Hae
Diiskuneiti

TOP 5: PARHAAT SYKSYISET HÖMPPÄLEFFAT

Syksy on saapunut ja mikä olisikaan ihanampaa, kuin sytyttää kynttilät ja katsoa elokuvaa viltin alla. Näillä syksyisillä elokuvilla pääset varmasti syksyn tunnelmaan ja saat itsellesi hyvän mielen ja palan apua romantiikan nälkään. Istu, paina play ja nauti 🙂

OCTOBER KISS

Tämä on niin kiva elokuva, jossa on mukana ihanaa syksyn ja Halloweenin tunnelmaa. Poppylla on vaikea löytää itselleen sopivaa työtä. Poppy tulee hyvin toimeen sisarensa lasten kanssa. Sisar huomaa Poppyn lasten kuiskaajan taidot ja hankkii hänelle töitä lastenhoitajana perheelle, jonka äiti on menehtynyt. Lapset rakastuvat pikkuhiljaa Poppyyn ja niin taitaa rakastua myös isä. Perhe ei ole viettänyt vuosiin Halloweenia äidin kuoltua, mutta Poppy tuo Halloweenin takaisin.

KATSO ELOKUVA NETFLIXISTÄ.

HARVEST MOON

Jenny on rikas ja käyttää päivänsä lähinnä shoppailuun ja manikyyreihin. Hänen isänsä tekee konkurssin ja ainoa omaisuus joka Jennylle jää on kurpitsafarmi pienessä kaupungissa. Jenny aikoo myydä kurpitsatilan saadakseen siitä rahaa, mutta hän löytääkin farmilta mahtavan liikeidean. Hemmoteltu ja ärsyttävä Jenny onnistuu hurmaamaan koko kylän ja erityisesti yhden erityisen miehen.

KATSO ELOKUVA NETFLIXISTÄ.

SAKSIKÄSI EDWARD

Varmasti kaikki ovat nähneet tämän ihana elokuvan vuodelta 1990? Valkoinen, nahkavaatteisiin pukeutunut ja takkutukkainen Edward on kiltti, mutta häntä pelätään saksikäsiensä vuoksi. Eräs pikkukaupungin asukkaista ottaa Edwardin heille asumaan ja Edward rakastuu  heidän tyttäreensä. Pian epäluulojen jälkeen koko kaupunki rakastuu Edwardiin, mutta väärinkäsityksen vuoksi ihmiset lopulta ajavat Edwardin pois kaupungista. Ihana, opettavainen sekä surullinen elokuva – tykkään!

AINA VIERELLÄSI

Jackie ja Luke ovat vielä eroamassa, kun Luke alkaa tapailla kaunista Isabelia. Yhteisten lapsiensa vuoksi vanha aviopari yrittävät pitää toisiinsa asialliset välit. Isabel muuttaa Luken luokse ja hän yrittää luoda Jackien ja Luken lapsiin yhteyden. Vihdoin kun asiat alavat sujumaan, niin syöpä vie yhden perheenjäsenistä. Elokuva on todella ihana, mutta samalla hirveän surullinen ja herkkä.

KATSO ELOKUVA NETFLIXISTÄ.

MONA LISA SMILE

Nuori opettajat Katherine pääsee opettamaan taidehistoriaa arvostettuun kouluun. Elokuva sijoittuu vuodelle 1950 ja koulu kuvataan hyvin vanhoillisena. Katherine haluaa auttaa oppilaitaan saamaan hyviä arvosanoja ja hakemaan jatkokoulutukseen, mutta koulussa tärkeämpää on valmistaa nuoret naiset naimisiin ja kotirouviksi, eikä jatkamaan uraansa. Tässä elokuvassa on ihania näyttelijöitä ja elokuva on todella kiinnostava ja opettava.

KATSO ELOKUVA NETFLIXISTÄ.

Sytytä kynttilät, keitä teetä ja nauti. Näiden elokuvien avulla pääset varmasti syksyn tunnelmaan 🙂

Kuvat 2-3 on lainattu: Hallmarkin sivustolta.

Kuvat 4-6 on lainattu: imdb:n leffasivustolta.

 

LUE MYÖS:

TOP 5: PARHAAT HÄÄELOKUVAT

7 kommenttia

 1. Mira / Blinger shimmer -blogi kirjoitti:

  Mä itse katselen jostain syystä romanttisia leffoja aika harvoin 😀

  • Diiskuneiti kirjoitti:

   Mä katson romantiikkaa, komediaa ja kauhua. Toimintaleffat ja varsinkin jotkin sotaleffat ei ole yhtään makuuni 😀

 2. Sorakukka kirjoitti:

  Tämän kaltaisia elokuvia tulee harvemmin katsottua mutta voi miten tykkään sellaosista elokuvista missä rikas ja hemmoteltu aikuislapsi saa sormilleen ?

 3. hannamariav kirjoitti:

  Kiitos koosteesta! Näistä osa on tullut nähtyä, mutta kaksi ylimpää on mulle ihan vieraita. Pitääpä tsekata!

  hanna
  https://hannamariav.vaikuttajamedia.fi

 4. villananna kirjoitti:

  Olen vissiin sanonut, ettei tää ole mun genreä ollenkaan mutta nämä leffat olen kaikki nähnyt 🙂 Eikä kannata mun mielipidettä sitten kysyä ollenkaan…Kun en vaan oikeen tykkää tän tyyppisistä leffoista 😀

  https://villananna.vaikuttajamedia.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.