Hae
Diiskuneiti
Kaupallinen yhteistyö

TESTISSÄ BYBI BEAUTYN UUDET SILMÄNYMPÄRYSVOITEET

Kaupallinen yhteistyö: House Of Organic
*Sisältää mainoslinkkejä

*House Of Organic -verkkokaupassa starttasi tänään luonnonkosmetiikkapäivät jotka kestävät tämän viikon sunnuntaiseen saakka. House Of Organicin valikoima on täynnä luonnonkosmetiikan huippumerkkejä ja luonnonkosmetiikkapäivien aikana tuotteita saa ostaa tarjoushinnoin. Olen kokeillut monia luonnonkosmetiikan eri brändejä ja suosikkini on ehdottomasti *BYBI Beauty, jonka ihonhoitotuotteita käytän joka päivä. Nyt luonnonkosmetiikkapäivien aikana jaan täällä blogissa päivittäin tuotevinkkejä BYBI Beautyyn liittyen ja te pääsette ostamaan melkein kaikki suosittelemani tuotteet tarjoushinnoin – eikä siinä vielä kaikki nimittäin järjestän vielä myöhemmin tällä viikolla Instagramin puolella arvonnan, jossa joku teistä voittaa 50 arvoisen lahjakortin House Of Organicin verkkokauppaan 🙂

Tänään esittelen teille BYBI Beautyn kaksi uutta silmänympärysvoidetta: kirkastava ja yön yli jätettävä.

BYBI Beauty on englantilainen luonnonkosmetiikan huippumerkki ja kaikkiin tuotteisiin valitaan mukaan ainoastaan vain sellaisia raaka-aineita, jotka oikeasti ravitsevat ihoa ja mukaan ei ole lisätty mitään turhaa. BYBI Beauty tekee todella tehokkaita tuotteita ja ne tekevät sen minkä lupaavatkin ja positiiviset vaikutukset näkyvät iholla välittömästi.

BYBIN TUOTTEET OVAT:

 • 100% luonnollisia.
 • Vegaanisia.
 • Cruelty Free.
 • Leaping Bunny sertifikaatti.
 • Pakkaukset ovat 100% kierrätettäviä.

VINKKEJÄ SILMÄNYMPÄRYSVOITEIDEN KÄYTTÖÖN

 • Kasvovoiteet ovat liian tujua ja paksua tavaraa silmänympäryksille – käytä siis aina silmänympärysiholle tarkoitettuja voiteita.
 • Muistathan aina uutta silmänympärysvoidetta testatessa levittää voidetta testiksi ensin pienelle alueelle!
 • Levitä silmänympärysvoide varovasti silmän sisänurkasta ulkonurkkaan. Levitä myös ylä-, ja alaluomelle.
 • Puhdista aina iho ja mahdollinen silmämeikki ennen silmänympärysvoiteen levitystä.
 • Käytä silmänympärysvoidetta päivittäin.
 • Jos kärsit esim. turvonneista silmäpusseista, niin laita voide ensin hetkeksi jääkaappiin.
 • Herneen kokoinen määrä silmänympärysvoidetta riittää molemmille silmille.
 • Oikein ja säännöllisesti käytettynä silmänympärysvoide on antiage ihon paras ystävä.

KIRKASTAVA SILMÄNYMPÄRYSVOIDE

Bright eyed illuminating -silmänympärysvoide on tarkoitettu herkille silmänalusille. Itselläni on todella herkät silmät ja ne vuotavat todella helposti. Monet silmänympärysvoiteet ovat saaneet silmäni jopa turpomaan, mutta tämä tuote ei aiheuta itselläni minkäänlaista yliherkkyyttä, joten peukut siitä. Tämä silmänympärysvoide on todella kosteuttava ja se häivyttää näkyviä juonteita silmien ympäriltä välittömästi. Jos kärsit tummista silmänalusista, niin voide on on ihan must, koska se kirkastaa silmän alueen tummia kohtia. Minulla silmänympärykset kuivuvat todella helposti, jolloin kaikki rypyt oikein puskee esiin. Voide on ihanan kermaista ja se imeytyy ihoon välittömästi. Olen kokenut, että tällä voiteella silmänympärykset pysyvät kosteutettuna iltaan saakka ja iho pysyy sileänä.

