Hae
Diiskuneiti
Kaupallinen yhteistyö

KOTIMAISET TUOTETÄRPIT IKÄÄNTYVÄLLE IHOLLE + ALEKOODI

Kaupallinen yhteistyö: Puhdas+
Olen hehkuttanut ennenkin Puhdas+ tuotteita ja mulla on päivittäisessä käytössä mm. heidän maitohappobakteerit, rautavalmiste, kollageenilisä, ruusunmarjaöljy ja elektrolyyttitabletit. Kokosin tähän artikkeliin Puhdas+ suosikkituotteitani ja saatte ne kaikki nyt -35% alennuksella helmikuun loppuun saakka. Puhdas+ on 100% kotimainen yritys ja kaikki heidän tuotteensa valmistetaan Suomessa. Puhdas+ edustaa rehellisyyttä ja heidän tuotteet eivät sisällä mitään ylimääräistä esim. e-koodeja. Kaikki raaka-aineet ovat kotimaisia ja ne valmistetaan suomalaisissa sertifioiduissa tehtaissa. Puhdas+ valikoimaan kuuluu korkealaatuiset ravintolisät, terveysjuomat, kosmetiikkavalmisteet, kauneustuotteet, eteeriset öljyt ja diffuuserit.
  • Suomalainen yritys.
  • Kaikki raaka-aineet ovat 100% kotimaisia.
  • Valmistetaan Suomessa.
  • Vegaaninen.
  • Gluteeniton.
  • Ei hajusteita ja väriaineita.

IHONHOITOA IKÄÄNTYVÄLLE IHOLLE

Puhdas+ Bakuchiol voide ja seerumi yhdessä vahvistavat ihon kollageenin tuotantoa ja kirkastavat ihoa. Bakuchiol toimii ihonhoidossa yhtä tehokkaasti kuin perinteinen A-vitamiinipohjainen retinoli. Se vahvistaa kollageenin tuotantoa, kiinteyttää, kirkastaa ja tasoittaa ihoa hellävaraisesti. Bakuchiol on erinomainen tehoaine ikääntyvälle iholle, sille se lisää ihon kiinteyttä ja kimmoisuutta sekä häivyttää juonteita ja pigmenttiläiskiä. Bakuchiol on luonnollinen ja vegaaninen vaihtoehto retinolille. Se on erittäin hellävarainen iholle, jonka ansioista se soveltuu kaikille ihotyypeille ja jatkuvaan käyttöön. Voide ja seerumi on saatavilla myös kätevässä yhteispakkauksessa itselle tai lahjaksi 44,90€!

Puhdas+ ruusunmarjaöljy on aivan ihana ja se soveltuu erityisesti herkälle, kuivalle ja ikääntyvälle iholle. Ruusunmarjaöljy on ihanan kosteuttava ja ihosta tulee todella pehmoinen. Ruusunmarjaöljy sisältää runsaasti iholle hyödyllisiä omegarasvahappoja sekä antioksidantteja, jotka ravitsevat ja tasapainottavat ihoa sekä lisäävät sen elastisuutta. Tukee ihon uusiutumista ja parantaa sen sävyä.

KOLLAGEENI LISÄRAVINTEET

Mulla on nyt menossa kollageenin ottamisen tehokuuri, koska iho tuntuu jotenkin niin huonokuntoiselta, väsyneeltä ja rypyt puskevat esiin. Otan aamuisin kotona veden kanssa Puhdas+Kollageeni & Glutationi vitamiinikapselin ja mulla on töissä toinen purkki Puhdas+ Kollageeni & Biotiinia, jotta muistan ottaa kollageenitabletin kaksi kertaa päivässä. Kollageenin nauttiminen näkyy omalla iholla jo parissa päivässä ja oikein huomaan, kun iho alkaa virkistyä ja jopa nuorentua. Puhdas+ kollageeni ravintolisät ovat ihan best ja kun tietää, ettei ne sisällä mitään muuta kuin sitä itseään.

Onko Puhdas+ brändi sinulle tuttu? Puhdas+ tarjoaa nyt suosittelemani tuotteet -35% alennuksella helmikuun loppuun saakka.

Hyppää ostoksille tästä!

 

SEURAA DIISKUNEITI-BLOGIA:

Diiskuneiti Instagram

Diiskuneiti Facebook

Follow my blog with Bloglovin

LUE MYÖS:

EDULLISET YSTÄVÄNPÄIVÄN TREFFIVINKIT TURUSSA

TALVINEN SAARISTORISTEILY ITÄMERELLÄ

https://diiskuneiti.vaikuttajamedia.fi/2021/09/10/kaatosadetta-ja-myrskya-pakoon-naantalin-kylpylaan/
Kaupallinen yhteistyö: Puhdas+

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.