Hae
Diiskuneiti

MUN PÄIVITTÄINEN IHONHOITORUTIINI KESÄLLÄ + TUOTTEET JOITA KÄYTÄN

*Sisältää mainoslinkkejä

*Tuotteet saatu PR-näytteinä.

Näytin pari viikkoa sitten Instagram storyjen puolella mitä kaikkia kosmetiikkatuotteita käytän päivän aikana nyt kesäaikana. Moni toivoi lisää tämän tyyppistä sisältöä ja ajattelin nyt jakaa tänne blogiinkin tämän. Saan paljon kosmetiikkaa PR-näytteinä ja testailenkin kuukausittain paljon erilaisia tuotteita. Mulla on kuitenkin sellainen rutiini, että käytän aina tuotteet loppuun – joten saatan käyttää parikin kuukautta samoja tuotteita. Esittelen nyt tässä postauksessa mitkä tuotteet minulla on päivittäin käytössä juuri nyt 🙂

AAMUlla

Käytän 1-2 kertaa viikossa kasvonaamiota. Kasvomaskin takia mun posket ja leuka on täynnä näppyjä ja tällä hetkellä mulla on käytössä *BYBI Beautyn Super Greens kasvonaamio joka on erittäin syväpuhdistava. Olen kirjoittanut kasvonaamiosta erillisen postauksen ja sen pääsee lukemaan tästä.

Aamuisin pesen kasvot *Skin Treatin kasvoputsarilla, koska pelkkä vesipesu ei puhdista kasvoilta öljyisyyttä ja likaa. Kasvojen pesun jälkeen levitän aina silmänympärysvoiteen ja kasvoseerumin. Mulla on nyt käytössä Nivean joulukalenterista tullut *Q10-silmänympärysvoide ikääntyvälle iholle ja olen tykännyt siitä tosi paljon. Kasvoseerumina mulla on käytössä *BYBI Beautyn Super Charge joka nopeuttaa ihosolujen uusiutumista, tasoittaa ihon sävyä sekä kosteuttaa syvältä. En tykkää yhtään seerumin tuoksusta, mutta se saa ihon hehkumaan joten siksi se kuuluu yksiin lemppari seerumeihini. BYBI Beautyn kasvoseerumista voit lukea lisää tästä. Yritän käyttää aamuisin myös aina kasvorolleria. Säilytän rolleria jääkaapissa ja sillä on aamuisin ihana rullailla kasvoja. Rolleri häivyttää turvotuksia saaden ihon verenkierron liikkeelle.

Seerumin jälkeen on aina päivävoiteen vuoro ja nyt kesällä käytän *Nivean Day Creamia jossa on mukana aurinkosuoja SPF 15. Voide on ihanan kevyt eikä tahmaa ihoa. Suosittelen nyt kesällä vaihtamaan päivävoiteen sellaiseen jossa on mukana aurinkosuoja. Aurinko vanhentaa ihoa ja aiheuttaa ryppyjä – joten itselleni on todella tärkeää suojata kasvojen iho UV-säteiltä.

PÄIVÄMEIKKI

Mun päivämeikki on ollut viimeisen vuoden todella kevyt. Kasvomaskin vuoksi en käytä laisinkaan meikkivoidetta tai peiteaineita. Vapaapäivinä harvoin meikkaan, mutta töihin laitan aina ripsiväriä sekä kulmaväriä. Otsalle saatan laittaa puuteria, mutta esim. posket ja leuan jätän puuteroimatta, koska ihoa ei saa muutenkaan henkeä maskin alla. Kaikki kosmetiikka jota käytän on *Essencen tuotteita – se on paras ja edullinen merkki mun tarpeisiin.

PÄIVÄN AIKANA

Jos päivän aikana iho tuntuu kuivalta tai väsyneeltä niin suihkuttelen kasvoille kasvosuihketta. Mulla on aina kasvosuihketta mukana laukussa ja sitä löytyy myös työpaikan jääkaapista. Mulla on töissä TonyMolyn Bling Cat kasvosuihke joka on tarkoitettu herkälle iholle. Se virkistää ja kosteuttaa ihanasti ihoa työpäivän aikana. Kotona mulla on jääkaapissa *TonyMolyn Bunny Mist joka on mun ikisuosikki.

ILLALLA

Pesen meikit aina samalla *Skin Treatin kasvoputsarilla mitä käytän aamuisinkin kasvojen pesuun. Seerumin sijasta käytän iltaisin Korresin kasvoöljyä joka sisältää oliiviöljyä. Se on yksi mun lempparituotteista, sillä se ravitsee ihoa ja nuorentaa ihoa (ihan oikeasti)! Korresin ihanista tuotteista voit lukea lisää tästä.

Kasvoöljyn jälkeen levitän silmänympäryksille *BYBI Beautyn Overnight silmänympärysvoidetta. Se on ihan älyttömän hyvä ja välillä käytän sitä myös päivällä jos olen nukkunut huonosti yms. Olen tehnyt oman postauksen BYBI Beautyn silmänympärysvoiteista ja sen pääsee lukemaan tästä. Yövoiteena mulla on tällä hetkellä käytössä Nivean uusi Naturally Good -sarjan antiage iholle tarkoitettu *yövoide. Olen tykännyt siitä älyttömästi – se on kevyttä, mutta todella kosteuttavaa ja iho saa yön aikana energiaa ja vitamiineja.

Tälläisiä tuotteita mulla on käytössä tällä hetkellä. Mun suosikki merkkejä ovat jo pitkään olleet Nivea, BYBI Beauty ja TonyMoly. Korres on mulle ihana uutuus ja olen aivan ihastunut heidän tuotteisiinsa. Jos tämän tyyppinen sisältö kiinnostaa niin voisin seuraavaksi esitellä käyttämäni tuotteet esim. syksyllä.

Millainen sun päivittäinen ihonhoitorutiini on? 🙂

 

SEURAA DIISKUNEITI-BLOGIA:

Diiskuneiti Instagram

Diiskuneiti Facebook

Follow my blog with Bloglovin

LUE MYÖS:

BYBI BEAUTYN SUOJAAVA PÄIVÄVOIDE JA PROTEIINIYÖVOIDE + ARVONTA

PARHAAT LUONNONKOSMETIIKAN KASVOSUIHKEET + ARVONTA

PARHAAT TESTAAMANI IHONHOITOTUOTTEET VUONNA 2020

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.