Sisältää: levä-, ja arnikauutteita, hyaluronihappoa, skvalaania, sokerijuurikkaan aminohappoja.

Käyttö: levitä päivittäin ja mieluiten heti aamulla. Itse levitän silmänympärysvoiteen seerumin jälkeen ennen kasvovoidetta. Herneen kokoinen annostus riittää molemmille silmille. Itse olen joskus isoäidiltäni oppinut laittamaan silmänympärysvoiteen kolmena pisarana – ja levittämään sen siitä ympäriinsä – toimii.

Hinta: 15,00€ 19,90€ | Osta *tästä!

YÖKSI JÄTETTÄVÄ SILMÄNYMPÄRYSVOIDE

Overnight eye cream on yöksi levitettävä silmänympärysvoide. En ollut ennen tätä voidetta aikaisemmin kuullutkaan, että on olemassa oma yövoide myös silmänympärysiholle. Yövoiteita olen käyttänyt jo ikäni, mutta tämä on ihan paras keksintö ikinä. Voide levitetään nukkumaan mennessä puhdistetulle iholle ennen kasvovoiteen laittoa ja aamuisin peilistä on kurkistanut vähemmän ryppyinen Diina-Maria! Voide sisältää todella runsaasti hyaluronihappoa joka kiihdyttää kollageenin tuotantoa ja näin kiinteyttää silmänympärysten ihoa eli suomeksi: se piilottaa rypyt. Jos silmärypyt ahdistaa, niin osta tämä tuote – et varmana pety. Pienellä vaivalla saat silmien alueen juonteet hyvin kuriin 🙂

Sisältää: bakuchiolia, hyaluronihappoa, parsakaalin siemenöljyä.

Käyttö: levitä voidetta hellästi juuri ennen nukkumaanmenoa puhdistetuille kasvoille ennen kasvovoidetta. Kuten bright eyed illuminating -silmänympäryysvoiteessa, niin myös tässä herneen kokoinen annostus riittää molemmille silmille.

Hinta: 18€ 24,90€ | Osta *tästä!

House Of Organicin verkkokaupassa on joka päivä vaihtuvat tarjoukset ja koodilla YHDISTÄ voit tilata useampana päivänä tarjoustuotteita ja yhdistää ne samalla hinnalla yhteiseen postikuljetukseen. Luonnonkosmetiikkapäiville pääset hyppäämään *tästä, ja tarjouskuvastoon voit tutustua täältä!

Käytätkö sinä silmänympärysvoidetta ja onko sinulla jokin luottotuote? 🙂

 

LUE MYÖS:

PARHAAT LUONNONKOSMETIIKAN KASVOSUIHKEET + ARVONTA

Kaupallinen yhteistyö: House Of Organic

5 kommenttia

 1. Mira / Blinger shimmer -blogi kirjoitti:

  Näitä en olekaan testannut, pidän mielessä kun seuraavan kerran hankintalistalla 🙂

 2. Marjut kirjoitti:

  Itse en ole käyttänyt silmänympärysvoiteita, kuinka noloa. Kiitos muistutuksesta, josko nyt olisi jo aika minunkin ostaa sellainen. <3 🙂

 3. Henna kirjoitti:

  En ole vielä koskaan tainnut omistaa minkäänlaista silmänympärysvoidetta, vaikka purkkeja ja purnukoita mullakin on ties miten paljon 😀 Mutta just joku ilta mietin, että pitäisköhän tämäkin ”vääryys” korjata. Joten siinä mielessä hyvään saumaan osui tämä vinkki postaus 🙂

  https://www.hennam.fi/

  • Diiskuneiti kirjoitti:

   Apua, olen järkyttynyt 😀
   Ota ihmeessä testiin – ei siitä ainakaan mitään haittaa ole vaan päinvastoin 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.