Hae
Diiskuneiti
Kaupallinen yhteistyö

PINK VANILLA AMERICAN BAKERY -KAHVILA TURUSSA

Kaupallinen yhteistyö: Pink Vanilla American Bakery

Kirjoittelin mun synttäripostauksessa kuppikakuista, jotka olin tilannut juhliini Turkulaisesta Pink Vanilla – American Bakery -kahvilasta ja ajattelin kirjoittaa vielä hieman enemmän noista synttäreilläni tarjolla olleista herkuista. En halunnut synttäreilleni laisinkaan täytekakkua, koska en itse ole kakkuihmisiä. Bongasin Sinkkuelämää jaksosta ihanan näköisiä kuppikakkuja, joita halusin myös omiin juhliini. Omat leipomistaidot ovat todella heikot, joten en edes uskaltaisi yrittää kuppikakkujen tekoa itse. Tai ehkä osaisin pohjan tehdä, mutta en todellakaan mitään koossa pysyvää kuorrutetta. Muistan kun tein kerran kuppikakkuja, jotka levahtivat kaikki pellille pannukakuiksi ja kuorrute näytti margariinilta niiden päällä 😀

diiskuneiti_amerikan-cupcakes

Lähestyin Pink Vanillan omistajia ja kerroin heille sähköpostissa juhlistani ja toiveistani kuppikakkujen suhteen. Pink Vanilla tekee kaikki tuotteet käsityönä ja asiakkaan toiveiden mukaisesti. Hinnat määräytyvät vaadittavan työn sekä materiaalien mukaan. Tilasin kolmekymmentä kuppikakkua, joista puolissa oli suklaapohja ja loput olivat tehty sitruuna-vaniljamakuiseen pohjaan. Halusin kuorrutteeseen valkoista sekä vaaleanpunaista ja kuorrutteiden makuina olivat: vanilja, mansikka, suklaa ja sitruuna.

Kaikki tuotteet ovat mahdollista saada myös maidottomina, vegaanisina ja laktoosittomina. Täysin gluteenittomia tuotteita ei ole, sillä kaikki tuotteet leivotaan samassa tilassa, mutta gluteenittomista jauhoista voidaan tehdä tuotteita sellaisille, joille sopii syödä samoissa tiloissa valmistettuja tuotteita.

Mistä sitten bongasin tämän Pink – Vanilla American Bakeryn? Olen itse puoliksi kotoisin Uudestakaupungista, jonne heidän ensimmäinen kahvila avattiin muutama vuosi sitten. Omistajapariskunta Granger ja Odetta ovat ihanan pirteä pariskunta ja aina kahvilaan astuessa molempien hymy luo paikkaan ihanan lämpöisen ilmapiirin. Granger & Odetta muuttivat amerikasta suomeen vuonna 2012 ja he halusivat tuoda mukanaan amerikan herkullisia makuja meidänkin iloksemme.

Kahviloissa myydään amerikkalaistyylisiä voileipiä, leivonnaisia ja muita herkkuja. Olen myös huomannut, että he järjestävät usein kahvilassaan jenkkiaamupala -kattauksia sekä kiitospäivänä heillä oli tarjolla kiitospäivän buffetti amerikkalaisittain. Pink Vanilla tarjoaa myös Cake Smash -kuvauksia eli lapsi tuodaan paikan päälle hienoissa vaatteissa ja hänelle on tehty teemanmukainen kakku, jota lapsi saa alkaa syömään käsin. Lapsi saa luvan kanssa sotkea itsensä ja samalla lapsesta otetaan söpöjä kuvia. Tämä konsepti on Amerikassa todella suosittu ja voit kurkata Cake Smash -kuviin täältä.

Kuvassa ihana Life Is Beautiful -blogin Reetta

Uusi kahvila sijaitsee Turussa: puutoria vastapäätä osoitteessa Maariankatu 2 ja kahvilassa on mahdollisuus järjestää myös omia tilaisuuksia kuten synttäreitä tai vaikka vauvakutsuja. Kuppikakkuja on syöty amerikassa jo 1800-luvun alusta alkaen, eli jos mielit saada oikeasti suussasulavia kuppikakkuja, niin suosittelen käymään Turussa herkuttelemassa Pink Vanillassa. Kaikki vieraani kehuivat kuppikakkuja suuresti ja sen vuoksi haluamme Pink Vanillan kanssa antaa kahdelle teistä mahdollisuuden päästä maistamaan näitä herkkuja ohessa olevan arvonnan kautta! 🙂

Kiitos herkullisista kuvista valokuvaajalle: Reetta Ekströmille.

Kaupallinen yhteistyö: Pink Vanilla American Bakery

2 kommenttia

  1. Saara kirjoitti:

    Ai vitsi, Pink Vanillasta saa kyllä maailman parhaat kuppikakut! Oon monta kertaa käynyt ja oon kyllä tykännyt! <3 Nyt heille tullut pinkkiä kaakaota myyntiin, täytyy käydä maistamassa! 🙂 Sulla on kyllä kiva blogi 🙂

    • Diina-Maria Laakso kirjoitti:

      Moikka Saara ja kiitos ihanasta kommentistasi 🙂 Olen ihan samaa mieltä, että nuo Pink Vanillan kuppikakut ovat ihan sairaan hyviä. Pinkki kaakao kuulostaa pakolliselta hankinnalta ja aika hyvältä lahjaidealta pukin konttiin! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.