Hae
Diiskuneiti

MAGICBAR – NIVEAN UUDET VEGAANISET KASVOSAIPPUAT

*Sisältää mainoslinkkejä

*Tuotteet on saatu PR-näytteinä.

Nivea on lanseeranut uudet MacigBAR -kasvosaippuat, jotka ovat pakattu muovittomiin kartonkipakkauksiin. Uudet kasvosaippuat ovat valmistettu 99% luonnollisista ainesosista ja yksi kasvosaippua vastaa yhtä kokonaista puhdistusainepulloa. Kasvosaippuat ovat Nivean ensimmäinen tuote, jolle on myönnetty Ecocert® COSMOS Natural -merkki. Kasvosaippuat ollaan lanseerattu osana Nivean laajempaa vastuullisuusmissiota: one skin, one planet, one care. Nivea haluaa vastata kuluttajien sitoutumalla ympäristövaikutuksen ja hiilijalanjäljen minimoimiseen – joka on ihan mahtavaa!

 • Ecocert® COSMOS Natural -merkki.
 • Vegaaninen.
 • Sertifioitua luonnonkosmetiikkaa.
 • Muovittomat kartonkipakkaukset.
 • 99% luonnollisia ainesosia.
 • Ei parabeeneja tai synteettisiä väriaineita.
 • Kasvosaippuat sopivat kaikille ihotyypeille.

KOLME ERILAISTA KASVOSAIPPUAA

MagicBAR -sarjassa on kolme erilaista kasvosaippuaa ja ne sopivat puhdistustehoiltaan kaikille ihotyypeille. Vaikka kasvosaippuat näyttävät palasaippuoilta, niin ne eivät itseasiassa sisällä laisinkaan saippuaa. Itsehän teininä pesin kasvot aina palasaippualla ja se oli niin iso virhe, sillä palasaippua kuivattaa ihon aivan täysin. Sen takia näiden MagicBAR -saippuoiden ulkonäkö voi hämätä. Kasvosaippuat ovat vegaanisia ja niiden koostumus on vähintään 99% luonnollisia ainesosia. Saippuoiden pH-arvo on optimoitu ihon omaan pH-arvoon ja kasvosaippua jättää ihon todella pehmeäksi.

REFRESHING – on ihoa raikastava kasvosaippua ja se sisältää mustikkaa ja manteliöljyä.

RADIANCE – on ihoa heleyttävä kasvosaippua ja se sisältää ruusu-uutetta ja ihoa kirkastavaa E-vitamiinia.

EXFOLIATING – kuoriva kasvosaippua sisältää hiiltä, joka kuorii ja syväpuhdistaa ihoa.

Olen itse tykännyt näistä kasvosaippuaista kovasti. Ne puhdistavat ihoa tehokkaasti ja meikit on myös helppo pestä pois. Kasvosaippuat kuivuvat tosi nopeasti käytön jälkeen ja niitä voi säilyttää omassa kartonkipakkauksessaan. Kuoriva kasvosaippua on kätevä apu maskneen, sillä se syväpuhdistaa ihoa todella hyvin. Kasvosaippuoissa on raikas tuoksu ja ne eivät ole liian hajustettuja. Käytön jälkeen iho jää todella sileäksi ja hehkuvaksi.

KÄYTTÖ ja hinta

 1. Huuhtele kädet märiksi ja hiero kasvosaippuaa kämmenien välissä.
 2. Hiero kasvosaippuasta irtoavaa vaahtoa kasvoille.
 3. Pyöritä tuotetta pyörivin liikkein alhaalta ylöspäin.
 4. Huuhtele kasvot vedellä.
 5. Laita kasvosaippua kuivumaan kuivalla alustalle.

Kasvosaippua kuivuu tosiaan aika nopeasti ja sen jälkeen sitä voi säilyttää omassa kartonkipakkauksessaan. Nämä kasvosaippuat on kätevä ottaa mukaan reissuun, koska ne eivät vie tilaa eikä paina.

Hinta: 8,90€ | Osta *tästä!

Mahtavaa kun isot yritykset ovat yhä enemmän alkaneet huomioimaan ympäristöä. Nivean tuotteet ovat aina olleet todella toimia – mutta silti myös ihanan edullisia. Nämä kasvosaippuat saavat kyllä multa ehdottomasti peukun 🙂

 

SEURAA DIISKUNEITI-BLOGIA:

Diiskuneiti Instagram

Diiskuneiti Facebook

Follow my blog with Bloglovin

LUE MYÖS:

NIVEAN UUDET RICE SCRUB KUORINTAVOITEET KASVOILLE

NIVEAN JOULUKALENTERI 2020

TESTISSÄ NIVEAN UUDET TEHOKOSTEUTTAVAT KASVOVOITEET

 

 

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.