Hae
Diiskuneiti

TESTISSÄ: LOOKFANTASTIC BEAUTY BOX TOUKOKUU

*Sisältää mainoslinkkejä

Kollegani aloitti työt Lookfantasticin sosiaalisen median puolella ja hän kyseli olisinko kiinnostunut testamaan Lookfantasticin toukokuun kauneusboksia somejulkaisua vastaan. Lookfantastic oli minulle ennen tätä täysin vieras yritys ja osasin yhdistää sen ainoastaan joulukalentereihin ja kauneusbokseihin. Minulle olikin yllätys, että Lookfantastic oli englannin ensimmäinen kauneuden verkkokauppa ja se on perustettu jo vuonna 1996! Tänä päivänä Lookfantastic on Euroopan johtavin kauneuden verkkokauppa ja heiltä löytyy yli 600 brändiä.

Itse taidan olla aika kaavoihin kangistunut, koska tilaan aina vain samasta verkkokaupasta ja sen vuoksi olen varmasti Lookfantasticin verkkokaupankin sivuuttanut. Lookfantasticilta löytyy paljon mun suosikki-merkkejä, kuten Lumene, Holika Holika, Löwengrip ja TonyMoly. Lookfantastic myy ainoastaan kauneuden alan johtavia merkkejä. Verkkokaupan valikoimaan tulee jatkuvasti uusia tuotteita ja brändejä, joten ehdottomasti aion täältä vielä kyllä tilata.

LOOKFANTASTIC BEAUTY BOX

Lookfantasticin beauty box toimii samalla idealla, kun kaikki muidenkin merkkien kauneusboksit, PAITSI, että jos satut rakastumaan johonkin boksista tulleeseen tuotteeseen, niin voit tilata sen kätevästi suoraan Lookfantasticin verkkokaupasta itsellesi. Monesti itselläni on muiden merkkisten boksien kohdalla ollut ongelmana se, että kun olen halunnut ostaa jotain tuotetta lisää, niin olen joutunut googlettamaan monta eri verkkokauppaa, että olen löytänyt kyseisen tuotteen. Lookfantasticin kohdalla tuotteiden tilaaminen on tehty todella helpoksi, sillä kaikki kauneusboksista tulevat tuotteet ovat myynnissä heidän verkkokaupassa.

 • Kauneusboksin voi tilata vain yhden kerran tai moneksi kuukaudeksi kerrallaan.
 • Ei tarvitse tehdä määräaikaista sopimusta ja jokainen boksi laskutetaan kuukausi kerrallaan.
 • Boksi sisältää aina kuusi tuotetta, jotka ovat normaali + näytekokoisia.
 • Kauneusboksin hinta on 20€/kk ja esimerkiksi toukokuun boksin arvo oli 163€.
 • Mukana tulee aina beuty box lehti, jossa on vinkkejä tuotteiden käyttöön.
 • Jos rakastut johonkin tuotteeseen, voit tilata sitä lisää Lookfantasticin verkkokaupasta.
 • Tilaa boksi itsellesi *täältä!

TOUKOKUUN BOKSI

Toukokuun boksin teemana on orgaaniset ja ympäristöystävälliset tuotteet, jotka sopivat myös herkälle iholle. Boksista tuli kuusi tuotetta merkeiltä Korres, Avant, Magnitone London, Balance Me, Eyeko London sekä Dr. Lipp. Kaikki tuotemerkit, paitsi Korres olivat minulle tuntemattomia, joten oli kiva päästä testaamaan ja tutustumaan uusiin merkkeihin. Boksista tuli myös ihana Beauty Box-lehti, jossa on paljon kevään kauneusvinkkejä.

UUDELLEEN PESTÄVÄ KASVOJEN PUHDISTUSLIINA

Unohda pumpulit-, pumpulilaput ja meikinpuhdistusliinat, nimittäin tämä Wipe Out MicroFibre Cleansing Cloth pesee meikit pelkällä vedellä ja säästää samalla luontoa. Liinaa voi käyttää yhdessä myös kasvoputsarin kanssa ja liinan voi pestä käsin tai pesukoneessa. Itse pesen liinan käytön jälkeen käsin, sillä meillä ei pesukone pyöri päivittäin. Pyykkipäivinä liinan voi heittää kätevästi pesukoneeseen. Liina on nopeasti kuivuvaa materiaalia, joten tämä toimii hyvin mukana myös matkoilla. Liina poistaa ainakin itseltäni hyvin meikit kasvoilta ilman tolkutonta hinkkaamista. Tosi kiva tuote ja jää ehdottomasti itselleni käyttöön ja hintakin on vain 17,45€, kun jokainen pumpulipussi kustantaa vähintään euron ja kuormittaa luontoa.

KREIKKALAISTA JOGURTTIA SISÄLTÄVÄ NAAMIO

Tämä Korresin naamio sisältää kreikkalaista jogurttia, rakastan sitä smoothien seassa, joten miksi en käyttäisi sitä myös ulkoisesti kasvonaamion muodossa. Tämä kasvonaamio sopii erityisesti todella herkälle iholle ja tuoksu tässä naamiossa on todella hento. Naamio levitetään puhdistetulle iholle ja sen annetaan vaikuttaa 15 minuuttia, jonka jälkeen se pestään pois. Naamio kosteuttaa ja viilentää ihanasti ihoa.

