Hae
Diiskuneiti

MUUMIMAISET JOULULAHJAIDEAT AIKUISILLE

*Sisältää mainoslinkkejä

Nyt on viimeistään tullut aika hankkia joululahjat pukinkonttiin ja suurena Muumi-fanina myös mun lahjavinkit liittyvät Muumeihin. Keräsin tähän artikkeliin Muumi-aiheisia lahjaideoita aikuisille ja kaikki tuotteet ovat tilattavissa suomalaisen perheyrityksen Martinexin verkkokaupasta. Jos siis lähipiiristäsi löytyy aikuinen Muumifani, niin näillä lahjavinkeillä yllätät hänet varmasti iloisesti 🙂

MUUMIPYJAMAT JA YÖVAATTEET

Mikä olisikaan ihanempaa kuin sujahtaa illalla Muumi-pyjamaan ja käpertyä peiton alle. Martinexin valikoimassa on yömekkoja sekä pyjamia niin naisille kuin miehillekin. Kuvassa itselläni on päällä jouluinen *kuusi-pyjama. Myös mieheltäni löytyy samanlainen ja ollaan kyllä ihan liian söpöjä yhdessä ne päällä.

Katso kaikki naisten Muumi-yöasut *tästä ja miesten *tästä.

LEIVONTATARVIKKEITA

Leipuri hiivalle mieluisia lahjoja ovat varmasti Muumi-aiheiset leivontatarvikkeet. Martinexin valikoimasta löytyy Muumi-fanille esim. piparimuotteja, nuolijoita, mitasettejä, leivontakulhoja, kakkuvuokia yms. Oma suosikkini leivontapuolelta on tällä hetkellä *Pikku-Myyn leivontamatto, sillä saa maksimoitua leivonnasta aiheutuvat sotkut. Leivontamatto on silikonia eli siinä on tarttumaton pinta – toimii hyvin myös askartelualustana!

Katso kaikki Muumi-aiheiset leivontatarvikkeet *tästä.

AIKUISTEN MUUMI-VAATTEET

Martinexin valikoimasta löytyy aikuisille todella upeita Muumi-vaatteita. Multa löytyy aikamoinen kokoelma omasta vaatekaapista Moomin by Martinex-malliston vaatteita ja viimeksi keväällä niitä täällä blogissa esittelin – tuon artikkelin pääset lukemaan *täältä.

Martinexin vaatteet ovat todella laadukkaita ja kestäviä. Martinex on yksi suurimpia Muumi-lisenssin haltijoita ja design-osasto suunnittelee kaikki vaatteet itse. Kuoseja ja tyylejä on monenlaisia, joten varmasti jokaiselle löytyy jokin oma suosikki.

Katso naisten Muumi-vaatteet *tästä ja miesten *tästä.

MUUMI-PUSSUKAT

Muumi-pussukat sopivat kukkaroiksi, laukuiksi ja meikkipusseiksi. Hanki lahjaksi suloinen pussukka ja täytä se kosmetiikalla tai ihonhoitotuotteilla. Muumi-kukkaro on myös hauska lahjaidea, sillä kukkaron sisälle voi laittaa laittaa lisäksi lahjakortin tai rahaa.

Katso kaikki Muumi-pussukat *tästä.

KYLPYTAKKI

Martinexin valikoimaan on saapunut uutena juttuna kaunis *Muumien taikametsä-kylpytakki naisille (saatavilla myös lapsille). Kylpytakissa on pitkät hihat ja saalikaulus. Sisäpuoli on froteeta ja päällyspuoli puuvillavelouria. Kylpytakki on ihana ja pehmeä lahja arjen sauna-, ja suihkuhetkiin. Itse käytän kylpytakkia paljon myös aamuisin aamutakkina – se on niin ihanan lämmin.

JUOMA-, ja termosPULLOT

Muumi-fanilla pitää ehdottomasti löytyä oma Muumi-aiheinen juomapullo. Vesikin maistuu paremmalta Muumi-pullosta. Saatavilla on perus juomapulloja sekä termospulloja, jotka pitävät juoman kylmänä tai kuumana. Saatavilla on myös kaksi jouluista termosta kuosina *Tuu-Tikin joulu.

