Hae
Diiskuneiti
Kaupallinen yhteistyö

VUOHELMA – KOTIMAISTA LUONNONKOSMETIIKKAA VUOHENMAIDOSTA

Kaupallinen yhteistyö: Vuohelma

Vuohelma on kotimainen yritys Kokemäeltä, jossa yrityksen omistaja Petra valmistaa käsintehtyä luonnonkosmetiikkaa vuohenmaidosta. Multa löytyy täältä blogista artikkeli Vuohelman tuotteista seitsemän vuoden takaa, joten nyt on aika esitellä näitä ihania tuotteita uudestaan. Vuohenmaito on todella hoitava aine kosmetiikassa ja se sopii mahtavasti herkkäihoisille. Vuohenmaidon maitohapot tasoittavat ihon pH-arvoa ja edistävät tuotteen imeytymistä ihoon. Vuohenmaito sisältää myös paljon seleeniä ja A-vitamiinia, jotka yhdessä ravitsevat ihanasti ihoa. Vuohelman tuotesarjaan kuuluu tuotteita ihonhoitoon ja hiuksille. Valikoimassa on myös erilaisia deovoiteita kainaloille.

  • Käsintehtyä kotimaista luonnonkosmetiikkaa.
  • Kaikki raaka-aineet ovat kotimaisilta lähtituottajilta.
  • Vuohenmaito tulee Punkalaitumelta.
  • Valikoimaan kuuluvat tuotteita ihonhoitoon, hiuksille sekä deo-voiteet.
  • Vuohelman tuotteilla on kotimainen Avainlippu.

HELLÄVARAISET IHONHOITOTUOTTEET

Vuohelman ihonhoitotuotteisiin kuuluu hellävaraiset kasvosaippuat, kosteusvoiteita, kasvovedet sekä käsi-, ja jalkavoide. Vadelmamaito kasvosaippua on ehdolla tämän vuoden Natural Beauty Awardseissa! Vuohelman tuotteet sopivat täydellisesti herkkäihoisille.

Ihonhoitosarjaan kuuluu:

  • Vadelmamaito kasvosaippua.
  • Kehäkukka & Aprikoosimaito kosteusvoide.
  • Kaura & Ruusumaito kosteusvoide.
  • Rosmariinimaito jalkavoide.
  • Manteli & Hunajamaito käsivoide.

Omia suosikkejani ovat kamomilla-ruusumaito kasvovesi, jota käytän kasvosuihkeena päivän aikana antamaan iholle kosteutta ja virkistystä. Säilytän kasvovettä jääkaapissa, jotta se on ihanan viileää. Varsinkin nyt kesällä kylmä kasvosuihke on ihan parasta! Toinen suosikkini on rosmariini-jalkavoide, joka antaa kyytiä kantapäiden kovettumille. Jalkavoide sisältää karite-, kookos-, ja auringonkukkaöljyä ja se oikein sulaa kantapäihin. Vuohenmaidon sisältämät ainessosat imeytyvät tehokkaasti ihon pinnan alle ja pehmentävät ihoa. Suosittelen ehdottomasti kokeilemaan tätä jalkavoidetta!

Rosmariini jalkavoide 19€ – osta tästä!

VUOHENMAITOA HIUKSILLE

Vuohelman hiustenhoitotuotteiden valikoimasta löytyy erilaisia shampoo-, ja hoitoainepaloja. Vuohenmaito hiustenhoidossa tasapainottaa päänahan pH-arvoa ja sen entsyymit hoitaa päänahkaa. Vuohelman palasaippuat eivät sisällä yhtään saippuaa, joka on mahtavaa, sillä monella saippua kuivattaa hiuksia ja päänahkaa. Saippua on korvattu kookoksella ja sokerilla. Shampoopalat pesevät hiukset puhtaaksi hyvin, mutta hellävaraisesti. Palashampoot ovat myös suffaanittomia ja osa niistä sopii hyvin curly girl -metodiin. Vuohelman shampoo-, ja hoitoainepalat ovat täydellisiä kuiville hiuksille ja päänahan ongelmista kärsiville. Shampoopalat sisältävät eteerisiä ja hoitavia öljyjä sekä mineraaleja. Yksi shampoopala vastaa kahta 250 ml:n shampoopulloa! Shampoopalat pakataan muovittomiin kartonkoteloihin 🙂

Shampoopalojen käyttö:

  1. Kastele hiukset lämpimällä vedellä.
  2. Hiero palaa hiuksiin niin, että se vaahtoaa runsaasti.
  3. Huuhtele hiukset huolellisesti lämpimällä vedellä ja hiero hiuspohja sormin puhtaaksi.

Kurkkaa kaikki shampoo-, ja hoitoainepalat tästä!

DEOVOITEET KAINALOILLE

Vuohelman deovoiteet ovat ihan huippuja – itse rakastuin näihin heti ekalla kokeilukerralla. Olen jo pitkään miettinyt perus dödöjen vaihtamista luonnollisiin deodorantteihin, koska jokseenkin hirvittää kuinka paljon kaikkea myrkkyä (alkoholi, alumiini, väriaineet, säilöntäaineet) tulee kainaloihin suihkutettua. Vuohelman deovoiteet koostuvat sheavoista, kookosöljystä, vuodenmaidosta, perunajauhosta sekä rookasoodasta. Vuohenmaidon ainutlaatuiset rasva- ja maitohapot, vitamiinit ja mineraalit tekevät deovoiteen ihoystävälliseksi.

  • Riittoisa ja helppo levittää.
  • Ei tahraa vaatteita.
  • Ei sisällä alumiinia, alkoholia, väriaineita tai säilöntäaineita – ainoastaan luonnollisia ainesosia.
  • Hinta alkaen 14,90€.

Deovoiteen käyttö: lämmitä herneen kokoinen nokare voidetta sormissa ja hiero puhtaisiin kainaloihin, anna kuivua hetki ennen pukeutumista.

Vinkki: säilytä deovoide huoneenlämmössä, alle +23 asteessa. Jos voiteen koostumus löystyy, mikä on tätä korkeammassa lämpötilassa luonnollinen reaktio kookosöljyn alhaisen sulamispisteen vuoksi, voit sekoittaa tuotetta esim. lusikalla ja jäähdyttää jääkaapissa. Tämän jälkeen tuote on taas kuin uusi.

Itselläni on tällä hetkellä käytössä sarjan sitruuna-rosmariinimaito deovoide ja se on aivan ihana! Deovoide levittyy helposti, hoitaa kainaloita, pitää hajut poissa ja se tuoksuu ihanalle. Lisäksi itselläni on paljon rauhallisempi olo, kun tietää ettei kainaloissa muhi mitään myrkkyjä. Kurkkaa Vuohelman kaikki deovoiteet tästä.

Vuohelman tuotteita ostamalla tuet suomalaisia yrittäjiä sekä tuottajia ja vähennät ympäristökuormaa. Nämä söpöt pakkaukset ovat myös ihana lahjaidea kenelle vain. Vuohelman tuotteet ovat ehdottomasti kokeilemisen arvoisia ja monihan on rakastunut tähän tuotesarjaan aivan täysillä. Oletko sinä testannut Vuohelman tuotteita?

Hyppää ostoksille tästä 🙂

 

SEURAA DIISKUNEITI-BLOGIA:

Diiskuneiti Instagram

Diiskuneiti Facebook

Follow my blog with Bloglovin

LUE MYÖS:

MUN KESÄN KOSMETIIKKAPUSSIN SISÄLTÖ + VINKIT AURINGOLTA SUOJAUTUMISEEN

VUOKKOSET SITEET JA TAMPONIT OVAT NYT HIILINEUTRAALEJA + DIY KUUKAUTISKORI

KESÄHERKUT MATSMARTIN HÄVIKKIRUOKAKAUPASTA

Kaupallinen yhteistyö: Vuohelma

6 kommenttia

  1. Pirkko / Meriharakka kirjoitti:

    Deovoiteeseen tutustuin juuri melko äskettäin etsiessäni ei-nesteeksi laskettavaa deodoranttia matkakosmetiikkaan. Tuo ei ehkä toimisi tropiikissa, jos pehmenee jo noin alhaisessa lämpötilassa. Muuten kyllä kiinnostavia juttuja, en ollut mieltänyt vuohenmaitoa kuin vuohenjuustoon 🙂

  2. villananna kirjoitti:

    Mielenkiintoinen sarja, voisin laittaa testiin.

  3. Petra kirjoitti:

    Tämä olikin kiinnostava tuotesarja! Erityisesti nuo deovoiteet herätti uteliaisuuden! 😊

    • Diiskuneiti kirjoitti:

      Tuo deovoide oli kyllä tosi hyvä, tykkäsin! Ei kyllä pidä hikeä jossain jumpassa ja kovin fyysisessä päivässä, mutta perus päivään oikein toimiva deo 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *