Hae
Diiskuneiti

ESSENCEN JOULUKALENTERIT 2021

*Sisältää mainoslinkkejä

Essencen *joulukalenterit ovat tulleet nyt myyntiin ja tänä vuonna heillä on taas kaksi erilaista joulukalenteria. Perinteinen luukkukalenteri on nimeltään *Advent calendar 24 sparkling moments of joy ja toinen joulukalentereista on hauska *DIY-kalenteri eli joulukalenteri kootaan kokonaan itse. DIY-joulukalenteri on mahtava lahjaidea ja se onkin tarkoitettu nimenomaan lahjaksi ystävälle, siskolle yms! DIY-joulukalenterin mukana tulevat tuotteet, pussukat sekä numerotarrat. Essencen joulukalenterit ovat myyty joka vuosi loppuun, enkä yhtään ihmettele miksi. Essencen joulukalenterin avulla saa meikkipussin uuteen uskoon eikä hintakaan päätä huimaa. Kalenterit sisältävät tänä vuonna erityisesti joulukalenteria varten tehtyjä tuotteita, joita ei ole erikseen myynnissä kaupoissa 🙂

24 sparkling moments of joy – PERINTEINEN LUUKKUKALENTERI

Essencen perinteisessä *luukkukalenterissa on yhteensä 24 luukkua ja kalenteri sisältää essencen suosikkituotteita sekä jouluisia tuoteyllätyksiä, jotka on tehty ainoastaan joulukalenteria varten. Kalenterilla on kaunis vaaleanpunainen ja kultainen ulkoasu. Kalenteri on laatikkomallinen joten se pysyy siistinä jouluun asti, koska avatut luukut eivät näy ulospäin. Itselläni on ollut essencen joulukalenteri parina vuonna ja kalenterista tulleiden meikkien ja kosmetiikavälineiden avulla sai kivasti päivitettyä meikkipussia. Joulukalenteri on todella edullinen verrattuna kilpailijoiden kalentereihin ja sen vuoksi se onkin varmaan aina loppuunmyyty.

Sisältö: luomivärejä, kynsilakkoja, tuotteita huulille, käsivoide, ripsiväri, kajaalikyniä, highlighter ja erilaisia meikkitarvikkeita, kuten siveltimiä, ripsien taivutin, kynsitarroja yms!

Hinta: 30,50€ | Saatavuus: Lyko.fi verkkokauppa – *osta tästä!

MADE WITH LOVE DIY – joulukalenteri

Essencen *DIY-joulukalenteri on tarkoitettu nimenomaan lahjaksi annettavaksi. Joulukalenteriboksi sisältää 24 essencen tuotetta ja mukana tulevat myös jouluiset lahjapussit sekä numerotarrat. Kalenteri kootaan itse ja tuotteet voi laittaa pusseihin siinä järjestyksessä kun haluaa. Ostin pari vuotta sitten ystävälleni syntymäpäivälahjaksi essencen DIY-joulukalenterin. Laitoin jouluiset tuotepussukat mukana tulleeseen pahvilaatikkoon, jonka paketoin näyttävästi sellofaaniin – siitä tuli ihanan näköinen lahja (kurkkaa täältä). Ostin DIY-kalenterin myös viime vuonna 14-vuotiaalle pikkusiskolleni ja hänen pussukoihin sujautin essencen tuotteiden lisäksi myös esim. karkkia ja lahjakortteja yms ja hän tykkäsi kalenterista ihan hirveästi. Ajattelin tänä vuonna tehdä äidilleni ja siskolleni yhteisen kalenterin jonne laitan näiden essencen tuotteiden lisäksi muutakin 🙂

Sisältö: luomivärejä, eyelinereitä, tuotteita kulmille, puuteria, huulituotteita, ripsiväri, kynsilakkoja ja tuotteita kynsille, kasvoprimer, meikkitarvikkeita yms!

Hinta: 23,50€ | Saatavuus: Lyko.fi verkkokauppa – *osta *tästä!

Aiotko sinä hankkia itsellesi tänä vuonna jonkin joulukalenterin ja jos aiot niin minkä? Lykon verkkokaupasta löytyy vaikka mitä ihania kosmetiikkakalentereja, kurkkaa ne kaikki *tästä. Muistakaa olla nopeita joulukalentereiden suhteen, ne tuntuvat loppuvan joka vuosi yhä aikaisemmin ja nopeammin ?

Kuvat: essence cosmetics.

 

SEURAA DIISKUNEITI-BLOGIA:

Diiskuneiti Instagram

Diiskuneiti Facebook

Follow my blog with Bloglovin

LUE MYÖS:

IHANIMMAT JOULUAIHEISET KIRJAT

THE BODY SHOPIN JOULUKALENTERIT 2021

MUUMIMAISET JOULULAHJAIDEAT AIKUISILLE

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.