KIINTEYTTÄVÄ KOSTEUSVOIDE IKÄÄNTYVÄLLE IHOLLE

Joo elikkä tämä 116€ maksava kosteusvoide oli ehdottomasti boksin kiinnostavin tuote – toivottavasti en kiinny tähän tai tulee aika kalliiksi ihonhoito, haha. Voide sisältää paljon A, B, D-, ja E-vitamiineja, jotka auttavat taltuttamaan ryppyjä ja juonteita kosteuttamalla ja hoitamalla ihoa. Huomasin jo heti ekalla käyttökerralla, että ihosta tuli jotenkin kireämpi, joten tämän putelon käytän kyllä loppuun viimeisestä pisaraa myöten. En ikinä itse ostaisi yli 100€ maksavaa kasvovoidetta, joten mahtava päästä testaamaan tälläistä.

EYEKO KULMAKARVAGEELI

Eyeko on hittimerkki briteissä ja brändi tunnetaan erityisesti ripsiväreistään. Itse en ole ikinä kokeillut kulmakarvageeliä – noloa edes myöntää, mutta näin on näreet. Kulmavärigeeli ei ole pelkkää geeliä, vaan se sisältää myös hieman sävyä. Geeli muotoilee kulmat ja taltuttaa sekaisin olevat karvat. Geeli sisältää vitamiineja ja näin edistää myös kulmakarvojen luonnollista kasvua. Tämä tuote jää ehdottomasti käyttööni ja tätä on saatava myös lisää. Mun kulmakarvoista tuli aivan erilaiset, kun pelkällä kynällä meikatessa – sellaiset ihanan luonnolliset. Tuotteen hinta on 23,45€ ja nyt kun pääsin tähän kulmageelien maailmaan, niin aion kyllä kokeilla montaa eri merkkiä.

KOSTEUTTAVA KASVOSUIHKE

Rakastan kasvosuihkeita ja omistan niitä vaikka kuinka. Mulla kulkee kasvosuihke aina mukana laukussa ja niitä löytyy myös jääkaapista ja yöpöydältä. Boksista tuli Balance Me-merkin extra kosteuttava kasvosuihke, joka on voittanut mm. kauneus awardseissa ja on luonnonkosmetiikkaa. Kasvosuihke on hienojakoinen, eikä tee märkiä kasvoja ja tuoksu oli myös oikein hyvä ja hento. Ehdottomasti voisin ostaa tätä kasvosuihketta uudestaankin. Tuote on myös kohtuuhinnan rajoissa ja kustantaa vajaa 17€.

BATAATTIA HUULILLE

Tämä huulivoiteen ja punan yhdistelmä kosteuttaa ja hoitaa huulia ja antaa niille kevyen sävyn. Dr. Lippin tuotteet ovat luonnonkosmetiikkaa ja cruelty free. Kaikki tuotteet sisältävät aina vain luonnollisia ainesosia ja tässä huulivoiteessa on mukana mm. bataattia, joka tekee huulista pehmeät, kauniit ja erittäin suudeltavat 😉 Oikein ihana tuote, jota voisin ostaa uudestaankin.

Olipa kiva päästä tutustumaan Lookfantasticin verkkokauppaan sekä heidän omaan kauneusboksiinsa. Hashtagilla #LFBEAUTYBOX löytyy paljon Instagramista kuvia menneistä Lookfantasticin bokseista, jos haluat fiilistellä boksia lisää. Voisin ehdottomasti tilata Lookfantasticin beauty boxin uudestaankin, varsinkin jos 20 eurolla saa satasen naamaravoja haha. Beauty boksi on myös mahtava lahjaidea. Tilaa kauneusboksi itsellesi tai lahjaksi *täältä!

ALEKOODI:

Koodilla DIISKUNEITI saatte -20% alennuksen Lookfantasticin verkkokaupan valikoiduista tuotteista. Kaikki alennuksen piirissä olevat tuotteet näette tästä! Koodi on voimassa 31.12.2020 saakka.

Onko Lookfantasticin verkkokauppa sinulle tuttu? 🙂

8 kommenttia

 1. Mira / Blinger shimmer -blogi kirjoitti:

  Lookfantasticin boxi on ehdottomasti yksi parhaimmista 🙂

 2. Pirkko / Meriharakka kirjoitti:

  20 euroa kuullostaa tosi vähältä – mutta toisaalta arvo 163 euroa tosi paljolta. Vaikka näistä tuotteista luultavasti käyttäisin vain kosteusvoiteen, joten minulle sen arvo olisi vaan sen arvo. Lisäksi saisin sitten ongelman, että mitä tekisin muilla tuotteilla.
  Aika paljon pitäisi olla kosmetiikasta kiinnostunut, että nämä ”kannattaisivat”.
  Mutta upean näköinenhän tämä on – oikealle henkilölle!

  • Diiskuneiti kirjoitti:

   Joo tottahan se on, että jos ei ole lainkaan kiinnostunut kosmetiikasta, niin kyllä tämä boksi on sitten turhake. En minäkään tilaisi kuukausittain boksia, joka sisältäisi tuotteita sellaisesta kategoriasta, josta en ole kiinnostunut esim. remontointi 😀

 3. hannamariav kirjoitti:

  Tykkäsin tästä boksista! Ja tämä oli mullekin eka kerta tätä testatessa, me likey. Ite verkkokaupasta oon tilannut jo vuosia ja nyt vähän mietinkin, että miten asian kanssa käy Brexitin toteutumisen jälkeen. Pitää selvittää kyllä, sillä sehän vaikuttaa tähänkin!

  hanna
  https://hannamariav.vaikuttajamedia.fi

 4. Isivuosi kirjoitti:

  Pitääpä kerätä täältä vinkit talteen, kun tuo pikkuneiti aikanaan alkaa meikata 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *