Hae
Diiskuneiti

VUODEN 2019 LUETUIMMAT ARTIKKELIT

Tammikuu on täällä ja voi kuinka ihanaa, että aurinko on paistanut nyt jo kaksi päivää. Monelle syksy on masentava ajanjakso, mutta mulle masentavin kuukausi on aina tammikuu. Mulla tulee aina tammikuussa joulumasennus, eli jotenkin tulee tyhjä olo, kun kauan odotettu joulu on ohitse ja vuoden alussa ei ole mitään juhlia tai mitään kivaa odotettavaa, paitsi kevät – jonne tuntuu olevan sata vuotta! Olemme mieheni kanssa otettu tavaksi käydä aina vuoden alussa jossain pienellä matkalla, joka piristää kummasti alkuvuotta. 2017 käytiin Budapestissa, 2018 Puolassa ja viime vuonna teimme viikon mittaisen reissun Fuerteventuralle.

Huomenna pitää palauttaa miehen talviloma-toiveet työpaikalle, joten tänään pitää päättää lähdetäänkö johonkin reissuun ja minne. Olen nyt aamupäivän pyöritellyt tässä vaihtoehtoina Berliiniä, Prahaa, Amsterdamia ja ihan perus Tallinnaa. Katsotaan mihin päädytään vai päädytäänkö mihinkään 😀

Tammikuussa on aina kiinnostavaa palata hetkeksi blogissa viime vuoden puolelle katsomaan, mitkä olivat vuoden luetuimpia postauksia. Siitä saan aina vähän suuntaa suunnitella tämän vuoden kirjoituksia, kun tietää mitä te tykkäätte lukea.

Tässä on viime vuoden luetuimmat postaukset TOP 10:

 1. Muumien ihanimmat mietelauseet.
 2. Kauneus-, ja lifestyle joulukalenterit aikuisille.
 3. Resepti: helppo ja maukas jauheliha-riisivuoka.
 4. Resepti: hiilariton pizzapohja (pellillinen).
 5. Resepti: maidoton ja gluteeniton kinkkupiirakka.
 6. Esittelyssä essencen joulukalenterit 2019.
 7. Viisi gluteenitonta ja maidotonta arkiruokaa.
 8. Viisi parasta hetkeä Rodoksen matkalta.
 9. Rodoksen matkan ostokset.
 10. Resepti: maidoton ja gluteeniton perunamuusi.

Selkeästi viime vuonnakin ihmisiä kiinnosti blogini pääteemat eli gluteenittomat ja maidottomat reseptit, matkustaminen sekä kosmetiikka. Muumit ovat myös vuodesta toiseen suosittujen listalla. Tästä on taas hyvä jatkaa, eli uusia reseptejä, reissupostauksia ja kosmetiikan testauspajoja on tulossa pian blogiin.

Olisiko sinulla jotain aihetta mistä haluaisit minun kirjoittavan? Tänä vuonna aion laajentaa hieman aihepiiriäni ja kirjoittaa myös sellaisista asioista, joita blogissa ei normaalisti nähdä. Kuitenkaan suositut aiheet, kuten reseptit ja matkustelu yms. eivät ole lähdössä minnekään – ehdota alle mistä haluaisit tänä vuonna lukea! 🙂

 

LUE MYÖS:

KULUNEEN VUOSIKYMMENEN HUIPPUKOHDAT

 

8 kommenttia

 1. Mira / Blinger shimmer -blogi kirjoitti:

  Itse juuri tällä viikolla laitoin pyyntöä lomasta pääsiäisviikolle, minkä uskoisinkin kyllä onnistuvan 🙂 Muutama päivä jäisi vielä viime vuoden lomista käyttämättä, pitää katsoa mihin väliin ne toivoisi 😀

 2. Marianne kirjoitti:

  Kivoja postauksia, ei ihme että luetuimpia! 🙂

 3. Satu - Tsajut kirjoitti:

  Maidottomuus ja gluteenittomuus kiinnostavat. Lisäksi olisi mahtava saada sinut helmikuun #kotivarapostaus -yhteiskirjoitukseen mukaan. Ajatuksesi asiasta kiinnostaisivat 😉

  Ihanaa alkanutta 20-lukua!

 4. hannamariav kirjoitti:

  Oi nuo matkat alkuvuoteen kuulostaa aina hyvälle! Pitää käydä kurkkimassa tuo hiilarittoman pizzapohjan resepti!

  hanna
  https://hannamariav.vaikuttajamedia.fi

  • Diiskuneiti kirjoitti:

   Päädyttiin lähtemään vaan Tallinnaan, kun tuntu, et just niille päiville, kun me voitaisiin lähteä oli lennot kalliita! 🙁

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *