Hae
Diiskuneiti

TYKÄTYIMMÄT INSTAGRAM JULKAISUT JA TARINAT NIIDEN TAKAA 2022

Vuosi 2023 on täällä ja on tullut aika kurkistaa mitkä olivat mun yhdeksän suosituinta julkaisua viime vuonna Instagramissa. Klassinen #topnine -haaste tuntui olevan jäänyt nyt kokonaan pois Instagramista ja ihan muutamilla vain näin niitä. Topninen sijaan uuden vuoden hittinä oli tehdä video kuluneesta vuodesta ja siihen sai mahdutettua 37 kuvaa tai videota. Itsekin tein sellaisen ja sen pääsee katsomaan tästä. Mun mielestä tuo videonpohja oli tehty aivan liian nopeaksi ja mulle tuli pahaolo, kun katsoin kaikkien sekunnissa välähtäviä videoita ja kuvia 😀

Tässä tulevat vuoden 2022 tykätyimmät Instagram-kuvat ja tarinat niiden takaa:

KESÄLOMALLA GDANSKISSA

Olin viime kesänä ystäväni kanssa muutaman päivän kesälomareissulla Puolan Gdanskissa. Oli kyllä mahtava fiilis päästä reissuun korona-ajan jälkeen ja nauttisin joka sekunnista. Tässä kuvassa oltiin lähdössä keskustaan syömään ja drinksuttelemaan. Meidän reitti asunnolta keskustaan meni aina tämän sillan kautta mihin moni turisti jäi aina ottamaan kuvia. No kyllähän meidänkin piti järjestää kunnon photoshootit ja tuli otettua varmaan viisikymmentä kuvaa. Instagramiin päätyi mm. tämä kuva, jossa olen heilunut niin kovin, että tukka ja neulekin liitää. Käytiin muuten syömässä pihvisalaatit tuossa kuvan taustalla näkyvässä Steak House -ravintolassa ja hyvää oli 🙂

Lue artikkeli meidän Gdanskin reissusta tästä!

 

mikä on sun paras salaatti

Olin tehnyt herkullisen kanasalaatin ja kyselin Instagramissa muiden lempiruokia. Listasin omaksi lemppareiksini: salaatit, kesäkurpitsamössön, jauheliha-juustowokin, kasvissosekeiton ja ketoroonilaatikon. Paras kanasalaatti tulee muuten ehdottomasti, kun paistaa uunissa kanankoipia ja repii niistä lihan salaattiin naaam.

YSTÄVÄN YLLÄTYS-SYNTTÄRIT ONKIMAANJÄRVELLÄ

Vietettiin viime kesäkuussa ystävän 30-vuotis synttäreitä Lomarenkaasta vuokratulla mökillä Karkkilassa. Ystäväni luuli, että he olivat vain mökkeilemässä perheensä kesken, kunnes koko hänen kaveriporukka ilmestyi paikalle ja pistettiin bileet pystyyn. Tein kauniista Onkimaanjärvestä Reels-videon Instagramiin ja yllättäen se ylettyi Topnineen saakka. Olen kirjoittanut synttäreistä oman artikkelin ja sen pääsee lukemaan tästä. Vitsi muuten kuinka ikävä tuli kesää, kun kävin itse lukemassa tuon artikkelin ja katsomassa videon.

Katso Instagram-reels tästä!

PARVEKE KEVÄTKUNTOON

Viime maaliskuussa etsin kuumeisesti kaupoista narsisseja, sillä aurinko oli jo tosin lämmin maaliskuun lopulla. Pesin koko parvekkeen ja kävin ostamassa kukkapurkit täyteen narsisseja ja nautin lämmöstä parvekkeella. Mulle tuli sitten jostain pääni syövereistä mieleen kuvata tälläinen Reels, jossa kastelen kukkia. Se ylsikin sitten yhdeksi viime vuoden suosituimmista instapostauksista. Oli muuten kiva, kun Nappi työnsi päänsä tonne kastelukannuun ja joi siitä – harmi ettei siitä ole videota, mutta kuva taitaa olla 😀

JOULUAATON TUNNELMIA

Vietin viime vuonna ekaa kertaa joulua mun uudessa kodissa. Kävin aamulla kävelyllä puistossa ja katsoin läppäriltä Joulupukin kuumalinjaa. Tein herkku voileipiä, join glögiä ja makoilisin sängyssä. Ystävä toi parkkikselle mulle joululahjan, joka oli Smegin leivänpaahdin – hän oli halunnut hankkia mulle piristykseksi jotain ihanaa uuteen kotiin. Mun ystävä on kyllä niin paras! Jouluaatto meni tosi rauhallisesti ja tuntuu etten tehnyt oikein mitään. Pikkusiskot ja äiti kävivät illalla syömässä ja avattiin lahjoja. Syötiin perunoita ja kanakastiketta, mutta onneksi ex toi mulle illalla vielä satsin jouluruokaa vanhemmiltaan, niin sain maistaa vähän jouluruokaakin. Tämän kuvan nappasin jossain kohtaa aattopäivänä ja takana näkyy mun ihana valkoinen joulukuusi 🙂

COCA COLA REKKA TURUSSA

Kävin yksin katsomassa Cola-rekkaa, kun se oli täällä Turun kauppatorilla. Jono oli Wiklundille asti, joten en tasan jäänyt jonottomaan ”Cola-alueelle” vaan suosiolla ihailin rekkaa kauempaa. Siihen legendaariseen Coca Cola -mainokseen verrattuna tuo rekka oli kyllä kooltaan huijaus, mutta aika hauska ilmestys silti. Siskoni olivat käyneet rekkaa ihastelemassa oikein alueella asti ja he olivat voittaneet onnenpyörästä Cola mukin ja joulusukan. Tuo kyseinen joulusukka päätyi sitten mun kuusen alle mun nimellä ja sisältä löytyi 100 euron lahjakortti Class Ohlsonille – melkein tuli itku, koska en todellakaan ole koskaan saanut mitään kalliita lahjoja! Ilmeisesti olin ollut viime vuonna todella kiltti tai sitten kaikki säälivät mua 😀

VIIKKO ENNEN JOULUAATTOA

Kävin viikkoa ennen joulua katselemassa vähän joululahjoja ja suuntasin ihastelemaan joulukoristeita Börsin Sostene Greneen. Kuten kuvasta näätte niin siellä oli kaikkea ihanaa joulukrääsää ja löysinkin sieltä äidilleni lahjaksi ihanan vanhanajan joulupurkin Pukin konttiin. Oletteko käyneet tuossa kaupassa – se on kyllä vaarallinen paikka, koska siellä on niin paljon kaikkea aivan ihania sisustusjuttuja 🙂

BLOGIN 6-VUOTIS SYNTTÄRIARVONTA

Siis en voi tajuta, että mun blogi täytti viime marraskuussa jo 6-vuotta! Tuntuu, että vastahan tämän blogin perustin. Olen aloittanut bloggaamisen jo vuonna 2012, mutta Diiskuneiti-blogi syntyi vasta vuonna 2016. Pääsin suoraan blogini kanssa Keskisuomalaisen blogiportaaliin, josta vaihdoin Vaikuttajamedialle nelisen vuotta sitten. Tällä hetkellä Diiskuneiti on Vaikuttajamedian toiseksi luetuin blogi ja toimin nykyään myös Vaikuttajamedian sopimusbloggaajana. Synttäreiden kunniaksi arvoin instassa O’Keeffesin tuotepaketin ja yllätys, että se nousi suosituimpiin postauksiin 😀

PS. Kiitos niin paljon teille kaikille ketkä luette, tykkäätte ja kommentoitte – ilman teitä ei olisi blogia <3

 

UUSI MUUMIMUKI

Siskoni isä ja mun ex-isäpuoli kävi hakemassa joulupäivänä siskoni mun luota Turusta Paimioon joulunviettoon. Me ei oikeastaan koskaan vietetä isäpuolen kanssa joulua yhdessä, mutta joka joulu olen hänet kutsunut mun luokse joulukahville tai brunssille ja hän on aina tullutkin. Olen aina antanut hänelle lahjaksi jotain pientä, mutta en ole ikinä saanut häneltä mitään – paitsi nyt hän yllätti mut totaalisesti ja hän oli ostanut minulle Muumimukin, joka oli täynnä karkkia ja vielä itse paketoitukin. Aaaw kuinka hellyyttävää ja Tiuhti & Viuhti -mukia mulla ei vielä ollutkaan 🙂

Tässä oli mun vuoden 2022 Instagramin yhdeksän suosituinta julkaisua. Joko katsoit oman #topnine2022 vai teitkö tänä vuonna hitiksi tulleen uuden vuoden Reelsin? 🙂

 

SEURAA DIISKUNEITI-BLOGIA:

Diiskuneiti Instagram

Diiskuneiti Facebook

Follow my blog with Bloglovin

LUE MYÖS:

PARHAAT TESTAAMANI HIUS-, JA IHONHOITOTUOTTEET 2022

VINKIT KOSMETIIKAN SÄILYVYYTEEN JA ESITTELYSSÄ ESSENCEN UUTUUKSIA

LISÄÄ HELPOSTI KASVIKSIA RUOKAVALIOON – VIAN UUSI KASVIMAA TUOTEPERHE

4 kommenttia

 1. petra kirjoitti:

  Mä en tainnut edes julkaista 9 kuvaa instaan 🤭 muki onkin nätti! 😍 Kanasalaatti on parasta 🤤

 2. Mira / Blinger shimmer -blogi kirjoitti:

  Tokihan se oma top nine tuli katsottua, mutta se on aika tylsä tähän verrattuna 😀

 3. villananna kirjoitti:

  Gdansk on kyllä paras kaikista <3

 4. Nadine G / Via Per Aspera Ad Astra kirjoitti:

  Tunnelma on se juju, joka vetää puoleensa. Näissä kuvia on aina ihanaa tunnelma. Minä rakastan Gdanskia, yksi mun lemppareista Puolassa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *