Hae
Diiskuneiti

KESÄKUUN LEFFASUOSIKKI: KESÄKAVERIT

*Sisältää mainoslinkkejä

#MOVIENIGHT. Tervetuloa kuukauden leffasuosikin pariin. Katson paljon Netflixin, Elisa Aition ja Viaplayn valikoimaa ja jaan täällä blogissa aina kuukauden suosikkielokuvani, jotta tekin voisitte löytää uutta kivaa katsottavaa. Tykkään lähinnä kaikesta hömpästä ja kauhuleffat kiehtovat suuresti vaikka sitten aina öisin pelottaa, hah! Mitään kovin vakavia suosituksia minulta ei saa, mutta jos haluat heittää aivot narikkaan, niin nämä minun suosikkini ovat hyviä siihen tarkoitukseen 🙂

KESÄKUUN LEFFASUOSIKKI: KESÄKAVERIT

Tämä suomalainen kesäkaverit elokuva on ihan täydellinen valinta kesäiltaan. Leffa keskittyy kesäiseen Hankoon ja pääosissa ovat ihanat Kuustosen siskokset Iina ja Minka. Leffa ilmestyi vuonna 2014 ja muistan TV:ssä pyörineet mainokset ja siitä saakka olen tämän leffan halunnut nähdä. Nyt vihdoin pääsin katsomaan tämän *Elisa Aition valikoimasta ja tykkäsin tästä elokuvasta kyllä kovasti. Leffasta tulee todellinen kesäfiilis ja tuli kauhea mieliteko päästä itsekin Hankoon. En ole koskaan käynyt Hangossa, joten se vääryys pitää kyllä korjata ja pian. Tykkään hirveästi Minka Kuustosesta näyttelijänä, hän on jotenkin niin suloinen tyyppi ja tässä hän näytteli vähän ujohkoa, nörttimäistä ja vähän omituistakin Eevaa. Jos tykkäät rakkaushömpästä, niin tämä on ihana hyvän mielen elokuva. Leffassa soi myös ihania biisejä ja tunnarina on PMMP:n kesäkaverit biisi.

JUONI

Iiris tekee tarjoilijan töitä Espanjassa, mutta hän tulee kesäksi Hankoon, koska hänen paras ystävä Karolina on hommannut heille kesätyöpaikat paikallisesta kahvilasta. Iiris ja Karolina ystävystyvät kahvilassa työskentelevään Eevaan ja he muuttavat kesäksi hänen tätinsä huvilalle. Iiris, Karolina ja Eeva aikovat viettää ihanan kesän, johon kuuluu rantaelämä ja bilettäminen. Tytöt sopivat, ettei tänä kesänä rakastuta ja miehistä pysytään kaukana. Miehistä erossa pysyminen osoittautuu kuitenkin aika vaikeaksi tehtäväksi ja pian kuvioissa ovat raskaustesti, rakkaus, sydänsurut sekä aikuisuuden ja tulevaisuuden tuomat ahdistukset ja ajatukset.

Katso leffa *tästä!

ALENNUS

PS. Elisa Aitio-ohjelmakirjaston saa nyt 1 kk 0€ ja sen jälkeen 11,90€. Aitiossa on ihan superisti sellaisia leffoja ja sarjoja joita ei esim. Netflixistä löydy. Isona plussana on se, että Aitiossa on ihan sairaasti kotimaisia elokuvia ja sarjoja. Tilaa Elisa Aitio *tästä!

Kuvat: Solar Films.

 

LUE MYÖS:

TOUKOKUUN NETFLIX-SUOSIKKI: THE CRAFT – NOITAPIIRI

PARAS SUORATOISTOPALVELU KAUHUELOKUVIEN YSTÄVILLE

VIAPLAY: TOP 3 PARHAAT KAUHUSARJAT

6 kommenttia

 1. villananna kirjoitti:

  Itse olen innostunut nyt Ylen sarjoista. Sen verran hyviä tulee, että olen ihan unohtanut muut 😀

  https://villananna.vaikuttajamedia.fi

 2. Mira / Blinger shimmer -blogi kirjoitti:

  Itse olen vähän huonosti suomalaisia leffoja viime aikoina katsellut 😀

 3. Tuula kirjoitti:

  Minä olen katsonut tuon Kesäkaverit -elokuvan. Tykkään elokuvista, joissa tutustutaan johonkin paikkaan ja varsinkin sellaiseen, jossa on itsekin käynyt. Hanko on tuttu kohde. Ja nuo Kuustosen tytöt ihania tyyppejä.
  Heleää viikkoa!

 4. Marjo kirjoitti:

  Kesäkaverit on IHANA leffa! Olen nähnyt sen ainakin kolme kertaa ja joka kerta uppoaa. Varmasti yksi syy on kesäinen Hanko, joka on oma suosikkini kesäkohteista. Lisäksi näyttelijä valinnat ovat leffassa ihan nappiin. Elokuva pitää otteessaan koko ajan ja sen voi katsoa uudelleen ja uudelleen. Ihan lempparini – kiva kun muistutit niin katson taas 🙂

  https://styleheaven-marjorie.blogspot.com/

 5. Risukimppu kirjoitti:

  Suomalainen elokuva on osuvimmillaan SF-ajan mustavalkoisia maalaiskuvaelmia, sotilasfarsseja ja Speden puskakomedioita. Harvassa on onnistuneet draamat. Lauri Törhösen Palava Enkeli on kyllä ihan kiitettävä sellaisena.
  Kamalinta suomalaisissa elokuvissa ja tv-sarjoissa on ilmiselvä Amerikan matkiminen. Anglosaksisen kulttuurin omiminen kaatuu yksinkertaisesti valtaviin kulttuurillsiin eroihin Suomen ja lännen välillä. 1960- ja 70-luvuilla Suomessa kuvatuissa amerikkalaisissa ja brittiläisissä vakoiluelokuvissa Suomi oli Neuvostoliitto ja suomalaiset neuvostoliittolaisia. Se ei ollut sattumaa, sillä periaatteessa mikä tahansa Rautaesiripun tällä puolella ollut maa olisi voitu lavastaa Neukkulaksi, mutta Suomi muistutti sitä eniten.
  Länsimaisen draaman tai komedian toteuttaminen vaatii tekijöiltään sellaista henkeä, sydäntä ja tunneälyä joka suomalaisilta elokuvantekijöiltä tuntuu puuttuvan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.