Hae
Diiskuneiti

TESTISSÄ: UUSI SUOMALAINEN THE BEAUTY BOX

Kuten otsikko kertoo, niin sain testattavaksi The Beauty Boxin, Kiss My Box -sarjastaKiss My Box on suomalainen verkkokauppa, jonka ovat perustaneet pitkäaikaiset ystävykset Katherine ja Margie. Itseäni innostaa aina kuulla varsinkin naisyrittäjien tarina ja saada tietää miksi yritys on perustettu? Mielestäni tarina ja henkilöt yrityksen takana luovat aina kasvot koko yritykselle ja sen brändille. Haluan kertoa myös teille näiden kahden naisyrittäjien tarinan, jotta saatte paremman kosketuksen siihen, miksi tästä kauneusboksista paljastuu juuri aasialaista ja korealaista kosmetiikkaa.

MIKÄ ON KISS MY BOX?

Kiss My Box -yrityksen perustajat Katherine ja Margie ovat suomalaisia ja he ovat olleet ystävyksiä ylä-aste ikäisistä saakka. Vuonna 2006 Katherine muutti Filippiineille, mutta heidän ystävyytensä pysyi silti vahvana. Katherine opiskeli psykologiaa ja työskenteli kosmetiikkatuotteiden parissa kauneushoitoloissa. Kun Katherine muutti vuonna 2012 takaisin suomeen hän toi mukanaan unelmansa yrityksestä, joka myisi aasialaista kosmetiikkaa. Margie valmistui juuri Haaga Helian kaupalliselta puolelta ja he päättivät lyödä ajatuksensa ja unelmansa liittyen aasialaiseen kosmetiikkaan. Viime vuonna heidän unelmansa toteutui, kun he perustivat Kiss My Box -sarjan. Kiss My Box on siis täysin suomalainen verkkokauppa, jonka kautta voi turvallisesti tutustua suosituimpiin aasialaisiin ja korealaisiin kosmetiikkamerkkeihin. Aasialainen ja korealainen ihonhoito on erityisen tunnettua maailmalla. Esimerkiksi TonyMoly on todella suosittu korealainen kosmetiikkabrändi, joka on voittanut useita eettisiä ihonhoidon palkintoja.

MIKÄ ON THE BEAUTY BOX?

The Beauty Box on kauneusboksi, joka sisältää 6-8 tuotetta, joista osa on täysikokoisia ja muut tuotteet ovat matkakokoisia. Boksissa on tuotemerkkejä Japanista, Filippiineiltä sekä Etelä-Koreasta. Kosmetiikkatuotteet vaihtuvat joka kuukausi ja niitä on myös mahdollista tilata erikseen.

Minä sain testiin helmikuun 2017 The Beauty Boxin, joka tuli keskikokoisessa laatikossa. Tuotteet oli kääritty kauniisti silkkipaperiin ja olkisilppuun. Boksissa on aina mukana tuloste, jossa kerrotaan faktat jokaisesta tuotteesta. Helmikuun boksista paljastui kuusi tuotetta, joiden esittelyt tulevat tässä.

3 IN 1 BB-VOIDE (MISSHA)

Tämä on maailman myydyin 3 in 1 BB-voide. Tuote sisältää rauhoittavaa kamomillaa, soluja uudistavaa hyaluronihappoa sekä teepuuöljyä. Tässä BB-voiteessa on korkea aurinkosuoja (SPF42), joten tämä BB-voide sopii hyvin kevääseen ja kesään.

Omat kokemukset: voide vaikutti ensiksi todella tummalta, mutta levitettäessä se sulautui oman ihon väriin suhteellisen hyvin. Voide tuoksuu raikkaalta, eikä siinä ole ollenkaan tunkkaista meikkivoiteen tuoksua, vaan se tuoksuu lähinnä kosteusvoiteelta.

KASVONAAMIO (TONYMOLY)

Tämä seerumilla kyllästetty kasvonaamio on TonyMoly -tuotesarjan tunnetuimpia tuotteita. Kasvonaamio lupaa ihon silminnähtävää kirkastumista ja kimmoisuuden lisäämistä.

Omat kokemukset: pesin kasvot vedellä ja asetin naamion kasvoille. Tämä on siis vähän kuin naamari, joka painellaan iholle. Tuotepaketin pohjalle jäi naamiosta vähän ”töhnää”, jonka hieroin kaulalle. Katsoin naamio päässä yhden jakson sinkkuelämää, eli naamio oli kasvoilla noin 30 minuuttia. Pesin kasvot ja huomasin heti, että ihoni oli todella pehmeä, sekä selkeästi huomasin tuon luvatun silminnähtävän ihon kirkastumisen.

HIUSNAAMIO (TONYMOLY)

Hiusnaamio laitetaan suihkun jälkeen pestyihin hiuksiin ja naamiota ei tarvitse pestä ollenkaan pois. Hiusnaamio on kuin suihkuhattu, joka pyöräytetään ponnarin tai nutturan ympärille. Kun hiukset ovat ”pussissa” tulee hiuksia hieroa, jotta hiusnaamio imeytyy kunnolla hiuksiin.

Omat kokemukset: laitoin kosteat hiukset nutturalle, jonka ympärille kiedoin ”naamiopussukan”. Annoin naamion vaikuttaa noin 40 minuuttia ja otin ”pussukan” pois. Hiukset tuntuivat todella pehmoisilta ja tuoksuivat raikkaalle. Tämä hiusnaamio olisi ihana esimerkiksi kesämökillä päivän uintireissujen ja saunomisen jälkeen.

PUHDISTUSVAAHTO (TONYMOLY)

Tämä puhdistusvaahto sopii normaalille ja sekaiholle. Puhdistusvaahto sisältää aloe vera -uutetta, joka tasapainottaa ihon pH-arvoa.

Omat kokemukset: puhdistusvaahto tuoksui voimakkaasti aloe veralle. Pesin kasvot tällä saunan jälkeen ja en tiedä johtuiko tämä kovista löylyistä, mutta käyttäessäni puhdistusvaahtoa ihostani tuli todella kuiva, joten yövoiteelle oli tämän jälkeen käyttöä.

HUULIVOIDE (HUMAN NATURE)

Huulivoide hoitaa ja suojaa huulia, sekä antaa mukavan punaisen sävytteen huulille. Huulivoide sisältää kaakaovoita, mehiläisvahaa sekä kasviöljyjä. Tämä tuote on tulossa Facebook-sivuni arvontaan! 

MUSTAPÄÄ -KUORINTALIUSKA (ETUDE HOUSE)

Vihaan mustapäitä! 😀 Kuorintaliuska sisältää hiiltä, joka puhdistaa ja kuorii ihoa epäpuhtauksilta. Hiilellä on myös vaikutus, joka supistaa ihohuokosia ja poistaa rasvaisuutta. Liuska asetetaan iholle ja sen saa vetäistä pois heti, kun se on kuivunut. Tämä liuska on tulossa Facebook -sivuni arvontaan!  Ps. olen tekemässä artikkelia, jossa esittelen TOP 3 parhaat mustapääliuskat.

HUULINAAMIO (TONYMOLY)

Tämä oli mulle ihan uusi tuttavuus: kertakäyttöinen huulinaamio, joka kosteuttaa huulia ja tekee niistä kimmoisat. Tätä oli kiva päästä testaamaan, sillä onhan näyttelijä Emma Stonekin tämän tuotteen fani.

Omat kokemukset: mulla on ollut koko talven tosi rohtuneet huulet (ehkä ei auta, että järsin niitä koko ajan 😀 ). Pistin huulinaamion kuiviin huuliin ja annoin sen olla huulilla noin 20 minuuttia. Naamion pois ottaminen ei sattunut mitenkään ja sitä ei tarvitse pestä pois, vaan lopun seerumin voi vielä hieroa huuliin. Mun huulet oli selkeästi pehmeämmät ja ne tuntuivat paljon pehmeämmiltä, kuin ennen testausta.

PUHDISTUSVAAHTO (IT’S SKIN)

Tämä tuoksui ihan banaanijätskille, aah! Tästä tuli ehkä mun uusi lemppari kasvojen puhdistustuote, sillä tämä puhdistaa kasvot todella tehokkaasti ja kasvoille jää niin hyvä tuoksu, että poikaystäväkin haluaa pussailla koko ajan 😉

MITÄ THE BEAUTY BOX MAKSAA?

The Beauty Box maksaa 23,90€. Tilauksen voin tehdä verkkokaupasta ja parasta on se, että voit tilata yhden boksin kerrallaan, eli mitään määräaikaista kuukausidiiliä ei tarvitse tehdä. The Beauty Box on mielestäni mahtava lahja-idea ystäville ja lähestyvään äitienpäivään! Seuraavaksi minulle on tulossa testiin kuukautisoireisiin tarkoitettu PMS-boksi. Odotan innolla millaisia kuukautisia helpottavia tuotteita se sisältää. Eli kuukautisia odotellessa siis 😀

ARVONTA PÄÄTTYNYT!

Haluan arpoa teille mustapääkuorinta -liuskan sekä huulivoiteen. Arvontaan voit osallistua blogini Facebook -sivuilla ja sinne pääset tästä!

Ps. Kiss My Boxin verkkokaupassa on nyt ilmainen toimitus yli 20€ ostoksille. Käykää ihmeessä tutustumassa jännittäviin aasialaisiin ja korealaisiin tuotteisiin tästä tai laittakaa seurantaan Kiss My Boxin Instagram!

*Kiss My Box saatu.

 

2 kommenttia

  1. Anniina kirjoitti:

    Onpa kiinnostava, en oo tällaisesta boksista aiemmin kuullutkaan! Toi on kyllä tosi hyvä, että voi tilata vain yhden kuukauden 🙂 Raaskii paremmin tilata vaikka lahjaksi kun ei tule kerralla niin kallista laskua.

    • Diina-Maria Laakso kirjoitti:

      Moikka Anniina! Tämä boksi oli mullekkin uusi tuttavuus ja oli kyllä ihan positiivinen sellainen 🙂 Tutustuin noihin TonyMolyn tuotteisiin enemmänkin ja he valmistavat tuotteita eettisiä ihonhoidon periaatteita noudattaen! Ja nuo tuotteet ovat niin suloisen näköisiäkin, että tekisi mieli syödä ne 😀 Seuraavaksi mulle on tulossa PMS-boksi kuukautisoireisiin, saa nähdä mitä sieltä paljastuu! Ja tosiaan nämä ovat tosi hyviä lahjaideoita 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.