Katso kaikki juoma-, ja termospullot *tästä.

KAHVI-, JA TEELAHJAT

Kahvi ja teeyllätykset ovat aina toimivia lahjaideoita. Itse ostin tänä vuonna mieheni vanhemmille *Tuu-Tikin pressopannun ja kylkeen tietty kahvia. Muita kivoja lahjaideoita ovat esim. kahvi-, ja teepurkit, jotka voi paketoita kauniisti sellofaaniin kahvi-, ja teepaketin kera.

Katso kaikki Muumi-kahvipurkit *tästä ja teepurkit näet *täältä (älä unohda ostaa teepakkaukseen mukaan myös *Muumi-teepalloa).

KEITTIÖTUOTTEET JA SÄILYTYSPURKIT

Muumit osaavat ilahduttaa myös keittiössä. Suosikkini ovat *Muumi-salaatinottimet, joita meillä vieraat aina ihastelevat. Lisäksi saatavilla on paljon erilaisia *Muumi-säilytyspurkkeja ja kulhoja keittiöön. *Muumi-popcorn kulho on myös oiva lahjaidea – kulhon sisään popparin siemeniä, tölkki colaa ja kylkeen Muumi-dvd ja sitten koko komeus sellofaaniin – avot! Keittiötuotteista löytyy myös grillimestarille Muumipeikko aiheinen *grillaussetti.

Katso kaikki Muumi-keittiötuotteet *tästä.

palapeli tai pelikortit

Palapelien ystäville löytyy Muumi-aiheisia palapelejä. Näissä saa laittaa kyllä aivonystyrät töihin – tai ainakin itselleni palapelin kokoaminen vei päiviä. Martinexin valikoimasta löytyy myös Muumimaiset pelikortit, jotka voi sitten kesällä viedä vaikka mökille. Jokerikorteissa morjestaa kukapas muukaan kuin Haisulin roikale.

Katso kaikki Muumipalapelit *tästä ja pelikortit näet *tästä

REPUT JA LAUKUT

Miten olisi uusi laukku taikka reppu koulu-, tai työmatkoille? Tyylikkäitä Muumi-reppuja-, ja laukkuja on saatavilla myös aikuisille. Reput ja laukut ovat mainio lahjaidea ja niiden sisälle voi jemmata vielä lisäksi vaikka konvehtirasian. Saatavilla on myös Muumi-aiheisia ostoskasseja ja hauska idea onkin antaa lahjaksi *ostoskassi ja lahjakortti ruokakauppaan – vähennetään yhdessä muovijätettä – vai mitä?

Katso reput *tästä ja laukut *tästä.

JOULUFANEILLE

Muumi- ja joulufaneille on saatavilla ihania Muumi-aiheisia *kuusenpalloja. Martinexilla on myynissä myös *settejä joissa tulee Muumi-nuolija ja piparimuotti. *Tuu-Tikin joulusarja on mahtava lahjaidea – esimerkiksi Tuu-Tikin joulutarjottimeen voi asetella herkkuja, kynttilöitä, kukkia yms.

Katso kaikki jouluiset Muumi-tuotteet *tästä.

Toivottavasti saitte tästä kivoja lahjavinkkejä. Ihanaa joulun odotusta kaikille 🙂

 

LUE MYÖS:

UNBOXING: MUUMI JOULUKALENTERI 2020

KURKISTUS VAATEKAAPPIIN: KAIKKI MUUMI-VAATTEENI

MUUMIEN IHANIMMAT MIETELAUSEET

 

 

 

6 kommenttia

 1. villananna kirjoitti:

  No nyt on muumeja joka lähtöön, en edes tiennyt, että noin paljon kaikkea löytyy muumina 😀

  https://villananna.vaikuttajamedia.fi

 2. riitta reissaa kirjoitti:

  Onpa valtava Muumi-tuoteperhe! Muistan miten pienestä kaikki oheismateriaali lähti. Tässähän on tavaraa joka lähtöön!

 3. Anna/Kello neljän aamukahvi kirjoitti:

  ihania lahjaideoita!

 4. Mira / Blinger shimmer -blogi kirjoitti:

  Itse olisin erittäin tyytyväinen Muumi-aiheisiin lahjoihin 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.