Hae
Diiskuneiti
Kaupallinen yhteistyö

JUNGLE JUICE BAR – MUN SUOSIKKI SMOOTHIET JA MEHUT

Kaupallinen yhteistyö: Jungle Juice Bar

Ei ole varmaan instagramin puolella jäänyt epäselväksi, että rakastan Jungle Juice Barin mehuja ja smoothieita. Käyn Jungle Juicessa viikottain ja monesti haen smoothien mukaan töihin. Eniten käyn Skanssin ja Hansan baareissa ja molemmissa on aina niin ihana ja hyvä palvelu. Jungle Juice Bar on vuonna 2010 perustettu suomalainen yritys. Ensimmäinen baari avattiin Jumboon ja vuonna 2013 Jungle Juice Bar osallistui Leijonanluola TV-sarjaan, jossa he saivat mukaan sijoittajia. Tällä hetkellä JJB on täysin hiilineutraali ja baareja löytyy Suomesta 51 sekä Ruotsista 4 – wau 🙂

Ihanaa, että nykyään on myös terveellisiä välipala vaihtoehtoja. Muistan, kun itse olin nuori niin ei ollut mitään muuta kuin Hese tai vaihtoehtoisesti piti hakea kaupasta banaania yms. Monista kahviloista on saanut jo pitkään smoothieita, mutta niissä on usein sokeria ja lisäaineita, kun taas Jungle Juice Barin smoothiet sisältävät vain tuoreita hedelmiä.

MUN LEMPPARI SMOOTHIET JA MEHUT

Jungle Juice Barin lista vaihtuu muutaman kerran vuodessa, mutta tietyt klassikot kuten Killer Bee, Flamingo ja Pink Panther pysyvät aina menussa. Listalta saa myös mm. ketogeeniseen ruokavalioon sopivan smoothien ja pari smoothieta menee hyvin myös vhh-ruokavalioon. Smoothieita voi myös boostata lisämaksulla esim. kaurakuidulla, chia-siemenillä, heralla yms.

PUMPING IRON: mango, mustikka, päärynä, heraproteiini, omena ja kookosmaito.

KILLER BEE: mango, ananas, appelssiini ja passiohedelmä.

GREEN FROG: mango, päärynä, lime, lehtikaali, minttu ja omena.

GINGER COLADA: inkivääri, ananas ja omena.

KALE CRUSH: avokado, pinaatti, lime, kurkku, lehtikaali ja omena.

O.C PUNCH: porkkana, appelssiini, lime, inkivääri ja sitruuna.

Kaikki smoothiet ja mehut joita olen maistanut ovat olleet aina hyviä ja yritänkin aina kokeilla mahdollisimman paljon kaikkia uutuuksia. Olen myös välillä pyytänyt jättämään jonkin ainesosan pois esim. raakalakritsijauheesta en pidä ollenkaan. Kaikki smoothiet valmistetaan paikan päällä tuoreista raaka-aineista, joten Jungle Juice Barista saa aina raikkaan ja tuoreen smoothien. Uutuutena smoothieiden ja mehujen rinnalle on tullut blendit, jotka ovat vähän kuin smoothien ja mehun sekoitus. Blendeistä Ginger Colada on niin mun lemppari ja samaa sanoi JJB:n myyjä, että se on ihan paras. Lisäksi valikoimaan kuuluu erilaisia shotteja, jotka myös hieman vaihtuvat sesongista riippuen. Inkiväärishotti on aina hyvä idea – sillä saa kunnon boostin päivään 🙂

JUNGLE JUICE BARIN OMA APP

Jungle Juice Barin kännykkäsovellus on ihan hirmuisen kätevä. Sinne voi ladata rahaa eli kookoksia ja tilaukset voi tehdä suoraan apin kautta haluamaasi pisteeseen. Käytän ennakkotilaus palvelua todella paljon, jos on kiire eikä ole aikaa odotella baarissa smoothien valmistumista. Tilaa, maksa ja nouda – kuinka kätevää. Sovelluksen kautta voi myös ostaa ja lähettää lahjakortin suoraan sähköpostiin.

Jos liityt mun koodilla JJB002332 Jungle Juice Barin appiin, niin saat ensimmäisestä ostoksesta 50 kookosta! Onko Jungle Juice Bar sulle tuttu ja mikä on siellä sun lemppari smoothie tai mehu? 🙂

 

SEURAA DIISKUNEITI-BLOGIA:

Diiskuneiti Instagram

Diiskuneiti Facebook

Follow my blog with Bloglovin

LUE MYÖS:

MINILOMALLA YSTÄVÄN KANSSA GDANSKISSA

KESÄKUUN KASVOSUIHKE SUOSIKKI: WELEDA CACTUS HYDRATING MIST

KESÄLOMAN BUCKET LIST

 

Kaupallinen yhteistyö: Jungle Juice Bar

4 kommenttia

 1. Mira / Blinger Shimmer -blogi kirjoitti:

  Ihan mahtavaa ku näin kesällä Joensuustakin löytyy koju torilta 🤩

 2. Nuuka kirjoitti:

  En ole ikinä käynyt, nuukat ei sellaisissa käy.

 3. Anna/Kello neljän aamukahvi kirjoitti:

  mun suosikki on se joku king kong coffee

 4. petra - Sängyn alla kirjoitti:

  Killer Bee on ihan paras! Ja lapset tykkää flamingosta ja pink pantherista. En tiennytkään että JJB on kokonaan Suomalainen yritys, siistiä! 😀 Kun me käytiin ekaa kertaa Junglessa, meidän silloin 3vuotias rakasti vihreää väriä ja otettiin hänelle Green Frog, jostain syystä lopulta mä join sen ja hän mun vaalean punaisen smoothien 😀 Haluaisin rohkaistua kokeilemaan enemmän uusia makuja, ehkä pitää ottaa tavaksi tilata joka kerta erijuoma 😀 Sovelluskin löytyy jo puhelimesta, mutta en tiennyt että sinne voi ladata rahaa 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.