Hae
Diiskuneiti

YSTÄVÄN SYNTTÄREIDEN VIETTOA MÖKILLÄ

Elokuussa vietettiin miehenI ystävän 30-vuotisjuhlia Eurassa. Ystäväpariskuntamme oli vuokrannut ison mökin ja kutsuneet sinne ystäviä ja sukulaisia juhlistamaan syntymäpäiviä. Miehelläni ei tietenkään ollut minkäänlaista ideaa tai haisua mitä antaa lahjaksi, joten jouduin sen itse keksimään. Selailin Pinterestistä lahjaideoita miehille ja törmäsin siellä hauskoihin ”miesten vaippakakkuihin” eli olut-, tai viinakakkuihin. Tiesin synttärisankarin pitävän rommista, joten väsäsin hänelle lahjaksi Captain Morgan -kakun. Lähetin mieheni Alkoon hakemaan rommia ja ruokakauppaan ostamaan cola-tölkkejä. Aika hauskan näköinen hökötys tuosta kakusta tuli, joten ehdottomasti aion tehdä jatkossakin tälläisiä ainakin omalle miehelleni – jos ei muuta keksi 😀

Tiesin, että juhlat ovat mökkibileet, joten mitään juhlatamineita ei olisi tarvinnut laittaa. Halusin kuitenkin pitkästä aikaa meikata ja Instagramiin teinkin pienen meikkimuutos videon jonka näet tästä. Löysin vaatekaapista joskus Hersecretiltä ostetun mekon joka ei ole koskaan mahtunut päälleni – mutta kiitos vähähiilarisen ruokavalion, se sujahti nyt tuosta vaan päälle. Saavuttiin iltapäivästä Euraan ja Turusta sinne ajoi noin tunnin verran. Perillä skoolattiin heti kuoharilla ja oli ihana nähdä pitkästä aikaa miehen kummipoikaa – ollaan ihan bestikset.

Mökki oli tosi upea ja rannalla sijaitsi myös toinen mökki. Ajattelin ensin, että nukun rantamökissä, mutta siellä oli ollut pieni ampiaisongelma ja yläkerta oli myrkytetty ja siellä lojui varmaan 100 ampiaista – yyyyh! Otin mukaan Flamingo -uimalelun, mutta sää oli niin viileä, että uimiset kyllä jäi vaikka kuinka uhoin meneväni uimaan. Ilta kului todella nopeasti grillailen, tutustuen uusiin tyyppeihin, saunoen ja tanssien. Mun mielestä oli ihan tosi kiva idea, että kaikki maalasivat tuollaiselle taulukankaalle jonkun kuvan synttärisankarille. En kyllä tiedä kehtaako tollasta seinälle ripustaa, mutta kaunis muisto silti. Arvatkaa mikä noista on mun piirustus? Harmi kun unohdin kuvata valmiin teoksen.

Mieheni täyttää tänä vuonna 30-vuotta ja häneltä olen nyt vähän yrittänyt tiedustella haluaisiko hän, että järjestetään hälle jotku partyt. Tiedän, että minun kontolleni tietty se järjestäminen jää joten täytyy nyt pohtia riittääkö voimavarat sellaiseen vaikka ammatiltani olenkin juhlanjärjestäjä. Toki jos mies lyö käteen pari pitkää vitosta niin mielelläni järjestän jos budjetti on kohdillaan 😀 Itselläni oli 30-vuotis juhlat 4-vuotta sitten ja järjestin ne yksityistilaisuutena yökerhossa. Mä en ymmärrä miten siitäkin voi olla jo niin monta vuotta aikaa ja kauhukseni täytän marraskuussa jo 35-vuotta – apuaaa 😀

Juhlisitko sä sun kolmekymppisiä jollain tavalla? Tai jos tuo tasaluku on vasta edessäpäin niin aiotko järjestää jotku partyt? 🙂

 

SEURAA DIISKUNEITI-BLOGIA:

Diiskuneiti Instagram

Diiskuneiti Facebook

Follow my blog with Bloglovin

LUE MYÖS:

DIY: PIENI JA HELPPO VAIPPAKAKKU VAUVAJUHLIIN

MINIOPAS JUHLIEN JÄRJESTÄMISEEN

RESEPTI: HELPPO JA NÄYTTÄVÄ HALLOWEEN-BOOLI

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.