Hae
Diiskuneiti

MARTINEXIN SYKSYN POPLET – PARHAAT TÄRPIT MUUMIFANEILLE

*Sisältää mainoslinkkejä

Martinexin POPLET-viikko käynnistyi tänään ja se kestää 4.10.2020 saakka. POPLET-viikon aikana Martinexin verkkokauppa on täynnä todella hyviä tarjouksia ja itse yleensä teen aina POPLET-tapahtuman aikana mm. joululahjaostokset pukinkonttiin. Kaikki tarjoukset ovat oikeasti todella hyviä eikä mitään minialennuksia. Muumifanina päätin kerätä tähän artikkeliin kaikki parhaat Muumi-tuotteiden tarjoukset 🙂

AIKUISTEN MUUMI-VAATTEET

Popletissa on myynnissä hirmuinen määrä lasten Muumi-vaatteita, mutta onneksi tarjouksessa on myös muutamia Muumi-tunikoita ja paitoja aikuisille. Vaatteiden tilausta ei kannata jäädä pohtimaan liian pitkäksi aikaa, sillä koot loppuvat varmasti kesken, kuten aikaisempinakin vuosina. Miehille löytyy myös ihana *Muumi-viidakko t-paita (10), jonka laitoinkin nyt tilaukseen miehelleni pukinkonttiin. Viime vuonna ostin *Mörkö t-paidan joka on nyt myös alennuksessa kympillä.

Martinex tekee myös ihania naistenvaatteita omalla raita-, ja pallokuoseillaan. Lisäksi heillä on lisenssi Peppi Pitkätossu ja Disney naistenvaatteisiin. Katso kaikki POPLET-tarjouksessa olevat naistenvaatteet *tästä. Kaikki normaalihintaisen naisten Muumi-vaatteet voit kurkata *täältä. Itsehän omistan useita Muumi-mekkoja ja huppareita ja alta pääsetkin kurkkaamaan mun kaikki Muumimekot 🙂

KURKISTUS VAATEKAAPPIIN: KAIKKI MUUMI-VAATTEENI

 

KEITTIÖTUOTTEET

Blogiani seuranneet ovat varmasti huomanneet, että minulla näkyy myös keittiössä aika paljon Muumit. Muumikulhot, ottimet ja leivontatarvikkeet tuovat piristystä keittiöön. Nyt POPLETISSA on tarjouksessa mm.

Mulla on keittiössä myös Martinexin ihanasta Mustarastas-sarjasta olevat kahvikupit ja leipälautaset, jotka ostin viime vuonna Martinexin Black Friday kampanjasta. Ajattelin nyt täydentää Mustarastas sarjaani ja tilasin itselleni vielä nuo söpöt saman sarjan kulhot 3 / kpl. Mustarastas-sarja on nyt -60% ja sarjan tuotteet pääset kurkkaamaan *tästä. Kurkkaa kaikki Martinexin POPLET-keittiötuotteet *tästä!

KANGASKASSIT

Mulla on vaikka kuinka monta Muumi-aiheista kassia, laukkua ja reppua, koska ne e ovat vaan niin söpöjä! Martinexin ekokassit ovat tehty 100% kierrätetystä luomupuuvillasta ja #OURSEA merkityistä kasseista lahjoitetaan aina pieni summa Itämeren suojelutyöhön. Kaikki Muumi-laukut ja kassit ovat nyt tarjouksessa alkaen 10€.

Kurkkaa kaikki alennuksessa olevat kassit *tästä! PS. kuvassa näkyvä ekokassi on mun ostoskassi ja se kulkee kätevästi aina mukana käsilaukun pohjalla. Kassi on nyt tarjouksessa 10 ja ostoksille pääset *tästä!

GLITZAT

Ihanat Muumi-glitzat ovat nyt tarjouksessa 10 paketti, kun ne normaalisti maksavat melkein kolmekymppiä. Itse tein viime vuonna Muumi-glitzoilla joulukortteja. Glitza Muumi Deluxe paketti sisältää neljä Muumiaiheista siirtokuva-arkkia sekä kolme purkkia glitteriä. Glitzoja voi laittaa huonekaluihin, astioihin, tavaroihin tai vaikka seinälle. Itse olen glitzannut mm. läppärini kannen glitterisellä Niiskuneidillä.

Osta Glitza Muumi Deluxe *tästä!

LAPSILLE

Martinexin POPLETISTÄ löytyy paljon myös vaatteita vauvoille, lapsille ja nuorille. Mun ystäväpiirissä on menossa vauvabuumi ja jokainen ystävä on vuorotellen raskaana (kohtaa alkaa varmaan jo toinen kierros, hah), joten Martinexiltä on tullut tilattua paljon lasten Muumivaatteita. Martinexin lastenvaatteet ovat ihanan pehmeitä ja ihania lasten herkälle iholle. Kurkkaa kaikki tarjouksessa olevat lastenvaatteet *tästä.

+ kurkkaa myös kaikki tarjouksessa olevat *lasten lelut ja pelit 🙂

Martinexin verkkokauppa on ympäri vuoden täynnä kaikkea ihanaa (muutakin kuin Muumia) ja varsinkin vaatteiden osalla heillä vaihtuu valikoima todella usein. Itse hyödynnän aina Martinexin POPLETIT sekä Black Fridayn kampanjat, sillä silloin pääsee tekemään ostoksia tosi edullisesti itselle ja lahjaksi. Onko Martinex sinulle tuttu? 🙂

Hyppää Martinexin POPLET-viikoille *tästä!

 

LUE MYÖS:

KURKISTUS VAATEKAAPPIIN: KAIKKI MUUMI-VAATTEENI

MUUMIEN IHANIMMAT MIETELAUSEET

 

 

8 kommenttia

 1. Pirkko / Meriharakka kirjoitti:

  Enpä ole aikuisena ajatellut, että aikuisille olisi edes muumivaatteita. Pitäisiköhän räväyttää ja ostaa mustavalkoinen mekko Pikku Myy -kuvioilla Tove-elokuvaa varten 🙂

 2. petra kirjoitti:

  Onpa kattavasti kaikkea kivaa! Aikuisten mtuumivaatteet on kyllä kivan näköisiä mutta toi kuva tosta bodysta on ihana! Itsellä on jääneet jouluostokset aina viime tinkaan.. ?
  http://www.sangynalla.fi

 3. Mira / Blinger shimmer -blogi kirjoitti:

  Kurkkasin jo noita aiemmin (kun huomasin sun postauksen ensimmäisen kerran), mutta pitää vielä ajatuksen kanssa vilkaista lävitse. 🙂

  • Diiskuneiti kirjoitti:

   Hyvä kun kirjoitin ton postauksen maanantaina ja menin tekemään itse tiistaina tilausta, niin osa kaikista jutuista mitä halusin oli jo loppuunmyyty DAMN! 😀

 4. tuulanneli kirjoitti:

  Minulle oli uutta, että aikuisillekin löytyy muumivaatteita. Meidän pikku prinsessan suosikkeja ovat muumivaatteet!

  • Diiskuneiti kirjoitti:

   Aikuisten Muumi-vaatteet ovat ihan parhaita. Martinexiltä löytyy myös esim. samoja kuoseja aikuisille ja lapsille. Että mummokin voi pukeutua lapsen kanssa samalla tavalla 😉 Saisi varmasti ihania kuvia heh.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.