Hae
Diiskuneiti
Kaupallinen yhteistyö

KAHVIA KOTIINKULJETUKSELLA KIITOS

Kaupallinen yhteistyö: SLURP

But first coffee! Mun ensimmäinen kosketus kahviin tapahtui vasta aikuisena ja en edes muista millaisia mun aamut ovat olleet aikaisemmin ilman kahvia (ja miten ihmeessä olen selvinnyt niistä) – varmaan ainakin tosi väsyneitä. Rakastan aamuja ja aamuissa mun lempi hetki on ehdottomasti se, kun avaan kahvipurkin ja kahvipurujen ihana tuoksu valtaa koko keittiön. Kahvinkeittimen lataamisen jälkeen menen monesti vielä sänkyyn pötköttämään ja ensimmäisen kupillisen haluan juoda aivan rauhassa ja vasta toisen kupillisen kanssa syön aamupalaa. Se aamun ensimmäinen kahvikupillinen on aina paras ja maukkain.

MUN LEMPI KAHVIHETKET TOP 3

 1. Aamukahvi ja piirretyt – eli Muumit pyörimään ja kahvikuppi käteen.
 2. Kahvi ja hyvää lukemista – varasin kesän lomamatkankin kahvia nauttiessa.
 3. Kahvi ja musiikki. Aamusta heti Darude soimaan ja kahvia naamariin – varma herätys uuteen päivään.

MIKÄ ON SLURP?

Pääsin testaamaan suomalaisen SLURP:in kahvielämystä, jossa kahvi toimitetaan suoraan postiluukkuun. Kahvin voi valita joko papuina tai suodatin muodossa. Kaikki kahvit tulevat suomalaisilta pienpaahtimoilta ja SLURP:in valikoimasta löytyy myös teetä, sekä erilaisia kahvinkeittimiä ja tarvikkeita. Minulle on tullut nyt puolen vuoden ajan joka toinen viikko kahvilähetys postiluukkuun ja tuo lähetyspäivä on meillä aina erittäin odotettu. Minulle on tullut kahden viikon välein vuorotellen aina vaalea-, ja tummapaahtoista suodatinkahvia. Nyt kun olemme juoneet pienpaahtimoiden herkullisia kahveja, ei enää perus Juhlamokat sun muut maistu ollenkaan. Arki on tuntunut jotenkin luksukselta näinkin pienen jutun kuin kahvin takia. Olemme molemmat miehemme kanssa pitäneet tästä palvelusta ihan hirveästi ja olenkin hehkuttanut tätä  konseptia varmaan kaikille ystävillemme ja sukulaisille – eli vahva suositus teille lukijoillekin.

NÄIN TILAAT KAHVIA TAI TEETÄ SLURPILTA

1. Kerro mistä tykkäät: voit tilata kahvit makumieltymystesi mukaan esim. itse tykkään tummapaahtoisista kahveista. Saat valita toimitetaanko kahvit postiluukkuun joko kahden viikon tai kuukauden välein.
2. Slurpissa on mukana yli 20 suomalaista pienpaahtimoa, joiden kautta kahvilähetykset toimitetaan suoraan kotiin.
3. Kaikki kahvit ovat vasta paahdettuja ja tuoksu postilaatikossa on hurmaava. SLURPIA käyttäessä tuet samalla myös kestävää kahvintuotantoa. SLURP:ilta tilaaminen ei ole sitovaa ja voit muuttaa koska vaan tilaustasi tai peruuttaa tilauksen.
Miten sinä nautit kahvisi? 🙂
Kaupallinen yhteistyö: SLURP

8 kommenttia

 1. Katta /Arki(paska)ruokaa kirjoitti:

  Kiva konsepti. Enpäs ole tällaisesta aiemmin kuullutkaan. Pitää tutustua lisää. Mä juon kans aina ekan kupin aamulla rauhassa nautiskellen. Vasta toisella kupilla tulee aamiainen kaveriksi. -Katta /Arki(paska)ruokaa http://www.arkipaskaruokaa.fi

 2. Reetta kirjoitti:

  Tää on hauska idea. On tullutkin useampia mainoksia kyseiseltä yritykseltä vastaan somessa. Harmi kun en itse ole juurikaan kahvin tai teen ystävä, en varmaan hyötyisi paketeista 😀 Mies voisikin tykätä!

 3. Minna / Kiljustenblogi kirjoitti:

  Mä voitin joskus Slurpilta muutaman kahvilähetyksen. Meillä vain mies juo kahvia ja sitäkin kotona vain viikonloppuaaamuisin. Itse en ole vielä kahvia oppinut juomaan. Enkä taida opetellakaan. En tiennytkään, että Slurpilta voisi tilata myös teetä.

 4. Mia Malmi kirjoitti:

  Hauska konsepti! Jos on oikein uusavuton, niin kahvia saa myös Woltilla suoraan valmiiksi keitettynä kotiin. Hehe. Joskus oikein laiskana aamuna olen tähän sortunut(ihanaa luksusta).. <3

  • Diiskuneiti kirjoitti:

   Heh niin saa, mutta Wolt ei valitettavasti toimita kuin suurissa kaupungeissa, mutta Slurp toimittaa mihin vaan Suomeen, jopa tänne maalle 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.