Hae
Diiskuneiti

ELOKUUN LEFFASUOSIKKI: ZOMBIELAND 2

#MOVIENIGHT. Tervetuloa kuukauden leffasuosikin pariin. Katson paljon Netflixin, Elisa Aition ja Viaplayn valikoimaa ja jaan täällä blogissa aina kuukauden suosikkielokuvani tai sarjani, jotta tekin voisitte löytää uutta kivaa katsottavaa. Tykkään lähinnä kaikesta hömpästä ja kauhuleffat kiehtovat suuresti, vaikka sitten aina öisin pelottaa, hah! Mitään kovin vakavia suosituksia minulta ei saa, mutta jos haluat heittää aivot narikkaan, niin nämä minun suosikkini ovat hyviä siihen tarkoitukseen 🙂

KESÄKUUN LEFFASUOSIKKI: ZOMBIELAND 2

Vihdoinkin Zombielandin jatko-osa oli ilmestynyt Viaplayhin – I’m soooo happy! Eihän tässä jatko-osan tulemisessa kestänyt kuin kymmenen vuotta. Zombieland ei ole todellakaan kauhua, vaan rääviä huumoria ja hauskoja tilanteita. Tykkäsin ykkösosasta ihan hirveästi, koska se oli jotain niin erilaista mitä olen koskaan nähnyt – en osaa edes lokeroida tätä elokuvasarjaa mihinkään kategoriaan. Zombieland kertoo siitä, kuinka melkein koko ihmiskunta on muuttunut verenhimoisiksi zombeiksi. Maailmanlopussa pitää kehittää säännöt selviytyäkseen ja pitää miettiä tarkkaan keneen voi luottaa. Maailmanlopun keskeltä toisensa löytävä nörtihkö Columbus, rääväpäinen asehullu Tallahassee sekä huijaavat siskokset Wichita ja Little Rock. Yhdessä he mätkivät Zombeja palasiksi ja etsivät pysyvää kotia. Hyvä kotivaihtoehto löytyy suositun Ghostbusters näyttelijän Bill Murrayn luota, mutta onko Bill zombie vai ihminen? En oikein ole ikinä zombie-elokuvista pitänyt, mutta tämä oli vaan niin hauska ja kaukana perinteisistä maailmanloppu elokuvista.

Jatko-osassa (Zombieland 2) ovat mukana kaikki alkuperäiset näyttelijät, joka oli mahtava yllätys! Kakkosessa ystävykset ovat muuttaneet asumaan valkoiseen taloon. Sisarukset häviävät eräänä aamuna, kun Wichitalle on liikaa Columbuksen kosinta ja Little Rock kaipaa ikäistään seuraa. Columbus tapaa sydänsurujensa keskellä ostoskeskuksessa erittäin bimbon ja blondin Madisonin, jonka kanssa hänelle kehkeytyy suhde. Yllättäen Wichita palaa takaisin valkoiseen taloon kertomaan, että hänen siskonsa on karannut. He lähtevät yhdessä etsimään Little Rockkia ja törmäävät matkalla uudenlaisiin kehittyneisiin zombeihin, joita ei tuosta vaan tapetakkaan. Yhdessä uusin ystävien kanssa he antavat pataa uusille zombeille ja tietenkin humoristiseen tyyliin. Ai, että mä tykkäsin tästä leffasarjasta, toivottavasti tästä tulee vielä kolmososa 🙂

TRAILERI

Joko olet ottanut Zombieland elokuvat haltuun? 🙂

Katso leffat Zombieland 2 *tästä!

 

LUE MYÖS:

TOP 5: PARHAAT HÄÄELOKUVAT

TOP 5: KARMIVAT KAUHULEFFAT HALLOWEENIKSI

PARAS SUORATOISTOPALVELU KAUHUELOKUVIEN YSTÄVILLE

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.