Hae
Diiskuneiti

TESTISSÄ: MILTÄ KAKTUS OIKEIN TUOKSUU?

*Sisältää mainoslinkkejä

*TUOTTEET SAATU PR-NÄYTTEENÄ.

Kevät tulee ja niin on myös tullut The Body Shopin uusi sesonkisarja, joka on tuttuun tyyliin myynnissä vain rajoitetun ajan. Mielenkiintoni tähän uuteen sarjaan heräsi heti, kun The Body Shopilta pahmahti uutiskirje sähköpostiini. Kiinnitin erityisesti huomiota tuotepakkausten kauniiseen ulkonäköön ja aloin heti pohtimaan miltä cactus blossom eli kaktuksen kukka mahtaa tuoksua? Tiedätkö sinä – mulla ei ainakaan ollut kirjaimellisesti mitään hajua.

Jotenkin kaktuksesta tulee mieleen hiekan, kuivuuden ja karvauden yhdistelmä vai mitä? Mulla oli suihkushampoo ihan finaalissa, joten uskaltauduin tilamaan uuden Cactus Blossom suihkushampoon testiin, sillä naisten päivänä koko The Body Shopin valikoima oli -20% (ok – tilasin ehkä vähän muutakin, ups). Olikin hauska sattuma, että juuri kun olin tehnyt tuotetilauksen, niin seuraavana päivänä sain postilta tekstarin, että minulle on saapunut Why Or Not:in PR-lähetys ja arvatkaapa mitä siellä oli – no uusi Cactus Blossom sarja tietenkin (kiitokset ihanalle Noralle). Pistin heti samana iltana saunan päälle ja testasin kaikki saamani tuotteet, josta haluan nyt vinkata teillekin, nimittäin tuo kaktus on ehdottomasti uusi mansikka ja vielä parempikin – viittaan tuolla siis The Body Shopin vuodesta toiseen suosittuun mansikka-tuotesarjaan.

THE BODY SHOPIN UUSI CACTUS BLOSSOM -SARJA

Tämä sarja tuoksuu todella raikkaalta eikä yhtään liian makealta, sillä itse en pidä liika makeista tuoksuista laisinkaan – tuntuu, että niistä saa astmakohtauksen. Tuotteiden tuoksu on saatu kaktuksenkukkauutteesta suoraan Marokon kaktuksista. Sarjaan kuuluu viisi tuotetta, joissa kaikissa on tuo ihana kukkien ja hedelmien tuoksu. Uuteen tuoteperheeseen kuuluu suihkugeeli, vartalovoi, vartalojogurtti, vartalokuorinta ja käsienpesuaine.

SUIHKUGEELI

Joka suihkukerta tämän uuden tuttavuuden kanssa, mulle tulee mieleen meidän helmikuun lomareissu Fuerteventurassa. Meidän hotellialue oli täynnä kaktuksia ja mietin jo silloin, että mitä jos leikkaisin puukolla palasen kaktusta, että miltä se tuoksuisi. Tuota tuoksutestiä en kuitenkaan koskaan päässyt tekemään, sillä hotellilla oli kiellot, ettei kasveihin saa koskea 😀 Onneksi pääsin nyt sitten testamaan, että miltä kaktus tuoksuu tämän suihkugeelin parissa. Tuote puhdistaa hellävaraisesti ja vaahtoaa ihanasti iholla. Vessaan jää aivan valloittava tuoksu suihkureissun jälkeen.

 • Sisältää: kaktuksenkukkauutetta (Marokko) ja hunajaa (Etiopia).
 • Sesonkituote: myynnissä vain niin kauan kuin tuotteita riittää.
 • Hinta: 8,90€ (250ml).
 • Ole nopea ja tilaa omasi tästä!

VARTALOKUORINTA

Rakastan kuorintoja ja tämä oli ihanan hellä, vaikka aluksi katsoin, että apua kuinka isoja kaktuksen paloja kuorinnan seassa on, mutta ne olivat siis vadelmansiemeniä 😀 Kuorinta poistaa hyvin kuollutta ihoa ja varsinkin saunan jälkeen tämä toimi minulla todella hyvin.

 • Sisältää: vadelmansiemeniä, kaktuksenkukkauutetta (Marokko) ja hunajaa (Etiopia).
 • Sesonkituote: myynnissä vain niin kauan kuin tuotteita riittää.
 • Hinta: 22,50€ (250ml).
 • Ole nopea ja tilaa omasi tästä!

VARTALOVOI

The Body Shopin vartalovoit ovat itselleni erittäin tuttuja ja varmasti teillekin – ne ovat muodostuneet jo klassikoiksi ja ne ovat aina myös se vakio lahja synttäripaketteihin, minkä ikäisille tahansa. Vartalovoit ovat todella kosteuttavia ja voide imeytyy ihoon hyvin ilman valkoisia läikkiä. Voide vaikuttaa välittömästi, joten iho tuntuu pehmeältä heti ensi laiton jälkeen ja voide kosteuttaa ihoa melkein kolmen päivän ajan. The Body Shopin vartalovoiteet sopivat erityisesti henkilöille, joilla on todella kuiva iho. Minulla on ollut näitä vaikka minkä tuoksuisia ja ihanaa, että myös tästä kaktuksesta ollaan tehty rajoitettu erä vartalovoidetta.

 • Sisältää: voipuunvoita (Ghana) ja kaktuksenkukkauutetta (Marokko).
 • 100% vegaaninen
 • Sesonkituote: myynnissä vain niin kauan kuin tuotteita riittää.
 • Hinta: 19,90€ (200ml).
 • Ole nopea ja tilaa omasi tästä!

VARTALOJOGURTTI

Nämä vartalojogurtit tulivat minulle kunnolla tutuksi vasta viime vuoden joulukalenterin jälkeen, mutta pikkusiskoni on näitä jo käyttänyt hetken aikaa ja häneltä olen pari kertaa näitä jogurtteja saanut kokeilla. Vartalojogurtti ei ole niin tehokas kuin vartalovoit, mutta nämä jogurtit ovat koostumukseltaan kevyempiä ja ne imeytyvät ihoon välittömästi. Jogurtit kosteuttavat ihoa 48 tuntia ja ne on tarkoitus levittää iholle heti suihkun jälkeen. Vartalojogurtit ovat hieman edukkaampia kuin vartalovoit, joten näitä voit ostaa samalla vaikka kaksi erilaista, eikä kukkaro köyhdy kauheasti.

 • Sisältää: mantelimaitoa (Espanja) ja kaktuksenkukkauutetta (Marokko).
 • 100% vegaaninen
 • Sesonkituote: myynnissä vain niin kauan kuin tuotteita riittää.
 • Hinta: 12,90€ (200ml).
 • Ole nopea ja tilaa omasi tästä!

KÄSISAIPPUA

Tätä käsisaippuaa minulla ei ole, mutta taidanpa tehdä niin, että käyn vaihtamassa tuon tilaamani suihkusaippuan tähän, niin päästään pesemään kädetkin tällä ihanalla kaktustuoksulla + kuinka söpö tuo purkki on vessaan, kun kevätkin on tulossa.

 • Sisältää: mantelimaitoa (Espanja) ja kaktuksenkukkauutetta (Marokko).
 • 100% vegaaninen
 • Sesonkituote: myynnissä vain niin kauan kuin tuotteita riittää.
 • Hinta: 8,90€ (250ml).
 • Ole nopea ja tilaa omasi tästä!

Oletko sinä testannut jo näitä ihania Cactus Blossom -sarjan tuotteita? Itse ihastuin näihin, mutta kun miettii, niin en ole kyllä joutunut ikinä pettymään The Body Shopin tuotteisiin. Kaikki Cactus Blossom sarjan tuotteet näet *tästä ja muista, että sarja on myynnissä vain niin kauan kuin tuotteita riittää! The Body Shopin verkkokaupassa on erikseen myynnissä myös Cactus Blossom lahjapaketti eli ainakin äidilleni lähtee tuo tilaukseen äitienpäiväksi 🙂

8 kommenttia

 1. Anna/Kello neljän aamukahvi kirjoitti:

  mielenkiintoinen uutuus 🙂

 2. Pirkko / Meriharakka kirjoitti:

  Vaikkakin käytän kosmetiikkaa hyvin valikoiden, niin Bodyshopin vartalovoi on yksi niitä harvoja, joita löytyy aina kotoa.
  Tuskin kuitenkaan riennän ostamaan uutta uuden tuoksun takia, mutta jos varastoni ehtii loppumaan ja sitä vielä uutta ostaessani olisi myynnissä, niin voisin harkitakin 🙂

  • Diiskuneiti kirjoitti:

   Kiva kuulla. The Body Shopin tuotteet ovat minullekin sellaisia, joita kotoa aina löytyy ja joita ostan aina uudelleen. Tänään juuri hain TBS:n tilauksen postista. Täytyy kohta mennä avaamaan se 😀

 3. Marjo kirjoitti:

  Body Shopin tuotteet ovat ihania! PIdän oikein paljon vaikka juuri tämä Cactus Blossom -sarja ei minulle ole tuttu entuudestaan. Usein tulee ostettu niitä samoja mitä käyttää. Olen Espanjassa ollut kaktuspuistossa ja kyllä siellä minusta myös kaktukset tuoksuivat tai ainakin niiden kukat 🙂 Varmasti myös jos itse kaktukseen tulee viilto tai siitä lähtee pala itse kaktuksen neste tuoksuu jollekin. Täytyypä käydä tuoksuttelemassa tätä Body Shopissa.

  https://styleheaven-marjorie.blogspot.com/

  • Diiskuneiti kirjoitti:

   Niin on, itse olen suuri TBS-fani ollut pitkään. Ihana tarina tuo kaktuspuisto!
   Mä en nähnyt yhtään kaktuksen kukkia, ehkei ne eivät vielä kukkineet helmikuussa, kun olin Espanjassa. Käy ihmeessä tuoksuttamassa, itse pidän tuoksusta kovasti – raikas eikä liian makea 🙂

 4. MINI-blogi/Elina kirjoitti:

  Body Shopin tuotteet on ihania, mutta Cactus Blossom-sarja ei ole tuttu minulle.

  • Diiskuneiti kirjoitti:

   Niin ovat. Cactus Blossom on uusi sesonkisarja, joka on myynnissä rajoitetun ajan. Viime vuonna se taisi olla banaani 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.