram

Diiskuneiti Facebook

Follow my blog with Bloglovin

LUE MYÖS:

ROSSON PIZZANTAI – SYÖ NIIN PALJON PIZZAA KUIN JAKSAT

ANNA LAHJAKSI SHOPPAILUPÄIVÄ KAUPPAKESKUS MYLLYSSÄ

KAPE AIHISEN VIETÄVÄ RAVINTOLATASON ARKIRUOAT KOTIIN JA TYÖPAIKALLE

 

4 kommenttia

 1. petra kirjoitti:

  kuulostaa kyllä tosi hienolta! ehkä jopa sellaiselta, että voisi pidemmänkin matkan päästä lähteä leffaan, tai sisällyttää leffan länsirannikon reissuun 🙂

 2. villananna kirjoitti:

  Mä olen jonkin aikaa mankunut leffaan. Olisin halunnut nähdä pari leffaa mutta miehellä on lopputyö kesken niin aika vähän tulee sitten mentyä mihinkään.

 3. Anna/Kello neljän aamukahvi kirjoitti:

  kuulostaapa kivalta! 🙂

 4. Jasmin kirjoitti:

  Oisko vähän siistiä saada tollanen kutsu postista! Missä mun kutsut 😍

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.