Hae
Diiskuneiti

HEINÄKUUN LEFFASUOSIKKI: THE KISSING BOOTH 1 JA 2

#MOVIENIGHT. Tervetuloa kuukauden leffasuosikin pariin. Katson paljon Netflixin, Elisa Aition ja Viaplayn valikoimaa ja jaan täällä blogissa aina kuukauden suosikkielokuvani tai sarjani, jotta tekin voisitte löytää uutta kivaa katsottavaa. Tykkään lähinnä kaikesta hömpästä ja kauhuleffat kiehtovat suuresti, vaikka sitten aina öisin pelottaa, hah! Mitään kovin vakavia suosituksia minulta ei saa, mutta jos haluat heittää aivot narikkaan, niin nämä minun suosikkini ovat hyviä siihen tarkoitukseen 🙂

KESÄKUUN LEFFASUOSIKKI: THE KISSING BOOTH 1 JA 2

Katsoin ekan kerran The Kissing Booth elokuvan jo pari vuotta sitten ja tykkäsin siitä ihan kauheasti. Luulisi, ettei enää näin kolmenkympin paremmalla puolella mitkään teinidraamat kiinnostaisi, mutta elokuva oli niin hyvin tehty, että se vei nostalgisesti mukanaan. Meinasin pari viikkoa sitten pudota tuolilta, kun puhelimeeni ilmestyi ilmoitus Netflix-sovelluksesta: ”The Kissing Booth 2 julkaistaan ensi viikolla”. En ollut edes tietoinen, että elokuvasta oli tulossa jatko-osa, joten riemu oli suuri. Katsoin kakkososan viime sunnuntaina ja se oli ihana, juuri sellainen mistä osasin haaveilla. Hehkutinkin elokuvaa viime viikolla mun instatarinoissa ja moni laittoi minulle viestiä, että oli suosituksestani elokuvan katsonut ja tykännyt kovasti 🙂

View this post on Instagram

???

A post shared by The Kissing Booth (@thekissingboothnetflix) on

ELOKUVAT PÄHKINÄNKUORESSA ILMAN PALJASTUKSIA

Elle rakastuu parhaan ystävänsä Leen veljeen Noahiin. Parhailla ystävyksillä on lista mitä bestiksen tehtäviin kuuluu ja mitkä ovat kiellettyjä asioita. Yksi kielletyistä asioista on ehdottomasti toisen sisarukseen rakastuminen, joten soppa on valmis. Elle ja Noah rakastuvat tulisesti ja he yrittävät peitellä suhdettaan, mutta tietenkin kaikki paljastuu ja draama on valmis. Elokuva päättyy siihen, kun Noah lähtee opiskelemaan eri paikkakunnalle ja he aloittavat etäsuhteen.

View this post on Instagram

?#FlashbackFriday to these fireworks ?

A post shared by The Kissing Booth (@thekissingboothnetflix) on

The Kissing Booth 2 elokuva jatkaa suoraan siitä mihin ykkösosassa jäätiin. Elle ja Noah yrittävät saada etäsuhdetta toimimaan, mutta Elle on varma, että Noah pettää häntä. Elle haluaisi hakea opiskelemaan Bostoniin samaan kouluun kuin Noah, mutta he ovat jo aikaa sitten sopineet Leen kanssa, että he hakevat molemmat Berkleyn yliopistoon. Ellen sydän särkyy, kun hän näkee Instagramissa pettämisasiaa vahvistavan kuvan. Elle päättää unohtaa Noahin ja keskittyä täysin tulevaan tanssikisaan, jossa hänen parinaan on koulun kuumin poika Marco. Pian päällä onkin kunnon kukkotappelu Ellestä ja kuka mahtaa olla Ellen ”se oikea” – se selviää elokuvan lopussa 😉

View this post on Instagram

brb finding my marco ?

A post shared by The Kissing Booth (@thekissingboothnetflix) on

KOLMAS OSA TULEE ensi vuonna

Tänään saamani tiedon mukaan, josta ystäväni minua vinkkasi on se, että The Kissing Boothin kolmas osa on kuvattu salaa pakettiin ja se julkaistaan Netflixissä ensi vuonna! Siis OMG miten jaksan odottaa ensi vuoteen. Tämä leffasarja on vähän samanlainen, kuin Netflixin jouluprinssi, johon piti muurahaiset pöksyissä odotella lisäosaa. The Kissing Booth elokuvat ovat tällä hetkellä Suomen katsotuimpien listalla – eli jos et ole vielä kyseisiä elokuvia katsonut, niin tee se! Elokuvat sopivat hyvin sellaisille, jotka rakastavat hömppää, pussailua, romantiikkaa, draamaa ja hyvännäköisiä miehiä. Itse nuorruin näitä elokuvia katsoessa ainakin kymmenen vuotta 😀

View this post on Instagram

the gang is gettin back together one last time

A post shared by The Kissing Booth (@thekissingboothnetflix) on

Katso leffat tästä!!

Joko The Kissing Booth -elokuvat on ahmittu Netflixistä? Kommentoi alle mitä pidit elokuvista? 🙂

 

LUE MYÖS:

KESÄKUUN LEFFASUOSIKKI: KESÄKAVERIT

TOUKOKUUN NETFLIX-SUOSIKKI: THE CRAFT – NOITAPIIRI

HUHTIKUUN NETFLIX-SUOSIKKI: THE WINDSORS

8 kommenttia

 1. villananna kirjoitti:

  Molemmat nähty. Tämän sortin leffat ei ole mun juttu mutta jotenkin olen tykännyt tästä elokuvasarjasta.

  https://villananna.vaikuttajamedia.fi

 2. Kati Y. kirjoitti:

  Teinidraamat on parasta! 😀 terveisin melkein kolmekymppinen.

 3. Mira / Blinger shimmer -blogi kirjoitti:

  Olenkohan mä outo kun en juurikaan katso romanttisia leffoja? 😀

 4. Mari kirjoitti:

  Nää on molemmat tullut katsottua ja siis just mun tyylisiä leffoja, tykkäsin :D. Ihan parasta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.