Hae
Diiskuneiti

VIISI KUVAA TAMMIKUULTA

Tammikuu oli kylmä, luminen ja erittäin työntäyteinen. Tuntuu, että olin koko tammikuun menossa siellä ja täällä. Kun selailin puhelimen kuvia tätä postausta varten, niin tammikuuhun mahtui kyllä vaikka ja mitä menoa Jyväskylän työmatkasta aina laivareissuun asti. Tässä tulee viisi kuvaa tammikuulta 🙂

TAMMIKUUN ENSIMMÄINEN PÄIVÄ

Vietettiin uutta vuotta ystävän luona Liedossa. Aamulla kun heräsin tammikuun ensimmäiseen päivään, näkymä ikkunasta oli talvinen ja ulkona oli ihan huippukylmä! Kruisaltiin iltapäivällä takaisin Turkuun auringonlaskussa ja oli kyllä niin kaunista. Tuli sellainen ihana fiilis, että voisiko parempaa starttia uudelle vuodelle olla ja tästä tämä vuosi lähtee vaikka mamman takia olikin suru puserossa.

DIVET: SEX, DRAG & ROCK ’N’ ROLL

Käytiin työkaverini Sannan kanssa syömässä yhtenä perjantai-iltana Deliberissä pizzaa ja en ollut tiennyt, että Deliberistä saa pizzaa myös gluteenittomana. Oli aivan älyttömän hyvää! Pizzojen jälkeen suunnattiin Turun kaupunginteatteriin katsomaan Divetin uusi show, joka oli aivan mieletön! Show oli täynnä glitteriä, korkoja ja upeita asuja. Mukana oli neljä miestanssijaa ja siis huhhuh mitä musiikin ja tanssin tykitystä oli tämä 2,5 tuntinen esitys – suosittelen!

YSTÄVIÄ, JUUSTOJA, KUPLIVAA JA ELOKUVIA

Loppiaisena vietin iltaa ystäväni luona ja hän oli tehnyt meille kanapiirakkaa ja upean juustotarjottimen. Siinä sitten turistiin Kakolassa monta tuntia ja herkuteltiin. Seuraavana viikonloppuna lähdin toisen ystäväni ja hänen viisi vuotiaansa kanssa leffaan katsomaan Muuttomatka -elokuvan, joka oli meidän aikuistenkin mielestä oikein kiva. Leffan jälkeen käytiin vielä herkuttelemassa Pincho Nationissa.

TYÖMATKALLA JYVÄSKYLÄSSÄ

Meillä oli tammikuussa Jyväskylässä stand up -festivaalit töiden puolesta ja asustelin Jyväskylän Scandicissa kolme päivää. Reissu oli hektinen, mutta tosi kiva. Kävin aamuisin hotellilla uimassa ja illat kului töiden parissa Villa Ranassa. Tutustuin moniin uusiin ihmisiin ja pääsin katsomaan muutamia stand up keikkojakin, kun aina välttämättä bäkkäriltä ei pääse lähtemään. Aina välillä tulee sellainen olo, että onko tämä edes työtä, kun se ei tunnu sellaiselta. Ihanaa vihdoin tehdä töitä omalla alalla!

BINGOA JA VAALEANPUNAISIA DRINKKEJÄ

Käytiin kuun lopussa ystäväni kanssa laivaristeilyllä Viking Gracella. Oltiin varattu tämä reissu jo aikaa sitten, niin tätä oli ehditty jo odottamaankin. Laiva lähti vasta yhdeksältä illalla, joten otettiin parit viinit ja hypättiin kahvilasta ostettujen leipien kanssa sänkyyn. Oli ihana nukkua kunnolla ja seuraava päivä oli niin kiva. Käytiin bingossa ja mä voitin 27 euroa wuhuuh! Syötiin laivan buffetissa, höpöteltiin, shoppailtiin ja juotiin ihania drinkkejä. Suuri pettymys oli, että laivalla ei ollut enää Victoria’s Secretin myymälää yhyyh! Kiitos seurasta Pauliina <3

Kiitos tammikuu – olit ihana. Toivottavasti teilläkin on ollut mukava alkuvuosi 🙂

 

SEURAA DIISKUNEITI-BLOGIA:

Diiskuneiti Instagram

Diiskuneiti Facebook

Follow my blog with Bloglovin

LUE MYÖS:

TAMMIKUUN IHONHOITO SUOSIKKI: THE BODY SHOP VITAMIN E SEERUMIÖLJY

THE ORDINARYN HYPETETYT IHONHOITOTUOTTEET PELASTAVAT KUIVAN TALVI-IHON

ARKEA PAKOON RUISSALON KYLPYLÄÄN

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *