Hae
Diiskuneiti

TESTISSÄ: KIVVIN RENEWALS -SARJAN VOITEET IKÄÄNTYVÄLLE IHOLLE

*Sisältää mainoslinkkejä

*TUOTTEET SAATU PR-NÄYTTEINÄ MAAHANTUOJALTA.

Kivvi on latvialainen luonnonkosmetiikkamerkki ja olen käyttänyt heidän tuotteitaan jo muutaman vuoden ajan. Sain kuulla, että Waku-organics verkkokauppa luopuu Kivvin myynnistä ja kaikki Kivvin tuotteet ovat nyt loppuunmyynnissä -50%. Kivvin tuotteet ovat vegaanisia ja eläinkokeettomia. Sarjasta löytyy erilaisia tuotteita ihon-, ja vartalonhoitoon ja itse olen ihastunut erityisesti heidän anti-age tuotteisiin. Kaikki tuotteiden raaka-aineet sisältävät marjojen puhtaita uutteita ja öljyjä.

 • Vegaaninen.
 • Ei testata eläimillä.
 • Pakkaukset ovat 100% kierrätysmateriaalia ja biohajovia.
 • Ecocert sertifioidut tuotteet.
 • Valmistus tapahtuu pienissä erissä – ei massatuotantoa ja hävikkiä.
 • Raaka-aineet tulevat baltian metsistä ja puutarhoista.

RENEWALS ANTI-AGE TUOTTEET

Minulla on ollut testissä Kivviltä uudet Renewals -sarjan anti-age tuotteet ikääntyvälle iholle ja ajattelin kertoa niistä nyt lisää, kun purnukat alkavat olemaan jo tyhjiä. Ensinnäkin on pakko sanoa, että tuotteet ovat todella laadukkaita ja en voi muutakuin suositella näitä! Jo parin päivän käytön jälkeen huomasin iholla muutoksia ja positiivisia sellaisia. Renewals -sarjan tuotteet sisältävät tieteellisesti todistettuja ainesosia, jotka auttavat häivyttämään juonteita ja parantavat ihon kimmoisuutta. Tuotteet sisältää spring vitality-koostumusta, joka koostuu narsissi-, lumikello- ja krookoksen uutteista. Nämä yhdessä edistävät kollageenin tuotantoa. Itselläni oli käytössä kolmen voiteen kombo eli päivä-, yö-, ja silmänympärysvoide ja koin, että ne tekivät kasvojen ihostani todella paljon nuorekkaamman silottamalla ryppyjä.

PÄIVÄVOIDE

Päivävoide sisältää spring-vitality koostumuksen lisäksi mm. jojobaöljyä, ruusuvettä, vitamiineja, hyaluronihappoa ja sheavoita. Voiteessa on kätevä ja hygieeninen annostelupumppu. Kun voiteen kannen avaa, sen sisällä on pieni ”slide”, jota painamalla voidetta tulee ulos pienestä aukosta. En ole koskaan aikaisemmin törmännyt tälläiseen mekanismiin, joka on kyllä kätevä voiteen säilyvyyden ja annostelun kannalta. Päivävoide tuoksuu ihanalta ja koostumus on kevyt. Iho tuntuu heti todella pehmeältä ja kimmoisalta.

Hinta:  42,60€ 21,30€ | Osta *tästä!

YÖVOIDE

Yövoide tuoksuu aivan ihanalta ja koostumus on kevyt, mutta rasvaisempi, kuin sarjan päivävoiteen. Voide ei ole kuitenkaan tahmeaa tai ällöttävän rasvaista. Monissa yövoiteissa on niin paksu koostumus, että mulla on mennyt tyynykin ihan tahmeaksi, mutta onneksi tämä voide on kevyt ja ilmava. Tuote sisältää spring vitality-koostumuksen lisäksi mm. tupla-annoksen makadamiansiemenöljyä, sheavoita, vitamiineja, ruusuvettä ja hyalorinihappoa. Voide edistää ihon kollageenin tuotantoa yön aikana ja aamulla peilistä katsoo hehkuva ja ihana sinä!

Hinta:  42,60€ 21,30€ | Osta *tästä!

SILMÄNYMPÄRYSVOIDE

Tämä silmänympärysvoide on ihan huippu. Mulla on aina tosi juonteiset ja roikkuvat silmäpussit, mutta tällä ihmevoiteella olen saanut ne aina hetkeksi taltutettua. Tämä tuote sopii siis todella hyvin väsyneille silmänympäryksille. Voide on kevyt ja mukava levittää, eikä se jätä ihoa tahmaiseksi. Tulos on nähtävässä heti ja silmänympärykset oikein säteilevät valoa. Myös tämä voide sisältää spring vitality-koostumusta. Tuote sisältää myös mm. jojobaöljyä, ruusuvettä, makadamiansiemenöljyä, e-vitamiinia, c-vitamiinia ja hyaluronihappoa.

Hinta:  39,65€ 19,83€ | Osta *tästä!

Olen testannut monia Kivvin tuotteita, mutta tämä Renewals -sarja on ehdottomasti paras ikääntyvälle iholle. Nämä ovat oikeita luksustuotteita luonnon omista antimista ja parasta on, että myös pakkaukset ovat biohajovia. Kivvi-sarja on nyt poistumassa Waku-organicsin verkkokaupasta ja kaikki Kivvin tuotteet ovat loppuunmyynissä -50%.

Ostoksille pääset *tästä!

LUE MYÖS:

TESTISSÄ: GYADAN UUDET VEGAANISET KASVOJEN PUHDISTUSTUOTTEET

TESTISSÄ: GYADAN UUSI SPIRULINA-LEVÄÄ SISÄLTÄVÄ HIUSTENHOITOSARJA

TESTISSÄ: PARHAAT LUONNONKOSMETIIKAN HUULIVOITEET

7 kommenttia

 1. Mira / Blinger shimmer -blogi kirjoitti:

  Itse olen muutamia tuotteita Kivviltä testaillut ja ne ovat ainakin ihastuttavia olleet 🙂

 2. Johanna Huuhtanen kirjoitti:

  Onpa kauniita pakkauksia näissä! 🙂 Etenkin toi silmänympärysvoide herätti mun kiinnostuksen, saatanpa testata sitä.

 3. villananna kirjoitti:

  Mulle riittää tummeli 😀

  https://villananna.vaikittajamedia.fi

 4. tuulanneli kirjoitti:

  Olen muutamia tuotteita testannut tältä tuotemerkiltä. Olen tykännyt heidän tuotteistaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.