Hae
Diiskuneiti

LEFFALAUANTAI: JENNIFER LOPEZIN TÄHDITTÄMÄ VIIMEISEEN PISARAAN

Tässä postaus-sarjassa esittelen omia leffasuosikkejani kautta aikojen. Esittelen postauksissa sellaisia elokuvia, jotka olen nähnyt monta kertaa ja joiden katsomiseen en varmaan koskaan kyllästy. Esittelen aina joka lauantai yhden elokuvan ja toivon, että tekin löydätte jotain uutta katsottavaa, tai löydätte jonkin vanhan mieleen jääneen elokuvan uudelleen. Esittelen postauksissa vanhoja sekä uusia elokuvia, mutta yritän kertoa leffan tarinan sillä tavalla, etten paljasta koko juonta. Tänään esittelen teille jännittävän trillerin nimeltään Viimeiseen Pisaraan, joka kertoo parisuhdeväkivallasta.

Ihana ja kaunis Jennifer Lopez lukeutuu mun suosikki näyttelijöihin. Oon tykännyt kaikista hänen elokuvistaan ja tämä oli ensimmäinen missä hänellä oli vähän vakavampi rooli. Rakastan kyllä JLO:n komedioita, mutta tämä jännäri putosi myös minuun. Lopez näyttelee tässä elokuvassa tarjoilijaa nimeltä Slim. Hän rakastuu asiakkaaseensa nimeltään Mitch ja menee kyseisen komistuksen kanssa naimisiin ja pari saa myöhemmin tyttären.


ELOKUVA: Viimeiseen pisaraan (Enough)

TYYLILAJI: Trilleri

VUOSI: 2016

KESTO:  1h 55min

PÄÄNÄYTTELIJÄT: Jennifer Lopez, Billy Cambell, Tessa Allen


Yhteinen elämä vaikuttaa unelmalta, kunnes Slim saa kuulla miehensä pettäneen häntä. Pariskunta saa puhuttua asiat selviksi ja Slim antaa Mitchille anteeksi. Ikävä kyllä pettäminen jatkuu ja kun Slim alkaa laittamaan vastaan ja kertoo, ettei hän ole tyytyväinen tilanteeseen, Mitch alkaa käymään väkivaltaiseksi. Ensiksi Mitch vain lyö, mutta myöhemmin alkaa potkiminen ja hakkaaminen. Slim pakenee salaa kotoaan tyttärensä kanssa, mutta Mitch seuraa heitä kaikkialle ja on koko ajan askeleen heidän perässään. Slimin ystävät auttavat kaikin voimin piilottelemaan Slimia, mutta Mitch on ovela. Slim muuttaa nimensä ja ulkonäköänsä, mutta on kyllästynyt tilanteeseen ja päättää opetella itsepuolustusta. Slim sopii lopulta tapaamisen Mitchin uuteen kotiin ja seuraukset ovat mielenkiintoiset.

Leffa oli jännittävä ja katsoin sen herkeämättä alusta loppuun saakka. Jokaisen naisen tulisi katsoa tämä, koska elokuva näyttää, että vaikka mies olisi paljon sinua isompi, niin silti naisen on mahdollista taistella miestä vastaan. Ikävä ajatella, että moni nainen joutuu kokemaan parisuhteessa väkivaltaa ja ei pysty / uskalla / halua laittaa vastaan. Tämä elokuva voisi herättää ajatuksia sen suhteen.

Itse olen käynyt järjestyksenvalvoja koulutuksen, jossa opeteltiin hieman voimakeinojen käyttämistä. Minua kiinnostaisi kuitenkin naisille suunnattu itsepuolustuskurssi. Onko joku käynyt itsepuolustuskursseilla ja millaisia ne ovat olleet? 🙂

Mitch: ”All right, man against woman. Is that really fair?”

Slim: ”Fair for whom?”

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *