Hae
Diiskuneiti

TOP 3: ELOKUUN LUETUIMMAT POSTAUKSET 2019

Kesä oli aivan ihana ja vaikka nyt on virallisesti jo syyskuu, niin onneksi lämpöä ja hyviä pyöräilykelejä riittää vielä. Pidän syksystä ja loppuvuosi on aina minulle sellaista maagista aikaa, kun tietää, että edessä on Halloween, omat synttärit, pikkujoulut ja mun lempijuhla eli joulu. Jos joku ei siis vielä tiennyt, niin olen totaalinen jouluhullu! Olen nähnyt monissa blogeissa postaus-sarjan, jossa esitellään aina menneen kuukauden TOP 3 luetuinta postausta ja minusta tuo on niin kiva idea, että ajattelin toteuttaa sen jatkossa myös omassa blogissani, sillä on hauska nähdä mitkä aiheet kiinnostaa lukijoita 🙂

1. MUUMIEN IHANIMMAT MIETELAUSEET

Tämä postaus on varmasti blogini kaikkien aikojen suosituin ja se luetaan joka kuukausi monia tuhansia kertoja. On kiva tietää, että en ole ainoa, joka rakastaa Muumeja. Muistan kun kirjoitin tätä postausta ja joutusin hirveästi keräämään sitä varten aineistoa netistä ja kirjoista. Katsoin myös Muumilaakson tarinoita -sarjaa, josta kirjoitin paperille ylös parhaimpia Muumien lausahduksia. Minulla meni siis tämän postauksen kirjoittamiseen viikkoja! Mieheni naureskeli minulle tuolloin, että tuo on ihan älytön idea, että ei kukaan ole kiinnostunut lukemaan mitään Muumien lausahduksia – no toisin kävi. Kuvassa olen muuten minä muutaman vuoden takaa, kun työskentelin Muumimaailmassa vuoropäällikkönä.

Lue artikkeli tästä!

2. VIISI PARASTA HETKEÄ RODOKSEN MATKALTA

Vietettiin elokuussa mieheni kanssa viikko Rodoksen kaupungissa ja minulla on ollut aina tapana kaikista reissuistamme kirjoittaa postaus taktiikalla ”viisi parasta hetkeä matkalta”. Pelkän viikon loman perusteella, en voi kirjoittaa mitään minioppaita tai antaa vahvoja suosituksia paikkoihin, joissa olen vain kerran käynyt. Siksi tälläinen postausidea toimii itselleni parhaiten. Olen tämän idean poiminut aikoinaan ihanan Iina Hyttisen blogista. Postaus Rodoksesta kiinnosti kovasti lukijoita ja moni teistä olikin myös käynyt itse Rodoksella. Nämä matka-aiheiset postaukset ovat aina tosi suosittuja.

Lue artikkeli tästä!

3. RODOKSEN MATKAN OSTOKSET

Olen viime aikoina ruvennut esittelemään blogissa ulkomailta tehtyjä ostoksiani ja ne näyttävät kiinnostavan monia. Olen aika huono shoppailija, sillä yleensä lähden kaupoille ainoastaan, kun tarvitsen jotain. Tosin nettishoppailu lähtee välillä käsistä – se on aivan liian helppoa 😀 Lomareissuilta tulee yleensä ostettua aina muistoksi jotain kivaa ja täytyypä jakaa jatkossakin näitä ostoksia tänne blogin puolelle, koska shoppailu selkeästi kiinnostaa teitä lukijoita.

Lue artikkeli tästä!

Bye elokuu ja tervetuloa syyskuu!

Mistä aiheista sinä haluaisit lukea blogissani? Ehdota aiheita kommentoimalla alle 🙂

6 kommenttia

 1. hannamariav kirjoitti:

  Tykkäsin sun Wiklund -postauksesta erityisesti ja tuollaisia arvosteluita olisi kiva nähdä lisääkin! 😀

  hanna
  https://hannamariav.vaikuttajamedia.fi

 2. Jasmin kirjoitti:

  Tykästyin tohon muumipostaukseen niin paljon että toteutin sen myös itse 😀 Tykkään sun tyylistä kirjoittaa sun postauksia! Kiva tää luetuimmat – postaus! ?

  http://jasukuvaa.blogspot.com/

 3. Satu - Tsajut kirjoitti:

  Pakko käydä kurkkaamassa Muumi-kirjoitus. Meillä Muumit on kova juttu 🙂

 4. Mira / Blinger shimmer -blogi kirjoitti:

  Muumit on meillä tällä hetkellä entistä kovemmassa huudossa. ”Muumi” kuulu aina välillä vaativasti kun pitäisi laittaa telkkariin pyörimään – jaksaa sitten lähinnä sen tunnarin katsella ja tanssahdella ennenkuin lähtee taas muuta tekemään 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.