Hae
Diiskuneiti

EDULLINEN LUONNONKOSMETIIKKAMERKKI – ORGANIC SHOP

Sain joulukuussa testiin PR-näytteinä Organic Shopin tuotteita, jotka olivat minulle aivan uusi tuttavuus. Monesti olen marketeissa hypistellyt Organic Shopin purkkeja, sillä heidän tuotteet maksavat ainoastaan 3-10€! Organic Shopin tuotesarjaan kuuluvat mm. vartalovoiteet, kuorinnat, shampoot, hoitaineet ja hiusnaamiot. Kaikki Organic Shopin tuotteet ovat aitoa ja sertifioitua luonnonkosmetiikkaa. Tuotteet valmistetaan Virossa ilman parabeeneja, silikoonia, hajusteita, synteettisiä aineita, väriäineita ja polyeteeniä. Tuotteet ovat itselläni osoittautuneet todella toimiviksi ja koska ne ovat niin edullisia, on kaikilla mahdollisuus ostaa näitä ilman suurta rahapussia. Tuotteiden pakkaukset ovat kierrätettäviä ja sarjaa myy mm. Tokmanni, Ruohonjuuri, Stockmann, Sokos ja muutamat kauneuden verkkokaupat, kuten Biodelly.

ARGAN & AMLA SHAMPOO JA HOITOAINE

Argan & amla shampoo ja-, hoitoaine sisältävät marokkolaista arganöljyä, joka korjaa hiusta ja tuo kiiltoa. Shampoo ja hoitoaine tulevat kätevissä pumppupulloissa, joista niitä on hygieenistä ja kätevä annostella oikea määrä kämmenelle. Mulla on aina ollut tosi pörröiset ja katkeilevat hiukset, koska pidän hiuksia todella usein ponnarilla tai nutturalla. Tämä shampoo ja hoitoaine yhdistelmä silottaa hiuksia ja jo muutaman käyttökerran jälkeen olen itse huomannut, että näitä käyttäessä hiuksistani on tullut paljon vahvemmat, paksummat ja kiiltävämmät. Arganöljy hoitaa hiusta syvältä ja hoitoaine selvittää hyvin myös takut ja tekee pörröisistä hiuksista ihanan pehmeät. Itse kärsin usein takkutukasta ja tämän hoitoaineen kanssa hiuksista tulee helpot kammata. Tuoksu näissä tuotteissa on todella mieto, joten se sopii hyvin myös tälläiselle tuoksuherkälle, kuin minä. Organic Shop lupaa, että jos shampoota käytetään säännöllisesti, niin se korjaa myös esim. lämpökäsittelyssä kärsineitä hiuksia. Eli jos käytät paljon hiustenkuivainta, suoristusrautaa tai kiharrinta, niin kannattaa ottaa tämä shampoo parhaaksi kaveriksi.

Organic Shopin hiustenhoitotuotteista löytyy myös mm. seuraavat tuotesarjat: avokado-hunaja, vadelma-acai, granaattiomena-patsuli, kookos-shea, oliivi-appelsiini.

AVOKADO-HUNAJA KORJAAVA HIUSNAAMIO

Avokado & hunaja hiusnaamio on hiuksille todellinen energiapommi. Hiusnaamio antaa hiuksille vitamiineja, jotka tekevät elottomista hiuksista taas pirteät ja pehmeät. Itse käytän tätä aina kerran viikossa saunan jälkeen ja hiukset ovat seuraavana aamuna ihan kuin kampaajalta olisi käynyt. Jos kärsit takuista tai esim. edellisen illan juhlakampauksen pörröt pitäisi saada selvitettyä, niin tällä hiusnaamiolla saa vaikka millaiset sotakampaukset sileiksi. Tuoksu on tässäkin tuotteessa mieto, naamio on riittoisaa ja plussana on todella edullinen hinta.

kosteuttava vartalovoide

Olen todella huono rasvaamaan vartaloa, olen kai liian laiska. Olen nyt yrittänyt opetella, että rasvaisin koko vartalon edes kolme kertaa viikossa, koska iho voi niin paljon paremmin, kun jaksaa panostaa. Mulle tärkeää vartalovoiteessa on se, että se imeytyy sekunneissa, koska en todellakaan jaksa odottaa alastomana, että koska saa pukeutua 😀 Nämä Organic Shopin vartalovoiteet ovat olleet minun makuuni, sillä niiden koostumus on tosi kevyt ja ne imeytyvät ihoon heti. Vartalovoiteet sisältävät paljon vitamiineja ja öljyjä, jotka kosteuttavat ihoa todella tehokkaasti – jatkoon!

ravitseva vartalokuorinta

Organic Shopin testiin saamista tuotteista tämä oli ehkä mun lemppari. Tämä vartalokuorinta vaahtoaa ihanasti iholla ja ihosta tulee kuorinnan jälkeen todella sileä. Kuorinta poistaa todella tehokkaasti kuollutta ihosolukkoa. Olen käyttänyt tätä aina saunan jälkeen noin. kerran viikossa. Kuorinta levitetään kostealle iholle pyörivin liikkein, jonka jälkeen se huuhdellaan pois. Tuotetta suositellaan käytettäväksi 2-3 kertaa viikossa. Kuorintoja löytyy monta erilaista, joista varmasti jokaisen on helppo löytää oma suosikki.

