Hae
Diiskuneiti

THE BODY SHOPIN JOULUKALENTERIT 2019

*Sisältää mainoslinkkejä

Mulla on ollut nyt kolmena jouluna The Body Shopin joulukalenteri ja olen ollut niihin joka vuosi todella tyytyväinen. Rakastan muutenkin The Body Shopin tuotteita, joten voin kertoa, että kaikki joulukalenterista tulleet tuotteet olen käyttänyt loppuun viimeistä pisaraa myöten. Olen ihan totaalisen innoissani, että TBS:n joulukalentereiden myynti alkaa jo tänään eli 4.9! *Joulukalentereita on tänä vuonna kolme erilaista ja en meinannut saada viime yönä unta, kun mietin, että minkä näistä ihanista kalentereista haluaisin!

The Body Shopin ensimmäiset kosmetiikkakalenterit tulivat myyntiin jo yli 16-vuotta sitten. En ymmärrä, miten itse olen tajunnut hullaantua näistä kosmekalentereista vasta viime vuosien aikana. Tästä pääset muuten kurkkaaman vuosien *2017 ja *2018 Ultimate-kalenterit, jotka esittelin täällä blogissa. Viime vuonna joulukalenterit myytiin loppuun ja TBS:n sivuilla kerrotaan, että niitä myytiin joka 30. sekuntti – aika hurjaa! Tänä vuonna edullisin The Beauty joulukalenteri sisältää 24 luukkua ja Deluxe sekä Ultimate -kalentereissa on luukut joulupäivään asti. Joulukalenterit on kuvittanut taitelija Helena Perez Garcian ja jokainen luukku kertoo naisten saavutuksista. The Body Shop lahjoittaa 2 senttiä Plan Internationille ja tavoitteena on kerätä 278 000 euroa tyttöjen kouluttamiseen. Mun mielestä tämä on aika mahtavaa – vai mitä?

BEAUTY JOULUKALENTERI

Beauty -joulukalenteri sopii hyvin sellaisille, joille The Body Shopin tuotteet eivät ole käyneet vielä tutuksi. Kalenteri sisältää runsaasti matkakokoisia tuotteita, joiden avulla pääsee helposti testaamaan ja tutustumaan TBS:n kosmetiikkaan. Kalenteri sisältää mm. vartalovoiteita, huulivoidetta, kylpypommeja, suihkugeelejä yms! Mukana on myös joulun kausituotteita, joita ei ole myynnissä kuin jouluisin.

HINTA: 79€

*TILAA TÄSTÄ!

DELUXE JOULUKALENTERI

Deluxe joulukalenteri sisältää 25. luukkua ja mukana on matkakokoisia sekä täysikokoisia tuotteita. Tähän kalenteriin on valittu tuotteet The Body Shopin suosituimmista sarjoista. Mukana on mm. huulivoidetta, suihkugeelejä, vartalovoiteita, meikkejä, kasvojenhoitotuotteita, sheet maskeja yms!

HINTA: 99€

TILAA TÄSTÄ!

ULTIMATE JOULUKALENTERI

Ultimate on näistä kolmesta joulukalentereista ns. se paras. Kalenteri on täynnä luksustuotteita ja laatikot sisältävät yhteensä 25 yllätystä. Mukana on 14 täysikokoista tuotetta ja voin paljastaa, että kalenterista löytyy yksi mun The Body Shopin lempituotteista kautta aikojen: Himalajan hiilinaamio! Viime vuonna Ultimate kalenterista tuli oikeasti ihan huipputuotteita, joten voin lämpimästi suositella tätä kalenteria.

HINTA: 149€

*TILAA TÄSTÄ!

Joulukalenteri on myös mahtava idea joululahjaksi. Minulla on marraskuussa synttärit ja pyydän mieheltäni ehdottomasti lahjaksi Ultimate joulukalenterin. Hän saa luvan laittaa sen tilaukseen heti tänään, heh. Joulukalenterit ovat siis myös mahtava joululahja etukäteen. Lahjan saaja saa nauttia ihanista yllätyksistä aina aattoon tai jopa joulupäivään saakka. Jos haluat pilata yllätyksen ja nähdä mitä joulukalenterit sisältävät, niin hyppää tästä Eltoria -vloggaajan YouTube-kanavalle.

The Body Shopin joulukalenterit myydään 100% varmuudella myös tänä vuonna loppuun, joten suosittelen tilamaan joulukalenterin heti, ettei jää ilman. Kurkkaa kaikki joulukalenterit *tästä! Kuka muu on innoissaan tulevasta joulusta ja onko sinulla jo mielessä joku joulukalenteri, jonka haluat ehdottomasti? 🙂

Kuvat: The Body Shop.

 

LUE MYÖS:

ARVOSTELU: THE BODY SHOPIN ULTIMATE JOULUKALENTERI 2018

THE BODY SHOPIN JOULUKALENTERIT 2018

ESSENCEN JOULUKALENTERIN UNBOXING 2018

10 kommenttia

 1. Jasmin kirjoitti:

  Apua! Innostuin näistä kalentereista! Haluaisin tuon ultimate kalenterin! ?

  Vastaako tuotteet tuota hintaa mitä siitä maksetaan?

  http://jasukuvaa.blogspot.com/

  • Diiskuneiti kirjoitti:

   Mulla on ollut kahtena vuotena Ultimate ja vastaa kyllä todella hintaansa. Kalenterista tulee jopa 30€ tuotteita eli kalenterin arvo on oikeasti tuplat tuosta hinnasta! Itse olen ollut todella tyytyväinen 🙂

 2. Jenni S. | Big mamas home kirjoitti:

  Mä odotan Lumenen tämän vuoden kalenteria. Rakastan Lumenen tuotteita joten odotan sitä kuin kuuta nousevaa.

  http://bigmamashomeblogi.com

  • Diiskuneiti kirjoitti:

   Se on ollut kuulemma hyvä!
   Itse en omista mitään Lumenen tuotteita. Sydämeni on vienyt The Body Shop ja Essence 😀

 3. Pirkko/Meriharakka kirjoitti:

  Apua! Joulu? Nythän on vasta syyskuu!
  Matkakokoiset tuotteet tulisivat käyttöön, mutta arveluttaa se, ettei tiedä mitä tuotteita saisi.

  • Diiskuneiti kirjoitti:

   Sehän joulukalentereissa on ideana – yllätykset 😉
   The Body Shopin sivuilta näkee jokaisen kalenterin sisällön jos haluaa käydä kurkkaamassa 🙂

 4. Elina / Kerroksia kirjoitti:

  Nuo TBS:n kalenterit on ihanan jouluisen näköisiä, mutta heidän valikoimassaan on niin paljon voimakkaasti hajustettuja tuotteita, että osa jäisi varmasti käyttämättä… Pitää vielä arvioida kokonaistilanne ja tsekata kaikkien kalenterien sisällöt läpi 😀

 5. Minna M / Kiljustenblogi kirjoitti:

  Olisipa ihana saada joku noista kalentereista lahjaksi. Yleensä en ole ostanut itselleni joulukalenteria. Riittävästi saa kalenteriostoksia tehdä, kun ostaa neljälle lspselle kalenterit.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.