Hae
Diiskuneiti

HEINÄKUUN KOLME PARASTA JUTTUA

BYEEE – sinne meni heinäkuu ja nyt eletään jo elokuun puolta väliä. Heinäkuussa oli ihan surkeat ilmat, joten ei haittaa kyllä yhtään, että pidin kesäloman jo kesäkuussa. Elokuulle on luvattu vielä lämpimiä päiviä ja olisi kyllä kiva käydä vielä viimeisen kerran uimassa ja nauttia kesästä. Heinäkuu oli mulle lähinnä totuttelua arkeen ja rutiineihin. Olin työpäivien jälkeen tosi väsynyt, koska töissä meidän liike on kuin sauna. Onneksi vapaapäivinä tuli touhuttua kivoja kesäjuttuja, kävin festareilla ja pääsin vihdoin katsomaan uuden Jurassic Worldin 🙂

KESÄLOMAN VIIMEINEN VIIKONLOPPU

Mulla loppui kesäloma heinäkuun ensimmäiseen viikonloppuun. Halusin tehdä vikasta loma-viikonlopusta oikein mukavan ja käytiin ulkona syömässä, shoppailemassa ja pienellä terassikierroksella. Halusin syömään mun lemppariravintolaan eli Deliberiin, siellä otin härkää fetasalaatilla nam! Käytiin juomassa Walo rooftopilla Aperol Spritzit ja ihmeteltiin kaupungin menoa. Pääsin myös pitkästä aikaa (viimeksi lapsena käynyt) uimaan Maskun Rivieralle, voi että kuinka lämmintä se vesi oli.

KARJUROCK

Heinäkuussa Lokalahdella järjestettiin Karjurock-festivaali, jonne lähdin aika extemporena saatuani ystävältäni lipun. Olen kerran aikaisemmin ollut Karjurockissa muutamia vuosia sitten, joten tiedossa oli, että kunnon landefestarit on luvassa 😀 Kaatosateesta huolimatta meillä oli oikein ihana ilta eikä yöllä sudetkaan syöneet meitä matkalla Mietoisiin. Olen kirjoittanut Karjurockista oman artikkelin ja sen voi lukea tästä.

JURASSIC WORLD DOMINION

Olen ollut lapsesta saakka ihan älytön Jurassic Park -fani ja katsonut kaikki leffat kymmeniä kertoja. Jurassic Worldin uutta osaa olinkin jo odottanut hullun kiilto silmissä ja pääsin sen heinäkuussa vihdoin katsomaan siskoni kanssa. Mulla oli vapaalippuja Finnkinon uuteen LUXE-teatteriin ja varasin meille näytöksen sieltä sunnuntai-iltapäiväksi. Laitettiin siskoni kanssa tietty Jurassic Park-fanipaidat päälle ja lähdettiin intopiukeana Myllyyn. Elokuva oli niiin hyvä ja kuinka söpö pieni Baby Blue oli – ah Jurassic Worldit ovat vaan niin hyviä en kestä!

Se olisi sitten jo melkein elokuun puoliväli. Tässä kuussa aion nauttia vielä kesäjutuista ja loppukuusta olisi tiedossa Vaikuttajamedian kesäjuhlat Helsingissä. Ottakaahan tekin irti viimeisistä kesäpäivistä. Ihanaa heinäkuuta tyypit 🙂

Joko sulla on ollut kesäloma vai onko se vasta edessä?

SEURAA DIISKUNEITI-BLOGIA:

Diiskuneiti Instagram

Diiskuneiti Facebook

Follow my blog with Bloglovin

LUE MYÖS:

UUDEN FINNKINON LUXEN AVAJAISET KAUPPAKESKUS MYLLYSSÄ

KARJUROCK – KAATOSATEESSA MAALAISFESTAREILLA

MISS KAYN IHANAT KESÄTUOKSUT OVAT TÄÄLLÄ

 

4 kommenttia

  1. villananna kirjoitti:

    Heinäkuu oli ihana <3 Olisin kyllä voinut pitää lomaa vielä pidempäänkin…

  2. Nadine G / Via Per Aspera Ad Astra kirjoitti:

    Hyvin onnistuneelta ja tapahtumarikkaalta kesälomasi kuulostaa!

  3. Anna/Kello neljän aamukahvi kirjoitti:

    heinäkuu oli kamala – sain koronan! 😀

  4. riitta reissaa kirjoitti:

    Heinäkuu on kesäkuukausista paras, ihan sama mikä keli, sillä heinäkuu henkii aina keskikesän vahvaa tunnelmaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *