Hae
Diiskuneiti

MARTINEXIN SYKSYN MUUMI-UUTUUKSIA

*Sisältää mainoslinkkejä

Martinex on julkaissut syksyn Muumi -tuoteuutuudet ja Muumit seikkailevat tänä syksynä niin vaatteissa, laukuissa kuin keittiötuotteissakin. Muumi-fanina haluan tietenkin vinkata teille näistä syksyn upeista Muumi-uutuuksista ja kirsikkana kakun päällä saatte vielä mun koodilla DIISKUNEITI20 -20% alennuksen koko Martinexin verkkokaupan valikoimasta. Koodi on voimassa lokakuun 2021 loppuun saakka 🙂

AIKUISTEN MUUMI-VAATTEET

Syksyn uudessa aikuisten Moomin by Martinex -vaatemalliston kuosissa seikkailee Hemulit. Kuosi liittyy Tove Janssonin Kuka Lohduttaisi Nyytiä -kirjan kuvitukseen. Kirjassa Nyyti asustaa yksin talossaan ja kuuntelee öisin hemuleiden tassuttelua sekä mörköjen huutoja. Häntä pelottaa kovasti, vaikka ovi on lukossa ja lamppuihin on sytytetty valot. Hemulit kulkevat ulkona sateenvarjojen kera. Ne ovat täysin tietämättömiä Nyytin peloista ja yksinäisyydestä. Aivan ihana kuosi juuri syksyn viimaan, pimeyteen ja sadepäiviin. Voin suositella lämpimästi Martinexin vaatteita. Ne ovat todella pehmoisia, laadukkaita ja eettisesti valmistettuja. Kaikki tekstiilit suunnitellaan Raisiossa. Martinex käyttää pieniä paikallisia tehtaita, jotka kuuluvat kansainväliseen BSCI –sertifioituihin tehtaisiin.

Hemulikuosia on saatavana:

Martinexin Muumi-hupparit ovat olleet suosittuja vuodesta toiseen ja tänä syksynä huppareissa seikkailevat Hattivatit, Esi-isä ja Pikku-Myy. Kurkkaa kaikki naisten uutuusvaatteet *tästä.

KEITTIÖTUOTTEET

Blogiani seuranneet ovat varmasti huomanneet, että minulla näkyy myös keittiön puolella aika paljon Muumit. Muumi-aiheiset kulhot, ottimet, purnukat ja leivontatarvikkeet tuovat piristystä keittiöön. Uusissa keittiöpurkeissa ja muissa tuotteissa on erittäin syksyinen tunnelma, sillä Muumit viettävät syysjuhlia. Kauniisti kuvitetussa pimenevässä illassa välkkyvät paperilyhdyt ja Muumilaakson hahmot ovat juhlatunnelmissa. Rakastan itse puutarhajuhlat kuosia ja tämä on kyllä melkein yhtä ihana!

Tuotesarjaan kuuluu:

 • Kahvi-, ja teepurkki.
 • Suodatinpussipurkki.
 • Tarjotin.
 • Eväsrasia.
 • Juomapullo-, ja kahvimuki.
 • Erikokoiset leivontakulhot.
 • Nuolijat.

Katso uudet sadonkorjuujuhla -teemaiset keittiötuotteet *tästä. Syksyn uutuuksissa on mukana myös juomapulloja ja eväsrasioita lapsille hahmoina Haisuli ja Pikku Myy.

muumi laukut ja pussukat

Mulla on vaikka kuinka monta Muumi-aiheista kukkaroa ja pussukkaa. Tykkään varsinkin vinssi-pussukoista, jotka saa olan yli ja niihen mahtuu juuri kännykkä, avaimet, huulirasva ja rahat. Mun meikkipussi on myös tietenkin Muumia ja Martinexin pussukat ovatkin käteviä, koska isoimmissa pussukoissa on leveä pohja, jonne mahtuu hyvin tavaraa.

Mulla on tällä hetkellä arkikäytössä Muumi-reppu. Se on työmatkoilla tosi kätevä kun saan sinne mahtumaan kaiken tarvittavan eväitä myöden. Tämän syksyn laukkumallistossa on monelaista kuosia ja omia suosikkejani ovat Hattivatit, Leinikki, Usva, Hemulit ja Haisuli. Tuosta Leinikki-kuosista haluaisin ehdottomasti tuollaisen *pikkulaukun – joka sopisi mun mielestä täydellisesti myös juhlaan.

Katso kaikki uudet Muumi laukut, reput ja pussukat *tästä!

muumia vauvoille ja lapsille

Martinexin lastenvaatteet ovat kauniita ja pehmeitä lasten herkälle iholle. Syksyn mallistossa on vaikka mitä ihanaa vauvoille ja taaperoille. Jos mulla olisi lapsi, niin hän varmasti kulkisi pelkissä Muumi-vaatteissa. Lasten uudessa vaatemallistossa seikkailee myös ihana Peppi Pitkätossu.

Katso kaikki lasten vaatteet *tästä!

Martinexin verkkokauppa on ympäri vuoden täynnä kaikkea ihanaa (muutakin kuin Muumia) ja heille tulee jatkuvasti kaikkea uutta ja varsinkin vaatteiden kohdalla mallistot vaihtuvat usein. Muista käyttää kassalla alekoodia DIISKUNEITI20 niin saat -20% alennuksen.

Hyppää ostoksille *tästä 🙂

Kuvat: Martinex.

 

SEURAA DIISKUNEITI-BLOGIA:

Diiskuneiti Instagram

Diiskuneiti Facebook

Follow my blog with Bloglovin

LUE MYÖS:

KURKISTUS VAATEKAAPPIIN: KAIKKI MUUMI-VAATTEENI

MUUMIEN IHANIMMAT MIETELAUSEET

PIKKU MYYN PARHAIMMAT LETKAUTUKSET JA MIETELAUSEET

4 kommenttia

 1. Jane kirjoitti:

  Voi jehna, tuo haisulireppu on jotenkin niiin symppis! 😀

 2. Nadine kirjoitti:

  Aivan ihanat Muumi-uutuudet! Minä ostaisin mustan repun, kun se on niin söpö ?

 3. villananna kirjoitti:

  Näin tuossa viikolla kuvan Hämeenlinnan Icare -myymälän Instassa. Heillä on myynnissä iso määrä Muumiaiheisia tarroja. Tulit heti mieleen niistä.

 4. Mira / Blinger shimmer -blogi kirjoitti:

  Muumi-tuotteet on niiiiiiin ihania <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.