Hae
Diiskuneiti

HELMIKUUN KOLME PARASTA JUTTUA

Helmikuu meni ohitse odottavin fiiliksin. Töissä alkoi yt-neuvottelut ja koko kuukausi oli yhtä odottelua, että loppuuko työt vai ei lopu. Tätä tekstiä kirjoittaessa mulla on enää listassa yksi työvuoro, joten niin ne työt näyttävät loppuvan ellei ihmeitä tapahdu – kiitos koronan. Helmikuussa oli onneksi kuitenkin mukaviakin päiviä, kun vietettiin miehen kanssa 5-vuotis vuosipäivää ja kilisteltiin ystäväni kanssa ystävänpäivänä. Mulla oli helmikuussa jo ihan keväinen fiilis ja päätin, että tänä keväänä teen make overin meidän parvekkeelle, joten tehtiin yhtenä aurinkoisena sunnuntaina reissu Ikeaan 🙂

VUOSIPÄIVÄ

Meillä tuli ystävänpäivänä mieheni kanssa 5-vuotta yhteiseloa täyteen. Niin outoa, koska musta tuntuu, että vastahan me alettiin tapailla ja seurustella. Meillä on takana jo kolme yhteistä kotia ja ainakin kuusi yhdessä tehtyä ulkomaanmatkaa. Kiva nähdä mitä kaikkea tulevaisuus tuo meille. Vuosipäivänä käytiin illallisella Wiklundin Trattoriassa, koska olin bongannut S-mobiilista kaksi pääruokaa yhden hinnalla kupongin – tuli miehelle halvaksi haha. Olen ennenkin käynyt Trattoriassa syömässä ja siellä on kyllä aina tosi hyvä palvelu, maukasta ruokaa ja rakastan Trattorin sisustusta ja tunnelmaa. Tilasimme molemmat pihvit ja annoksen sai muokattua kätevästi ketoksi, kun keittiö vaihtoi ranskalaiset höyrytettyihin kasviksiin.

YSTÄVÄNPÄIVÄ

Ystävänpäivänä kyläiltiin ystäväpariskunnan luona Raisiossa. Keräsin pussillisen Muumi-joulukalentereista saamiani hahmoja ystäväni taaperolle. Rakensin myös vanhasta Muumi-joulukalenterista söpön Muumi-teatterin. Pikku muija oli niin innoissaan, että taidankin olla tästä lähtien hänen suosikki ihminen ja hän kutsuukin minua osuvasti Muumi-tädiksi. Kahviteltiin, leikittiin ja kilisteltiin kuohuvalla. Ystävät ovat ihania ja piristää aina niin omaa mielialaa, kun pääsee kunnolla höpöttelemään. Meillä oli tarkoitus ensi viikonloppuna lähteä ystäväni kanssa staycationille johonkin Turun hotelleista, mutta eipä siinä taida olla järkeä, kun ei pääse edes hotellin ravintolaan syömään rajoitusten takia.

parvekkeen make over

Muutettiin tähän nykyiseen keskusta kaksioomme vuosi sitten ja vihaan asunnossamme eniten parveketta – joka on pieni ja ruma. Viime kesänä pohtisin mitä parvekkeelle tekisi, mutta jotenkin sen laittaminen vaan jäi. Helmikuussa sain päähäni, että jos ja kun kotona tulee taas vietettyä runsaasti koronan takia aikaa, niin haluan, että parveke on tunnelmallinen paikka olla. Pöräytettiin siis eräänä sunnuntaina Ikeaan jossa keräsin tarvikkeita ja tuotteita kesäpesän rakentamiseen. Kiinnostaisiko teitä nähdä täällä blogin puolella juttua lopputuloksesta? Kesäpesän tekoon olen varannut noin 100 euron budjetin 🙂

Heippa helmikuu ja tervetuloa maaliskuu. Vaikka on ollut ihanaa, että täällä Turussakin on ollut pitkästä aikaa kunnon talvi, niin kyllä pakkaset ja lumentulo saisi nyt jo loppua. Olen laittanut kotiin vähän pääsiäistä ja koti on muutenkin puettu kevääseen värejä käyttäen. Tsemppiä kaikille maaliskuuhun – tästä näyttää tulevan taas vaikea, mutta kyllä me rajoituksia noudattamalla tästä vielä selvitään! 🙂

 

LUE MYÖS:

BYE KORONAVUOSI – VIIME VUODEN PARHAAT HETKET

TAMMIKUUN KOLME PARASTA JUTTUA

VUODEN 2020 LUETUIMMAT ARTIKKELIT

8 kommenttia

 1. villananna kirjoitti:

  Odotan jo kovasti, että lämpiää ja saa laittaa pihaa kesä kuntoon 🙂

 2. Minna M / Kiljustenblogi kirjoitti:

  Ikävä kuulla, että työsi loppui. Muut kuulumiset olivatkin sitten onneksi kivoja. Ja todellakin kiinnostaa nähdä, millainen parvekkeesta tulee!

 3. Mira / Blinger shimmer -blogi kirjoitti:

  Myöhästyneet onnittelut vuosipäivän johdosta 😀

 4. Marjut kirjoitti:

  Onnittelut vuosipäivästä vielä näin jälkikäteen. <3 Ehdottomasti haluan nähdä lopputuloksen parvekkeen muutoksesta. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *