Hae
Diiskuneiti

VIAPLAY: TOP 3 PARHAAT KAUHUSARJAT

*Sisältää mainoslinkkejä

Mä olen tosi huono katsomaan mitään tv-sarjoja, koska mulla on vaan niin outo maku tv-ohjelmien suhteen ja telkkarista ei nyt kertakaikkiaan tule mitään katsomisen arvoista. Tykkään huumoripitoisista kauhusarjoista ja mun mielestä 90-, ja 2000-luvulla tehtiin aikakautemme parhaat tv-sarjat ikinä. Olen selaillut Netflixin sarjoja moneen kertaan läpi ja en ole löytänyt sieltä oikeen mitään katsottavaa. Jossain kohtaa siellä oli vanha lempisarjani Siskoni on noita ja olin kyllä niin pettymys, kun se poistui Netflixista kokonaan. Viimeisen vuoden aikana olen löytänyt Netflixistä vain pari hyvää kauhusarjaa, jotka olivat ”You” ja ”Alppikylä”, muuten olen tyytynyt vain elokuviin.

Otin kesäkuussa kokeiluun Viaplayn ja olen ollut siitä super innoissani, sillä sieltä olen löytänyt vaikka mitä hyviä kauhusarjoja. Mun piti vaan kokeilla Viaplayta ilmaiset kaksi viikkoa, mutta nyt mennään jo heinäkuun puolta väliä ja voin kertoa, etten ole kyllä ihan hetkeen Viaplaysta luopumassa 😀 Kurkataan nyt mun lemppari kauhusarjat Viaplayn valikoimasta ja tässä teillekin linkki, josta voitte käydä nappaamassa itsellenne *Viaplay:n kahdeksi viikoksi maksutta, jonka jälkeen palvelun voi lopettaa tai jatkaa 9,90€ kuukausihinnalla. Viaplay muistuttaa, kun ilmaisjakso on päättymässä, joten sen voi sulkea ilman mitään kuluja kahden viikon jälkeen, jos et halua siis jatkaa palvelua.

BUFFY VAMPYYRIN TAPPAJA

Mulla on tähän yksi sana, joka kuvaa koko sarjaa: KLASSIKKO! Buffy oli kova juttu mulle teininä ja onhan se edelleenkin yksi fanituksen kohteistani. Olen katsonut Buffyn kaudet aina, kun ne ovat tv:stä tulleet, joten oli ihan mahtavaa, että Viaplayn valikoimasta löytyi koko sarja. Olen kotijumppaa tehdessäni kattonut Buffya ja voin kertoa, että siitä saa hyvät motivaatiot treenaamiseen. Seuraan Sarah Michelle Gellaria Instagramissa ja se vaan on niin kova muija edelleenkin #girlcrush.

SCREAM QUEENS

Katsoin tätä joskus Foxilta, mutta jotenkin sen katsominen vaan jäi, kun unohdin tallentaa jaksoja ja sarjan toinen kausi meni multa ihan täysin ohi. Aloitin nyt alusta koko sarjan katsomisen ja olen tykännyt kovasti. Sopivan pölöä hömppää minun makuuni ja sarjassa on Halloween -elokuvista tuttu Jamie Lee Curtis sekä Scream 4 tappaja Emma Roberts. Sarjaa on tehty vain kaksi kautta ja ne molemmat löytyy Viaplayn valikoimasta.

VAMPYYRIN PÄIVÄKIRJAT

Stefan ja Damon… huhhuh mitä silmänruokaa – tuo kaksikko onkin varmaan yksi syy, miksi aloin sarjaa vuonna 2010 seuraamaan. Twilight oli silloin kova juttu itselleni, joten tämä sarja tuli niin täydelliseen saumaan. Sarjan katselu jäi kokonaan jossain kolmannen kauden lieppeillä, koska elämä silloin oli vaan niin kiireistä koulun ja töiden suhteen. Odotan nyt innolla, että pääsen aloittamaan koko sarjan alusta ja palaamaan niihin kaikkiin ihaniin ja kuumiin vampyyrihetkiin.

Viaplayn kauhusarjoista minua kiinnostaa myös Salem, Walking Dead sekä T@ged. Täytyy varmaan katsoa nekin jossain kohtaa, kun syksy ja talvi koittaa. Täältä vanhemmasta postauksesta voitte kurkata mun lempparit 90-luvun sarjat ja muistakaa hyödyntää tuo Viaplayn 14 päivän ilmaisjakso – sen pääsette lunastamaan *tästä! Mikä on sun lempisarja kautta aikojen? 🙂

8 kommenttia

 1. villananna kirjoitti:

  Buffy on ihan ehdoton, olen katsonut sen jo silloin kun tuli ekaa kertaa telkkarista ja Viaplaysta varmaan kolme, neljä kertaa ;D
  https://villananna.vaikuttajamedia.fi

 2. Mira / Blinger shimmer -blogi kirjoitti:

  Otsikosta ajattelin etteivät nämä sarjat ainakaan itselle tule olemaan tuttuja, mutta väärin meni 😀 Buffy ja Vampyyripäiväkirjat on tulleet tutuksi, Scream Queens ainoastaan itselleni tuntematon xD

 3. Elina/MINI-blogi kirjoitti:

  Katson aika vähän sarjoja, viimeisin suosikki on tainnut olla Big Love.

 4. Sorakukka kirjoitti:

  En ole oikein pitänyt mistään. Ei aika ja inspiraatio riitä katsomiseen ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.