Hae
Diiskuneiti

HIUSTEN PESEMINEN MÖKILLÄ ILMAN VETTÄ

*Tuotteet saatu PR-näytteenä.

Mökkielämä on ihanaa, mutta jos juoksevaa vettä ei ole, niin saunassa sadevedellä läträäminen on aina oma hommansa. Yleensä mökillä tulee käytyä saunassa jopa pari kertaa päivässäkin ja mun hiukset ei yksinkertaisesti kestä sitä, että pesen hiuksia jatkuvasti. Olen löytänyt mökkielämään avun kuivashampoista ja yksi suosikkini tällä hetkellä on LUSH:in Dry Shampoo, joka on myös luontoystävällinen, koska tuote on 100% luonnonkosmetiikkaa.

En ole aikasemmin tykännyt ollenkaan tai osannut käyttää jauhemaisia kuivashampoita, vaan olen käyttänyt aina suihkutettavia versioita, mutta nyt olen kyllä tykästynyt myös jauhemaisiin. Kuivashampoota ripotellaan kämmenelle ja se harotaan sormien avulla hiuksiin – silleen vähän kuin pesisi hiuksia, mutta ilman vettä. Kuivashampoo poistaa rasvaisuuden välittömästi ja hiuksista tulee paljon kuohkeammat ja puhtaat. Jauhemaiset kuivashampoot ovat ehkä vähän sottaavia kotona, mutta mökillä se ei haittaa, sillä ”kuivapesen” aina hiukseni kuivashampoolla nurmikon päällä, ja koska LUSH on luonnonkosmetiikkaa, niin ei se myöskään vahingoita luontoa.

Miksi kuivashampoo?

 • Poistaa rasvaisuutta.
 • Kuivashampoo ei paina juuri mitään, joten se on helppo ottaa reissuille mukaan.
 • Tuuheuttaa hiusten tyveä.
 • Antaa todella hyvän pohjan erilaisen kampauksien tekoon esim. kiharat!
 • Kuivashampoo toimii hyvin myös miehille kampauksen pohjalla. Hiukset pysyvät kuohkeana ja tukan saa kuosiin ilman liimatukka -efektiä 😀
 • Aivan huikea tuote myös festareille!

Jos mökillä tulee hengailtua yli kaksi päivää, niin silloin hiukset on kyllä pakko pestä ihan vesipesulla, mutta viikonlopun mökkeilyistä selviää kyllä pelkällä kuivashampoolla. Ongelmana mulla hiusten kanssa on aina se, että ne menevät todella helposti takkuun. Hiuksia pitäisi olla jatkuvasti harjaamassa, että ne pysyvät selvänä, mutta viimeistään yöunien jälkeen takkupesäke on saletti 😀 Mun hiuksiin ei ihan mitkään pelkät perus hoitoaineet tehoa, ellei niitä laita tyyliin puolipurkkia, ja olen löytänyt avun takkujen selvitykseen hiusnaamioista. Olen jo vuoden ajan käyttänyt Garnierin hiusnaamiota, joka ei ikävä kyllä ole täysin luonnonkosmetiikkaa, mutta pelastus omille hiuksilleni. Garnierin hiusnaamiot sisältävät arganöljyä ja hiusnaamion vaikutusaika on ainoastaan 3-5 minuuttia – sen ajan minäkin jaksan aina odottaa 😀 Hiuksista tulee takuttomat, pehmeät ja kiiltävät ja tätä tuotetta kannan yleensä mukanani aina kaikille reissuille, jos takut yllättävät 🙂

Miten sinä peset ja hoidat hiuksiasi mökkireissuilla? 🙂

6 kommenttia

 1. Ansku kirjoitti:

  Oon ite kans todennu ton arganöljyn tekevän hyvää hiuksille.

 2. Henna kirjoitti:

  Enpä oo tutustunu vielä tuohon Lushin kuivashamppooseen! Intistä oppineena pidän hiukset leteillä jos tiedän olevani pitkän ajan ilman hiustenpesua 🙂

  • Diiskuneiti kirjoitti:

   Letit ovatkin hyvä vinkki 🙂
   Itse kans pidän korkeaa nutturaa ja käsittelen juuret ja rasvaset kohdat kuivashampoolla 🙂

 3. Jasu kirjoitti:

  Sun hiukset on niin upeet! Ja toi Lushin kuivashampoo pitää ehdottomasti testata.

  • Diiskuneiti kirjoitti:

   Voi kiitos 🙂
   Hassua kun kaikki kehuu mun tukkaa, vaikka itse katon välillä sitä, että ei jessus pitäiskö nylkeä kaljuksi 😀
   Toi Lushin kuivashampoo oli kyllä tosi hyvää 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.