Hae
Diiskuneiti

DIISKUNEITI-BLOGI SEITSEMÄN VUOTTA

*Pyjama saatu. Artikkelin lopusta löytyy alekoodi ja arvonta.

Diiskuneiti-blogi täytti 7-vuotta eli mun blogilapsonen on jo saavuttanut kouluiän. Olen toiminut Vaikuttajamedian sopimusbloggaajana jo viisi vuotta. Blogin tekeminen on niin kivaa ja uskon, että palo tähän hommaan on pysynyt jo näin kauan, koska en ota tätä liian vakavasti ja olen koittanut pitää blogin kivana harrastuksena. Blogi on tuonut elämääni paljon uusia ihmisiä ja ystäviä. Olen saanut kokea kaikkea upeaa ja ainutlaatuista. Kiitos teille ketkä luette – ilman lukijoita ei olisi blogiakaan 🙂

Parasta bloggaamisessa… rakastan kirjoittamista ja valokuvaamista. Blogiin saan kynäillä kaikkea mitä haluan ja mikä minua inspiroi.

Huonointa bloggaamisessa… no en keksi mitään huonoa, paitsi sen, että koen kauheaa syyllisyyttä, jos en kirjoita tarpeaksi usein.

Ilman blogia… mulla olisi tuhottomasti vapaa-aikaa.

Viime aikoina… olen järjestänyt mammani hautajaisia ja blogi on ollut vähän talvihorroksessa, kuten minäkin 🙁

Noloa myöntää, mutta... mä en käytä TikTokkia. Yritin, en pysty enkä jaksa – I’m too old.

Viikko sitten... siivosin vaatekaappia ja keräsin vaatteita tulevaan Livelyn yhteistyöhön.

Bloggaamisessa minut tekee iloiseksi... että voin tarjota muille reseptejä, vinkkejä ja iloisia sekä positiivisia juttuja elämään.

Jos saisin yhden toiveen bloggaamisen suhteen, se olisi… uusi puhelin, jossa on hyvä kamera!

Blogin paras resepti… mulla on blogissa kymmeniä reseptejä. Ainakin suosituin ja luetuin niistä on jauheliha-riisivuoka.

Paras blogimuisto… Vaikuttajamedian juhlat ovat olleet aina kivoja, koska siellä on tavannut blogikollegoita ja päässyt verkostoitumaan.

Olen ylpeä… että blogilapseni täyttää jo seitsemän vuotta ja jaksan edelleen innostua ja inspiroitua blogin pitämisestä.

Mulla on näissä kuvissa päällä Martinexin ihana Muumi-pyjama. Koodilla DIISKUNEITI20 saatte vuoden loppuun -20% alennuksen Martinexin verkkokaupasta. Lisäksi minulla on käynnissä Instagramissa arvonta, jossa voi voittaa yhden valitsemasi vaatteen Moomin By Martinexin valikoimasta 🙂

SEURAA DIISKUNEITI-BLOGIA:

Diiskuneiti Instagram

Diiskuneiti Facebook

Follow my blog with Bloglovin

LUE MYÖS:

BIRTHDAY GIRL – 37 ASIAA MINUSTA

ESTRID – MAAILMAN PARAS VEGAANINEN SHEIVERI

MARRASKUU – ON VAIN HILJAISUUS JA SANATON SURU

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *