Hae
Diiskuneiti

TOP 5: KIINNOSTAVIMMAT JOULUKALENTERIT AIKUISILLE 2017

Viime vuonna esittelin täällä blogissa vuoden 2016 parhaat kauneus & lifestyle -joulukalenterit. Artikkeli oli niin suosittu, joten päätin tehdä myös katsauksen tämän vuoden kiinnostavimpiin joulukalentereihin. Nämä kaikki kalenterit on myynnissä Suomessa ja linkeistä pääsee katsomaan tarkemmin joulukalentereiden ominaisuuksia ja hintoja. PS. Muistakaa ostaa joulukalenterit ajoissa, ne tuntuvat aina loppuvan kesken 😀


THE BODY SHOP

The Body Shopin joulukalenteri oli listallani myös viime vuonna. Sain kyseisen kalenterin syntymäpäivälahjaksi ja luukkujen avaus toi minulle joka päivä niin suurta iloa ja jännitystä, että tämä joulukalenteri on löytyy siksi listaltani tänäkin vuonna. Joulukalenteri sisältää erilaisia shampoita, meikkejä, voiteita, kasvovettä, meikinpoistoainetta, saippuaa, meikkausvälineitä, tuoksuja, huulivoiteita ja kynsilakkoja. Jokainen tuote jonka sain viime vuoden joulukalenterista on ollut aktiivisessa käytössäni, eli tästä kalenterista ei todellakaan tule ns. ”turhaa krääsää”.

Tänä vuonna joulukalentereja löytyy kolmea erilaista: perus, medium sekä ultimate -malli, joista olen jo hankkinut ultimate-version. Viime vuonna minulla oli perusversio ja koska pidin siitä todella paljon, niin halusin tänä vuonna kokeilla tuota ”parasta” mallia. Tänä vuonna The Body Shop on lanseeranut myös Uuden vuoden kalenterin: *Countdown to new year! Eli joulun jälkeen myös uuden vuoden odottamisesta voi tehdä kivaa ja jännittävää. Yleensä joulun jälkeen tulee ”joulu on ohi” -masennus, joten harkitsen kyllä tuon uuden vuoden kalenterin hankintaa myös 😀

Tulen esittelemään Ultimate -kalenterin jokaisen luukun avauksen Instagramissa ajalla 1.-25.12. Kalenteri sisältää luukun myös vielä joulupäivälle. Laittakaa jo valmiiksi seurantaan instaprofiilini, jos ette ole sitä vielä tehneet. 

Hinta: 69-129 euroa

Saatavuus: The Body Shop myymälät & *verkkokauppa. Verkkokaupasta puuttuu vielä 99 euron hintainen joulukalenteri. Jos haluat sellaisen varata, niin voit laittaa sähköpostilla varauksen: verkkokauppa@thebodyshop.fi 🙂

YANKEE CANDLE

Joulukalenteri, josta tulee joka päivä eri tuoksuinen tuikku on tunnelmallinen lisä joulun odotukseen. Yankee Candle on todella suosittu merkki ja kynttilät ovat laadukkaita. Tässä 2017 vuoden kalenterista tulee yhteensä 24 kappaletta tuoksutuikkuja ja kaikki tuikut ovat eri tuoksuisia. Viimeisestä luukusta tulee tuikkukippo, joka on vähän hassua, sillä eikö se tuikkukippo pitäisi olla ekassa luukussa, jotta kaikki kalenterista tulevat tuikut voisi polttaa päivittäin siinä? Noh, joka tapauksessa miettisin Yankee Candle -adventtikalenterin hankkimista jo viime vuonna, koska olisi ihana sytyttää joka päivä eri tuoksuinen tuikku lisäämään kodin joulutunnelmaa. Kalenteri sisältää mm. seuraavat tuoksut: kaneli, kuusi, maustettu kaakao, talvi ja pipari.

Hinta: 49,90 euroa

Saatavuus: Sisustuskauppa.fi

Kuva: Yankee Candle

DERMOSIL

Dermosil tuo uutuutena tänä vuonna valikoimaansa kosmetiikkakalenterin, jota tulee myyntiin rajoitettu erä. Luukuista paljastuu 24 kosmetiikkatuotetta, joiden luvataan olevan käytännöllisiä ja hoitavia. Dermosil tuo joulukalenterin lisäksi myyntiin myös muita joulun sesonkituotteita, jotka ovat varmasti mahtavia lahjaideoita. Dermosilin tuotteet ovat aikuisille naisille suunnattuja ja odotan innolla millainen joulukalenteri heiltä tulee. Dermosilin joulukalenteri ja muut joulusesongin tuotteet tulevat myyntiin verkkokaupassa 26.10 kello 10:00!

Hinta: noin. 40 euroa

Saatavuus: Dermosil verkkokauppa

Kuva: Dermosil

ENGLISH TEA SHOP

Kukapa ei tykkäisi teestä? Mä juon itse teetä viikottain, joten tämä English Tea Shopin -teejoulukalenteri olisi todella ihana. Viime vuoden teejoulukalenterissa oli 12 erilaista teemakua ja tänä vuonna English Tea Shop on tuonut yhden maun lisää ja kalenterista löytyy nyt 13 erilaista makua. Luukkuja on yhteensä 25 ja osasta saattaa tulla sama maku kahteen kertaan. Tämän vuoden kalenterissa makuina ovat mm. joulukakku, talvi, marjapiiras, karkkikeppi, kermakahvi, sitruuna-vadelma, vanilja-appelsiini, jouluyö, pipari yms. Kalenteri tulee myytiin 6.11.2017.

Hinta: 13,90 euroa

Saatavuus: Ruohonjuuren verkkokauppa ja myymälät

JOULUKALENTERIKIRJA – JOKU VOI TULLA IKKUNAN TAA

Kuulun Facebookissa ”joulufanien” ryhmään nimeltään Sydämeeni joulun teen. Kyselin siellä mitä joulukalentereita jengi meinaa ostaa ja sieltä hyppäsi esiin tämä joulukalenterikirja. Tässä K-18 kirjassa 25 kirjailijaa on kirjoittanut jonkin joululaulun nimen ja teeman pohjalta yhden joulutarinan. Tämän vuoden kirja on kolmas ja kirjasarjan alkuperäisen idean mukaisesti kaikki tarinat ovat koomisia, jännittäviä ja pelottavia. Kaikki kirjoittajat lahjoittavat kaikki tekijänpalkkionsa Tukikummi-säätiölle, joten jos ostat tämän joulukalenterikirjan tuet samalla myös hyvää asiaa.

Hinta: 15,90€

Saatavuus: Reunalla verkkokauppa

+ tämän artikkelin julkaisun jälkeen vastaani tuli uusi Nordqvistin teekalenteri, joka on hinnaltaan vain 7,50€ ja se sisältää 24 eri makua!

Mitä mieltä olitte näistä joulukalentereista ja aiotteko ostaa itsellenne joulukalenteria? Itselläni on nyt tuo The Body Shopin Ultimate -kalenteri, mutta kutkuttaisi vielä hankkia joko Yankee Candlen tai English Tea Shopin kalenteri, mutta ehkä se on jo vähän liikaa? 😀 Miehelle ajattelin väsätä itse olut tai kahvikapselikalenterin 🙂

*Affiliate-linkki

16 kommenttia

 1. Nimetön kirjoitti:

  Ite en raskinut ostaa sitä kalleinta bodyshoppia joten ostin sen välimallin 99e

 2. Nimetön kirjoitti:

  English Tea Shopin kalenteri oli viime vuonna todellinen pettymys. Ensin tuli 12 makua ja sitten uudestaan samassa järjestyksessä ne samat 12. Suurin osa oli myös keskinkertaisia tai pahoja, tosin tämä onkin makuasia. Tuttunikin pettyivät ETS:n kalenteriin. Harmi, odotin siltä paljon! 🙁

  • Diina-Maria Laakso kirjoitti:

   Voi ei, onpa ikävä kuulla 🙁 Teidän täytyy tänä vuonna kokeilla tuota uutta Nordqvistin teekalenteria, siinä on 24 eri makua ja maksaa 7,50€! 🙂

  • bizou kirjoitti:

   Kannattaa tutkia löytyykö paikallisista ekokaupoista Sonnentor -merkkistä teekalenteria tänä vuonna! 24 pussia teetä, kaikki luomua, kaikki eri makuja, ja vaikkei kalenteri noin visuaalisesti ole mitenkään ihmeellinen, hintakin on yleensä alle vitosen! Kahtena viime vuotena olen itse ostanut Sonnentorin teekalenterin enkä ole kyllä pettynyt yhteenkään teelaatuun 🙂

 3. Susan kirjoitti:

  Tänä vuonna myös L`occitanelta tullut 2 joulukalenteria myyntiin hintaan 49e ja 99e. Tuo 99e luksusjoulukalenteri oli jo verkkokaupasta loppu :/

 4. Jouluhöppänä kirjoitti:

  Tilasin itselleni Clarin’sin kalenterin eleveniltä. Siellä oli useita erilaisia kosmetiikka kalentereita sekä miehelle partaöljykalenteri 🙂

 5. Teenjuoja kirjoitti:

  Meillä Kajaanissa Teehuone Tsaikka teki viime vuonna (luulempa että myös tänä vuonna) teejoulukalenterin , jossa joka päivälle oli eri makuinen tee. Ja sain myös itse vaikuttaa millaisia teelaatuja halusiin. 🙂

 6. noname kirjoitti:

  Kiitos vinkistä, äitini on teenjuoja, jouluihminen ja väliin perheemme arjen pelastaja, joten tuo Nordqvistin teekalenteri lähti heti hänelle tilaukseen :).

 7. Tintti kirjoitti:

  Minulla on ollut joulukalenteri viimeksi ihan pikkutyttönä. Tänä vuonna päätin hemmotella itseäni sellaisella. Ja tilasinkin itselleni Lookfantasticin kalenterin (100€). Ainakin aiempien vuosien kommentoijat ovat kovasti kehuneet kyseistä pakettia. Täytyy myöntää, että näköä löytyy ja painoa on 😉
  Nyt kyllä alkoi hieman tuo Yankee Candle kanssa kiehtomaan…

  • Diina-Maria Laakso kirjoitti:

   On kyllä ihanaa, kun aikuisille löytyy joulukalentereita 🙂 Olen myös kuullut tuosta Look Fantasticin kalenterista paljon hyvää ja moni tuttavani on sen hankkinut 🙂 Minuakin edelleen haluttaisi myös tuo Yankee Candle, koska tykkään niin paljon polttaa kynttilöitä 🙂 Katsotaan lähteekö vielä tilaukseen ja vinkkaa ihmeessä jos sä päädyt sen tilaamaan 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *