Hae
Diiskuneiti

NIVEAN UUDET NATURALLY GOOD VARTALOVOITEET

*Sisältää mainoslinkkejä

*Tuotteet saatu PR-näytteinä.

Iho on ihmisen suurin elin ja sitä tulisi hoitaa rakkaudella. Kuten kasvojen iho niin myös vartalo tarvitsee hoitoa ja huomiota. Iholta haihtuu jatkuvasti pois kosteutta ja sen vuoksi ihoa tulee ehdottomasti ravita kosteusvoiteella. Vartalonhoidon laiminlyönti näkyy kuivana ja elottomana ihona. Iho voi olla harmaa ja kutiseva – ja bakteerit pääsevät helpommin aiheuttamaan tulehduksia hoitamattomassa ihossa. Itse käytän vartalovoidetta aina puhtaalle iholle suihkun jälkeen. Välillä vartalon rasvaaminen voi laiskottaa ja siksi onkin tärkeä valita voide joka imeytyy nopeasti ettei ihoa tarvitse kuivatella ennen pukeutumista. Jos vartalon rasvaaminen tuntuu työläältä, niin kannattaa ottaa ensiksi vaikka päämääräksi rasvata vartalo 2-3 kertaa viikossa ja sen jälkeen lisätä rasvausta jolloin siitä tulee helposti tapa 🙂

VINKIT VARTALONHOITOON

 1. Suihkuttelu kuivattaa ihoa – joten ota tavaksi lyhentää suihkuhetkiä ja muista käyttää vartalonpesussa aina kosteuttavaa suihkugeeliä.
 2. Kuori vartalo kuorintavoiteella kerran viikossa.
 3. Rasvaa vartalo kosteusvoiteella aina suihkun jälkeen.
 4. Käytä aina aurinkovoidetta – UV säteily on ihon pahin vihollinen, sillä se vanhentaa ja kuivattaa ihoa.
 5. Vartaloöljy on hyvä lisä ihonhoitoon, sillä se kosteuttaa ihoa todella tehokkaasti.
 6. Muista juoda vettä – sisäisellä kosteutuksella on suora linkki miltä iho näyttää ulospäin.

NIVEA NATURALLY GOOD VARTALOVOITEET

NIVEAN tuotteet ovat ihanan edullisia, tehokkaita ja niitä on helppo ostaa melkein mistä vaan. Moni teistä onkin varmaan ruokaostoksilla törmännyt *NIVEAN uusiin Naturally Good -sarjan tuotteisiin. Tuotesarja sisältää 98% luonnollisia ainesosia ja 2% muita ainesosia takaa voiteiden hyvän koostumuksen, säilyvyyden, toimivuuden ja turvallisuuden. Uudesta tuotesarjasta löytyy tuotteita kasvojen puhdistukseen ja hoitamiseen sekä voiteita vartalolle. Luonnollisuus on nykyään kova trendi ja monet haluavat valita kaupan hyllyltä luonnollisempia ja ympäristöystävällisempiä tuotteita, joten on ihan huippua, että myös NIVEA haluaa olla mukana tekemässä yhä luonnollisempia tuotteita ja vähentää synteettisten ainesosien käyttöä. Tänä vuonna NIVEA tekee yhteistyötä Pidä Saaristo Siistinä Ry:n kanssa – puhtaimpien vesistöjen puolesta.

 • 98% luonnollisia ainesosia.
 • Vegaaninen.
 • Pakkaukset eivät sisällä mikromuoveja ja ne ovat kierrätettäviä.
 • Ei parabeenejä.
 • Rullaantuva pullo takaa sen, että voiteen saa käytettyä viimeistä pisaraa myöden ja se vie vähemmän tilaa roskissa.

Naturally Good Aloe VARTALOVOIDE

Tätä kirjoittaessa olenkin jo käyttänyt tämän Aloe Body Lotion -vartalovoiteen loppuun – sillä se oli ihan superhyvä. Voide sisältää luomuviljeltyä Aloe Veraa ja se imeytyy ihoon välittömästi. Voiteessa on todella raikas tuoksu – eikä se ole liian voimakas. Iho tuntuu pehmeältä ja kosteutetulta koko päivän. Aloe vartalovoide sopii kuivalle ja normaalille iholle ja sen hoitava koostumus kosteuttaa vartalon ihoa jopa 48 tuntia! Voidetta on myynnissä 200ml sekä 350ml kokoisissa pakkauksissa.

Hinta: alkaen 6€ | Osta *tästä!

Naturally Good KAURA VARTALOVOIDE

Oat Body Lotion sisältää luomuviljeltyä kauraa ja tämä voide on tarkoitettu kuivalle iholle. Voide on extra-kosteuttava ja se pitää ihon kosteutettuna pitkään – ja tuoksu on miellyttävä. Voide ei itselläni imeydy ihoon yhtä nopeasti kuin Aloe-voide ja iho tarvitsee hetken kuivattelua rasvan levittämisen jälkeen. Miehelläni on todella kuiva ja ärsyyntyvä iho ja tämä voide on ollut hänelle todella hyvä. Yleensä voiteet kosteuttavat vain hetken ja jo aamulla iho on kuiva, mutta tämä voide pitää ihon pehmoisena reippaasti yli vuorokauden. Voidetta myydään 350ml pakkauksessa.

Hinta: 8€ | Osta *tästä!

NIVEAN Naturally Good -sarjasta löytyy myös Avokado vartalovoide joka sisältää luomuviljeltyä avokadoa. Avokado Body Lotion on tarkoitettu erittäin kuivalle iholle. NIVEAN Naturally Good -sarjan tuotteita myy isoimmat ruokakaupat sekä netistä tuotteita voi tilata esim. KICKSIN verkkokaupasta *tästä.

Muistatko sinä rasvata vartalon ihoa vai onko siinä vielä tsemppattavaa? 🙂

 

SEURAA DIISKUNEITI-BLOGIA:

Diiskuneiti Instagram

Diiskuneiti Facebook

Follow my blog with Bloglovin

 

LUE MYÖS:

NIVEAN UUDET RICE SCRUB KUORINTAVOITEET KASVOILLE

TESTISSÄ: NIVEAN UUDET MEIKINPUHDISTUSAINEET

NIVEAN JOULUKALENTERI 2020

4 kommenttia

 1. villananna kirjoitti:

  Aika vähän rasvaan koko ihoa. Vain talviaikaan. Käytän lähinnä käsiin, sekä jalkoihin rasvaa.

 2. Mira / Blinger shimmer -blogi kirjoitti:

  Vartalon ihon rasvaus on ihan vakio itselläni aina suihkun jälkeen 🙂

 3. Jane / Yhtä kuin kirjoitti:

  Rullaantuva pullo, miten siistiä hei! 😀 Nivean tuotteet on hyviä kyllä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.