Hae
Diiskuneiti
Kaupallinen yhteistyö

VAIHDOIN PUHELINLIITTYMÄN KOTIMAISEEN MOI MOBIILIIN

Kaupallinen yhteistyö: Moi Mobiili
*Sisältää mainoslinkkejä

Päätin pari kuukautta sitten vaihtaa liittymää, koska mulla ei yksinkertaisesti toiminut netti juuri ollenkaan – eikä kyseinen operaattori saanut tehtyä mitään, että nettiä oltaisiin saatu toimimaan kunnolla. Päivittelen kuitenkin päivittäin Instagramia sekä blogia ja oli suht turhauttavaa, kun netti toimi jollain madon vauhdilla esim. bussimatkoilla töihin. Mulla oli jo muutenkin muhinut pitkään ajatus liittymän vaihtamisesta ja kesällä aloin tehdä vähän hintavertailua netissä. Olen itse ollut aikoinaan seitsemän vuotta töissä operaattorimyyjänä, joten en ollut ihan tietämätön näissä hommissa. Tiedän, että yleisesti melkein aina vanhat asiakkaat joutuvat maksamaan kalliimpia pakettihintoja mitä uusille asiakkaille tarjotaan ja se on epäreilua.

MIKSI VALITSIN MOI MOBIILIN

Mulle tärkeää liittymässä on ensisijaisesti netti ja että se toimii aina! En juurikaan soittele tai laittele tekstiviestejä, kuin mummille joten puhe-, ja teksiviestipaketit ovat mulle käytännössä turhia ja en halua maksaa niistä turhaan. Moi Mobiili oli pyörinyt mulla mielessä jo pitkään, koska sitä oli moni kehunut hyvänä ja edullisena puhelinliittymänä. Halusin kuitenkin vielä tehdä liittymävertailua itse ja päädyin sitten valitsemaan kaikista operaattoreista *Moi Mobiilin, koska löysin heiltä juuri täydellisen liittymäpaketin itselleni mitä ei muilta operaattoreilta löytynyt. Moi Mobiili on myös siitä reilu, että heillä on samat hinnat sekä vanhoille, että uusille asiakkaille – kaikki heidän asiakkaat ovat heille yhtä tärkeitä. Liittymää vaihtaessani vanha operaattorini lähetti minulle niin operattorikielellä tunnetun ”resque-tarjouksen” joka oli huonompi mitä he myivät netissä uusille asiakkaille – joten närkyistin viimeistään lopullisesti siinä vaiheessa 😀

Valitsin itselleni *Rajaton 4G -liittymän, jossa on rajaton 100 megan netti. Puhelut maksavat 0,055€ per minuutti ja tekstarit ovat 0,055€ kappaleelta. Parasta on se, että jos jonain kuukautena tuleekin puheripuli, niin liittymässä on ns. neljän euron käyttökatto, eli kun neljä euroa ylittyy niin se sisältää rajattomat puhelut ja tekstarit –  ihan huikeaa 🙂

PARASTA MOI MOBIILIN LIITTYMÄSSÄ

 • Samat edulliset hinnat kaikille.
 • Kotimainen.
 • Puheluminuutit ja tekstarit kuuluvat Euroopan reiluimmin hinnoiteltujen mobiilipalvelujen joukkoon.
 • Netti toimii kuin raketti ja Moi:lla onkin nopein nettiyhteys saapuvan liikenteen osalta (katso lähde tästä).
 • Liittymän lasku veloitetaan joka kuukausi suoraan pankkikortilta.
 • Ei määräaikaisia sopimuksia.
 • Mun Moi mobiilisovelluksessa näkee saldon ja sieltä on helppo hallinnoida omaa liittymää.

