Hae
Diiskuneiti

TESTISSÄ: PARHAAT LUONNONKOSMETIIKAN HUULIVOITEET

*Sisältää mainoslinkkejä

*TUOTTEET ON SAATU PR-NÄYTTEINÄ.

Nyt on taas tullut se aika vuodesta, kun omat huuleni rohtuvat todella helposti. Kylmyys, kosteus, pakkanen ja d-vitamiinin vähäinen saanti vaikuttaa huulien kuntoon ihan selkeästi. Olen saanut viimeisen vuoden aikana PR-näytteinä monia erilaisia huulivoiteita ja olen niitä nyt testannut rauhassa monta kuukautta ja ajattelin nyt koostaa tähän artikkeliin mun omat suosikit niistä. Luonnonkosmetiikan huulivoiteita on markkinoilla useita kymmeniä ja niitä tulee jatkuvasti lisää, mutta ikävä kyllä osa niistä on ollut melkoisia floppeja. Tässä artikkelissa esittelen kuitenkin vain ne, jotka ovat oikeasti hyviä ja joita itsekin käytän. Luonnonkosmetiikassa minua kiehtoo erityisesti luonnolliset raaka-aineet sekä ympäristöystävällisyys. Itselläni huulet rohtuvat talvisin todella pahoiksi ja ajattelin, että tämä huulivoide vertailu voisi nyt talven kynnyksellä olla teillekin hyödyllinen juttu 🙂

MADARA PLUM PLUM

Ah, tämä huulivoide on mun ehdoton suosikki, sillä se tekee huulista heti ihan pehmeät. Tämä huulivoide on sellainen mikä tepsii myös todella rohtuneisiin ja repaleisiin huuliin. Huulivoide antaa kunnolla kosteutusta, pehmeyttä sekä kiiltoa ja se vaikuttaa välittömästi. Huulivoide tuoksuu vaniljan ja marjan sekoitukselta, mutta tuoksu on todella hento eikä liian voimakas.

Huulivoide sisältää: jojobaöljyä, luumuöljyä ja karitevoita.

Merkki: Madara.

Hinta: 10,90€

Arvosana: +10

Tuotetta myy verkossa: *Jolie.

BYBI BEAUTY PLUMPER

Tämä huulivoide on todella jännä, sillä se vilkastuttaa välittömästi huulien verenkiertoa piparminttu-, ja veriappelsiini -öljyjen ansiosta. Aluksi tuntuu, että huulet oikein kipinöivät, kun verenkierto lähtee liikkeelle. Huulivoide antaa muhkeat ja kiiltävät huulet. Pakkaus on valmistettu biohajoavasta sokeriruokosta – wau!

Huulivoide sisältää: Piparminttuöljy, veriappelsiiniöljy, rypäleen siemenöljy, sheavoi.

Merkki: BYBI

Hinta: 12,90€

Arvosana: +10

Tuotetta myy verkossa: *Jolie.

KIVVI LIP MARMALADE

Ihastuin tähän Latvialaiseen Kivvi-sarjaan jo viime vuonna ja olen tykännyt lähes kaikista heidän tuotteistaan mitä olen kokeillut. Tuotteissa käytetään pohjolasta peräisin olevia luonnonmarjoja ja sarja on aika edullinen verratuna muihin luonnonkosmetiikan merkkeihin. Pääsin kokeilemaan Kivvin huulimarmeladia ja se oli kyllä rakkautta ensikokeilulla 😀 Huulimarmeladin koostumus on samettinen ja sitä otetaan purkista sormelle ja hierotaan huulille. Marmeladi koostuu luomuöljyistä ja se pehmentää huulet välittömästi. Koska Kivvi-sarja on suunniteltu Latviassa, jossa vallitsee kaikin puolin samanlainen ilmasto kuin täällä Suomessa, niin huulimarmeladi on suunniteltu sillä tavalla, että se myös suojaa huulia kylmältä pohjolan ilmastolta. Huulivoidetta saa tuoksuissa *mustikka, *luumu ja *minttu. Itselläni on tuo mustikka ja olen ollut siihen hurjan tyytyväinen.

PS. kesähelteillä säikähdin kun marmeladi oli mennyt ihan pilaantuneen näköiseksi, mutta Kivvi infosi minua, että lämpötila voi muuttaa tuotteen koostumusta, mutta ei vaikuta tuotteen laatuun. Huulimarmeladia tulisi säilyttää max +25 asteessa.

Huulivoide sisältää: Luomuöljyt kuten avokado, kookos, argan yms, sheavoi, arganöljyä, e-vitamiini.

Merkki: Kivvi

Hinta: 7,70€

Arvosana: +10

Tuotetta myy verkossa: *Waku-Organics

WELEDA EVERON HUULIVOIDE

Weledan Everon -huulivoide on aika simppeli ja perus puikossa oleva voide. Huulivoiteen voi laittaa myös huulipunan alle, koska se jättää huulille luonnollisen mattaisen pinnan. Everon tuntui aluksi aika kuivalta, mutta se kuitenkin auttaa huulien paranemista, vaikka siitä ei tule samalla tavalla heti sellainen olo, että huulet ovat nyt taas tikissä. Everonia voi laittaa myös nuhan aiheuttamiin rohtumiin nenän alle. Tuoksu on todella mieto vanilja.

Huulivoide sisältää: Mehiläisvaha, sheavoi, mehiläisvaha,  jojobaöljy, kandellivaha.

Merkki: Weleda.

Hinta: 6,95€

Arvosana: +7

Tuotetta myy verkossa: Ruohonjuuri.

URTEKRAMIN HUULIVOITEET

Urtekramin huulirasvat vaikuttivat aluksi aika kuivilta ja ajattelinkin, että ovatkohan ne vanhentuneita. Huulivoidetta tarvii kuitenkin painaa kunnolla huulia vasten, jotta tuote lämpenee ja näin levittyy kunnolla. Urtekramin huulivoiteita saa mandariinin ja vaniljan tuoksuisena, mutta tuoksut ovat todella hentoja, joten nämä sopivat varmasti myös sellaisille, jotka eivät pidä tai kestä tuoksuista.

Huulivoide sisältää: Mehiläisvaha, sheavoi, vihreä tee, e-vitamiini, mehiläisvaha, granaattisiemenöljy, jojobaöljy.

Merkki: Urtekram

Hinta: 3,90€

Arvosana: +6

Tuotetta myy verkossa: Sokos

Mikä on sun luottohuulivoide? 🙂

18 kommenttia

 1. Jasmiina kirjoitti:

  Mulla on Hurraw-rasvoja joka lähtöön 😀 Se on varmaan sitten sanottava. Tarvitsisin jonkun hieman tehokkaamman talvikäyttöön, mutta oon kieltänyt itseäni ostamasta uusia ennen kun mun hamsterivarastot hälvenee..

  • Diiskuneiti kirjoitti:

   Ne Hurraw-voiteet on kyllä kans hyviä. No käytät ne nyt loppuun ja olet ekologinen tai sitten jos huulet hoitaa kuolemaa, niin vahva suositus Kivvin huulimarmeladille tai tuolle Madaran huulivoiteelle 🙂

 2. Liisa kirjoitti:

  Mulla oli jossakin vaiheessa jotakin Aloevera -huulivoidetta. Tosi täyteläistä, se piti huulten kuivumisen kurissa. Nyt olen mennyt lähinnä vaseliinilla. Mut kiitti näistä vinkeistä!

  • Diiskuneiti kirjoitti:

   Vaseliini on hyvä, koska se suojaa ja auttaa korjaamaan huulten pintaa, mutta se ei varsinaisesti anna huulille kosteutusta. Jos olet pärjännyt sillä, niin hyvä, mutta kannattaa myös kokeilla näitä oikein huulille suunniteltuja voiteita 🙂

 3. NelliL kirjoitti:

  Itse käytän Madaraa jos käytän jonkun muun kosmetiikkaa kuin itse tehtyä. Se on hyvä 🙂

 4. Tia kirjoitti:

  Itse rakastan Mizonin huulivoidetta, mutta tuo Bybin alkoi kiinnostamaan.

 5. Satu kirjoitti:

  Kiitos tästä postauksesta, tuli tarpeeseen. Mulla on roaccuttan kuuri meneillään ja huulissa pitää koko ajan olla rasvaa, muuten ne rohtuu saman tien. Otin pari kuvakaappausta että muistaa mitä vois seuraavaksi kokeilla. 😀

  • Diiskuneiti kirjoitti:

   Ihana kuulla, että postauksesta oli hyötyä 🙂
   Suosittelen ehdottomasti sulle tuota Madaraa tai Kivviä! Toivottavasti tulehdus paranee pian 🙂

 6. Rosa kirjoitti:

  Tuo Madaran huulivoide vaikuttaa todella hyvältä! Sopivasti nuo alennuksetkin tässä viikonloppuna… Kääk.

 7. Sonja Suomela kirjoitti:

  Toi Madaran -huulirasva on mullakin kovassa käytössä! Mulla on myös se hamppuversio, mut en oo sitä viel kokeillu ku noita huulirasvoja on niin paljon nyt avattuna 🙂

 8. Mari_Shopaholic kirjoitti:

  Nää oli kaikki sellaisia, mitä en ole kokeillut :). Tällä hetkellä mun lemppari on Signe Seebidin ihana appelsiinin tuoksuinen huulivoide.

 9. Elli Leppiniemi kirjoitti:

  Tosi kiva ja hyödyllinen postaus! 🙂 Tarvis itsekin testata luonnonkosmetiikkaa huulirasvoissa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.