Hae
Diiskuneiti

SYYSKUUN KOLME PARASTA JUTTUA

Syksy on ollut niin kaunis tähän mennessä ja olen nauttinut ihan täysillä raikkaasta ulkoilmasta ja ihastellut luonnon kauneutta. Rakastan syksyä ja loppuvuotta, joten kesän päättyminen ei ole minulle yhtään ikävä asia. Inspiroidun aina syksyisin kaikesta mahdollisesta ja odotan innolla kodin koristelua ensin halloweeniin ja sitten jouluun. Syyskuussa riitti monta kivaa juttua, joista tähän artikkeliin poimin kolme eniten mieleen jäänyttä hetkeä 🙂

TYTTÖJEN ILTA MEILLÄ

Miehelläni oli yhtenä syyskuun lauantaina poikien ilta ja hän oli poissa kotoa. Sain houkuteltua lietolaisen ystäväni meille yökylään. Hän on pienen lapsen äiti, joten hän ei kauheasti kotoa pois pääse ja halusinkin järjestää hänelle kivan päivän ja illan. Laitoin alkupäivästä meille tarjolle juustoja ja kaikkia herkullisia dipattavia. Otettiin skuutit alle ja käytiin pelamaassa hohtogolffia – joka oli ihan super kivaa! Pelaamisen jälkeen käytiin drinkeillä ja mentiin lopuksi Pincho Nationiin syömään. Koronan takia kaikki meni kiinni yhdeltätoista joten hipsittiin syömisen jälkeen meille. Aamulla tein meille herkkuaamiaisen ja katsottiin telkkua ja höpöteltiin. Oli oikein ihana piristys viettää aikaa ystävän kanssa – toivottavasti hänelläkin oli kivaa, annoin hänen meinaan nukkua melkeen puoleen päivään asti, kun tuskin kotona lapsen takia saa kovin pitkiä yöunia vetää 😀

PS. toi kuohuviini oli tosi hyvää ja jäännössokeria oli vain 5g/100!

TREFFIT TANSKALAISEN KANSSA

Tanskalainen ystäväni tuli lomailemaan Mynämäkeen ja nähtiin yli kolmen vuoden tauon jälkeen. Yleensä ollaan kyllä edes kerran vuodessa nähty, mutta korona sekoitti matkustamiset. Vaikka ystäväni on asunut Turussa niin pitihän mun kohdella häntä kuin turistia ja vein hänet kahville legendaariseen Turun Kauppahallin Siniseen junaan. Vaihdettiin kuulumisia ja ystävän kyllä tunnistaa siitä, että vaikka ei olisi hetkeen nähnyt niin tuntuu ettei erossa olisi ollutkaan – sillä juttua riitti loputtomiin. Ystäväni kävi ostamassa Ruohonjuuresta heijastimen ja hän kertoi, ettei tanskassa myydä ollenkaan heijastimia – mitä ihmettä? Tiedänkin nyt mitä sitten jatkossa lähettelen joulukorttien mukana hänelle 😀

SYYSPÄIVÄN VIETTOA PALJUILLEN

Mieheni ystävä ja kummipoika tulivat viettämään yhtenä viikonloppuna vapaapäiviä Porista Lietoon. Sain mieheni kummipojan meille muutamaksi tunniksi hoitoon ja oli niin kivaa, sillä hän on minulle todella rakas! Piirreltiin, pelattiin pleikkaria ja leikittiin hänen lemppari dinosaurus-leikkiä leikkipuistossa. Dinosaurus leikki on siis sellainen, että minä olen dinosaurus ja yritän saada hänet kiinni. Tulikin aikamoiset kuntoilut, kun juoksin varmaan tunnin hänen perässään leikkipuistossa. Koska oli todella kaunis syyspäivä, päätettiin lähteä mukaan kummipojan mummilaan saunomaan ja paljuilemaan. Perillä meitä odottikin katettu pöytä herkullisine ruokineen. Syömisen jälkeen lämmitettiin sauna ja palju ja oli niin kivaa lillua kuumassa paljussa illan hämärtyessä ja kylmetessä.

Odotan innolla jo lokakuuta joka on itselleni ”spooky season”. Kohta saa alkaa kaivamaan halloween koristeita ja kurpitsoja esiin. Kynttilöitä olenkin poltellut melkein joka ilta. Halloweenin jälkeen saakin alkaa täysillä odottamaan omia synttäreitä ja joulua – jee 🙂

 

SEURAA DIISKUNEITI-BLOGIA:

Diiskuneiti Instagram

Diiskuneiti Facebook

Follow my blog with Bloglovin

LUE MYÖS:

ELOKUUN KOLME PARASTA JUTTUA

HEINÄKUUN KOLME PARASTA JUTTUA

KESÄKUUN KOLME PARASTA JUTTUA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.