OMAN NUMERON VAIHTAMINEN MOI MOBIILIIN

Vaihdoin kätevästi oman numeroni Moi Mobiilin heidän *nettisivuillaan. Liittymänvaihto oli todella helppo ja nopea. Uusi SIM-kortti tuli nopeasti postissa ja sain tekstiviestillä tarkasti aikataulun ja ohjeet sim-kortin vaihtamiseen ja liittymän rekisteröimiseen Moi Mobiilin sovelluksessa. Moi Mobiililla ei ole mitään omia liikkeitä ja sen vuoksi he pystyvät pitämään liittymähinnat edullisina. Mun kohdalla kävi pieni vastoinkäyminen liittymänvaihdos päivänä, sillä saamani sim-kortti oli jotenkin vioittunut (tai sitten itse naarmutin sitä, kun yritin laittaa sitä puhelimeeni) ja liittymä ei lähtenyt toimimaan. Sain kuitenkin heti yhteyden asiakaspalveluun ja he lähettivät minulle uuden simmin matkaan. Valitettavasti oli juuri viikonloppu tulossa ja posti toi simmin vasta maanantaina eli olin ilman puhelinta muutaman päivän. Netti toimi kuitenkin wifi-verkossa joten sillä osin ei ollut hätää. Moi Mobiili hyvitti myös kokonaan mun puhelinlaskun joten sain käytännössä ilmaisen kuukauden.

FIILIKSIÄ MOI MOBIILIN LIITTYMÄSTÄ

Olen käyttänyt Moi Mobiilia nyt kaksi kuukautta ja olen ollut siihen todella tyytyväinen. Netti toimii kuin raketti missä vaan ja nyt olen saanut taas bussimatkoillakin somettaa. Nyt kun soittelen mammalle, niin ei tarvi aina miettiä, että kuinkakohan iso lasku tulee, koska tiedän, että puheluiden hinta pysähtyy siihen neljään euroon. Parasta on, että laskut menee suoraan tililtä eikä tarvitse murehtia onko muistanut laskun maksaa. Parasta on nopea netti ja esim. mulla ei ennen toiminut netti ollenkaan makuuhuoneessa ja nyt voin katsoa sängyssä kännykästä vaikka Netflixia – luksusta.

Oikein hyvillä mielillä voin suositella Moi Mobiilia ja suosittelenkin nyt, että kaiva esiin uusin kännykkälaskusi ja katso mistä lasku oikein koostuu. Vaihtaessasi Moi Mobiiliin voit pitää oman puhelinnumerosi tai valita ihan uuden numeron. Oman Moi Mobiilin -liittymän pääset tilaamaan *tästä!

Mikä operaattori sulla on ja koska olet viimeiksi kilpailuttanut kännykkäliittymäsi? 🙂

 

SEURAA DIISKUNEITI-BLOGIA:

Diiskuneiti Instagram

Diiskuneiti Facebook

Follow my blog with Bloglovin

LUE MYÖS:

GALLERIX – JULISTEILLA PIRISTYSTÄ OLOHUONEESEEN

DIY: MAUSTEET JÄRJESTYKSEEN PIKKU BUDJETILLA

ANNA LAHJAKSI SHOPPAILUPÄIVÄ KAUPPAKESKUS MYLLYSSÄ

 

 

Kaupallinen yhteistyö: Moi Mobiili

6 kommenttia

 1. byelinpo kirjoitti:

  Mulla on Saunalahden liittymä ja en ole kyllä kilpailuttanut liittymää vuosiin.. Meidän tytöllä 9v nousi juuri liittymän hinta reippaaseen yli 20 eur, täytyy kurkata noi liittymät (ainakin noihin kalliimpiin kuului netinkäyttöä ulkomailla). Tämä Moi-liittymä oli mulle ihan uusi tuttavuus, kiitti vinkistä 🙂

 2. Anna/Kello neljän aamukahvi kirjoitti:

  aina ollut dna 😀

 3. Minna kirjoitti:

  Meidän perheessä päädyttiin myös Moi Mobiiliin pienen kilpailutuksen jälkeen. Tehtiin muuten kilpailutus täällä https://vertailut.com/puhelinliittymat/ Ollaan kyllä oltu tyytyväisiä 🙂

 4. Jenni kirjoitti:

  Mekin päädyttiin ottamaan liittymä Moi Mobiililta. Esikoinen aloittaa päiväkodin ensi syksynä, joten pitää alkaa opettamaan jo vähän puhelimen käyttöä hehe.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.