Oletko sinä kokeillut Organic Shopin tuotteita ja mitä olet tykännyt niistä? En tajua miten minulla on mennyt nämä jotenkin ihan ohi. Tuotteet ovat todella toimivia, luonnonkosmetiikkaa ja vielä edullisia. Näitä aion ostaa jatkossa ehdottomasti myös lahjoiksi. Organic Shopin tuotteita myy mm. Tokmanni, House Of Organic, Sokos, Ruohonjuuri yms!

 

LUE MYÖS:

TESTISSÄ: DERMOSILIN VITAMIN E -IHONHOITOSARJA

TESTISSÄ: SKIN TREAT KASVOJENHOITOTUOTTEET

TESTISSÄ: KIVVIN RENEWALS -SARJAN VOITEET IKÄÄNTYVÄLLE IHOLLE

10 kommenttia

 1. Pirkko / Meriharakka kirjoitti:

  Toivottavasti tuossa tuotteessa luvattu Argan-öljy on Argan-öljyä 🙂
  Marokossa meitä kovasti varoiteltiin, että joka paikassa myydään tuon öljyn nimellä tuotteita, mutta vain harvat sitä oikeasti sisältävät, kalliimpi öljy helposti korvataan vaikka oliiviöljyllä. Tosin onkohan niillä sitten lopulta eroa kovin paljoa tuossa käytössä, mene ja tiedä …

  • Diiskuneiti kirjoitti:

   Muakin varoiteltiin Fuerteventurassa, että kannattaa olla tarkkana Aloe Vera-voiteita ostaessa, sillä monet niistä ei edes sisältäneet Aloe Veraa 😀

   Organic Shopin tuotteissa on onneksi ihan aitoa Argan-öljyä ainakin tuoteselosteen mukaan: Cocos Nucifera Oil, Glycerin, Argania Spinosa Kernel Oil*, Emblica Officinalis Fruit Extract*, Citrus Aurantium Amara Flower Water*, Ficus Carica Fruit Extract* 🙂

 2. Mira / Blinger shimmer -blogi kirjoitti:

  Organic Shopilla on ihania tuotteita, itse käytin vastoittain merkiltä loppuun vartalokuorinnan <3

 3. Marjo kirjoitti:

  Organic Shopin vartalokuorinta on minullekin tuttu. Sain sitä kerran lahjaksi olen nyt käyttänyt loppuun. Tykästyin joten täytyy hankkia uusi 😀 Kauniita kuvia olet ottanut – pidän orkideoista kuvissa.

 4. Minna M / Kiljustenblogi kirjoitti:

  Tämä onkin itselle vieras merkki. Pitääkin muistaa tuo nimi, jos tuotteisiin jossain törmään. Hinta innnostaa kokeilemaan!

 5. Rita kirjoitti:

  On näissä kyllä hajusteita. Parfum lukee inci listassa, eikä siinä ole mainintaa että se olisi luonnollinen tuoksu. Epäilen että sisältää synteettistä tuoksua. Vai onko sinulla täsmällistä tietoa valmistajalta onko parfum synteettistä vai luonnollinen?

  • Diiskuneiti kirjoitti:

   Joo nämä eivät ole hajusteettomia, mutta omalle astma-nenälleni ne ovat sopineet 🙂

   Ote House Of Organicin sivuilta:
   Organic Shop tuotteet ovat BDIH- ja Cosmos-sertifioitua luonnonkosmetiikkaa, joten voit vihdoinkin ostaa aitoa sertifioitua luonnonkosmetiikkaa edullisesti. Tuotteet valmistetaan Virossa sertifioiduissa tuotantotiloissa.
   Ei haitallisia kemikaaleja vaan luonnollisia ainesosia.

   Edulliset Organic Shop tuotteet ovat kaikki valmistettu ilman haitallisia kemikaaleja. Voit luottaa siihen, että Organic Shop tuotteet eivät sisällä silikooneja, parabeeneja, hajusteita, synteettisiä säilöntäaineita, väriaineita tai polyeteeniä. Lisäksi tuotepakkaukset ovat kierrätettäviä ja pelkistettyjä.

   Vastasiko tämä kysymykseesi 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.