Hae
Diiskuneiti

HELMIKUUN KOLME PARASTA JUTTUA

Hellou maaliskuu ja bye helmikuu! Onneksi tuiskuinen ja kylmä helmikuu on nyt takana ja on aika vastaanottaa aurinko ja kevät. Helmikuussa mieli oli edelleen aika allapäin, mutta onneksi loppukuun aurinkoiset päivät sai kummasti mielen virkistymään. Seurailin helmikuussa Viking Gloryn matkaa tänne Turkuun ja mulle tuli aivan kauhea hinku risteilylle ja niinpä sitten varasin extemporena liput piknik-risteilylle. Mutta tässä tulee nyt kolme helmikuun parasta juttua 🙂

PIKNIKRISTEILY SAARISTOSSA

Kuten tosiaan sanoin, niin varasin helmikuun alussa meille extemporena piknik-risteilyn Tallink Siljalta. En ole risteilyllä ollut ainakaan kolmeen vuoteen, joten oli kyllä kiva lähteä vähän reissuun. Laiva lähti puoli yhdeksän maissa aamulla ja suunnattiin suoraan erikoisaamiaiselle. Normaali buffet-aamiainen ei ollut ollenkaan auki. Aamupalan jälkeen hengailtiin tanssibaarissa ja osallistuttiin tietovisaan ja karkkibingoon – kummassakaan ei voitettu. Maarianhaminassa vaihdettiin laivaa ja suunnattiin Grande Buffettiin lounaalle heti kahdelta. Buffassakaan ei ollut järjestetty kuin yksi kattaus ja aamupalan tavoin myös lounas oli aivan täynnä porukkaa. Syömisen jälkeen käytiin ostoksilla ja hengailtiin loppu matka live-musaa kuunnellen. Oli kyllä piristävä reissu ja oli ihana katsoa saaristomaisemia ja herkutella!

Olen kirjoittanut reissusta oman artikkelin ja sen pääsee lukemaan *tästä.!

YSTÄVÄNPÄIVÄ

Vietettiin ystävänpäivää ennakkoon ja käytiin ystävänpäivän aattona herkuttelemassa tapaksia ja skumppaa Hansakorttelin Deliberissä. Deliberi on aivan ihana ravintola ja siellä on todella hyvää ruokaa. Meillä oli ystävänpäivänä mieheni kanssa myös vuosipäivä ja 6-vuotta yhteiseloa pamahti täyteen. Sain lahjaksi kuolaamani brachiosaurus pehmolelun, josta olen vieläkin ihan fiiliksissä ja mieheni nimesi sen Källiksi (älkää edes kysykö 😀 ). Virallisena ystävänpäivänä sain vielä kauniin neilikkakimpun.

MINI TALVILOMA

Mulla oli helmikuun lopussa neljä päivää vapaata kenkäkaupasta ja pyysin pikkusiskoni ja Nappi-kissan meille viikonlopuksi. Käytiin lauantaina syömässä Pinchossa ja vähän ostoksilla. Pelailtiin ja rakenneltiin legoja pikkusiskon kanssa ja oli niin kivaa olla yhdessä. Sunnuntaina suunnattiin Kupittaan lintupuistoon, jossa ei kyllä näkynyt ainuttakaan lintua, mutta saatiinpa ihanasti raikasta ilmaa ja aurinkokin paistoi ihan täysillä. Meidän piti mennä Kupittaan Cittariin kahville, mutta ei me mahduttu minnekään istumaan, niin oli pakko sitten ottaa herkut kotiin mukaan.

Kolmantena vapaapäivänä tein parhaan ostokseni ikinä, kun tilasin MTV:n musiikkikanavat. Ysäriä ja 2000-luvun biisejä kuunnellessa innostuin siivoamaan koko asunnon ja parvekkeenkin heh. Päätin, että haluan parvekkeelle pari narsissia ja etsin niitä yli tunnin keskustan liikkeistä, enkä löytänyt. Tuloksettoman narsissien hakureissun jälkeen pääsin onneksi Woolshediin syömään ja heillä on oikeasti Turun parhaat pihvit, nam. Vika vapaapäivä meni kotona yksin kokkaillen ja blogia kirjoittaen. Ihana miniloma <3

Odotan maaliskuulta paljon aurinkoa, lämpöä ja jos vaikka löytäisin niitä narsissejakin pian. Pääsiäinen on vasta huhtikuun puolessa välissä, mutta mulla tekisi mieli kaivaa jos pääsiäiskoristeet esiin, koska kaupoissakin myydään jo suklaamunia! Koitetaan nauttia aurinkoisesta maaliskuusta maailman ikävästä tilanteesta huolimatta 🙂

.

SEURAA DIISKUNEITI-BLOGIA:

Diiskuneiti Instagram

Diiskuneiti Facebook

Follow my blog with Bloglovin

LUE MYÖS:

TALVINEN SAARISTORISTEILY ITÄMERELLÄ

GLOSSYBOX X LÖWENGRIP LIMITED EDITION

ROSSON PIZZANTAI – SYÖ NIIN PALJON PIZZAA KUIN JAKSAT

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.