Hae
Diiskuneiti

EDULLISET KOSMETIIKKAKALENTERIT 2020

*Sisältää mainoslinkkejä

Se ois enään pari kuukautta joulukuun alkuun – jee! Jos haaveilet kosmetiikkakalenterista, niin nyt on viimeistään tullut hankkia sellainen, sillä ne myydään viime vuosien tapaan nopeasti loppuun. Katsoin muuten, että joltain brändeiltä joulukalenterit oli jo kokonaan loppuunmyyty – aika nopeaa toimintaa! Kosmetiikkakalentereita on tänä vuonna tarjolla taas melkoinen määrä eri merkeiltä ja osa niistä on niin hintavia, että olen oikeasti miettinyt, että kenellä on varaa pistää toista sataa joulukalenteriin. Kivoja kosmetiikkakalentereita saa myös edullisesti ja keräsin tähän artikkeliin teille alle 65€ kosmetiikkakalentereita Toivottavasti löydät näiden joukosta oman suosikkisi 🙂

NO BRAND

No Brand -merkin valikoimasta löytyy erilaisia kosmetiikkakalentereita todella edulliseen hintaan. Heillä on myynnissä mm. kynsilakkakalenteri, hemmottelukalenteri vartalolle, useampi meikkikalenteri sekä myös kosmetiikkakalenteri miehille. Katso kaikki No Brandin edulliset joulukalenterit *tästä!

Hinnat: alkaen 17,50€ | Kalentereita myy Lykon verkkokauppa. Osta *tästä!

TECHNIC KYNSILAKKAKALENTERI

Tämä edullinen kynsilakkakalenteri sisältää pieniä kynsilakkoja ja kynsitarvikkeita. Mukana on mm. pastellin, glitterin ja perinteisen sävyisiä kynsilakkoja.

Hinnat: 19,90€ | Kalentereita myy Coolstuff verkkokauppa. Osta *tästä!

KEEP CALMA LLAMA

Jos omistat kylpyammeen, niin tämä joulukalenteri on ehdottomasti sulle. Jokaisesta luukusta tulee erilainen kylpypommi tai saippua. Kylpypommin voi käyttää myös jalkakylvyssä jos omaa ammetta ei kotoa löydy. Kalenteri on muutenkin ihan hirveän suloisen näköinen ja tästä tuli kyllä heti mieleen ystäväni joka rakastaa laamoja. Pidettiin mm. hänelle baby shower -juhlat laama koristeluilla. Jos luet Jenna tätä, niin tämä kalenteri on niin sulle 😀

PS. kaikki Coolstuffin hulvattomat joulukalenterit näet *tästä 🙂

Hinnat: 19,90€ | Kalenteria myy Coolstuff verkkokauppa. Osta *tästä!

ESSENCE

Essencellä on tänä vuonna myynnissä kaksi erilaista kosmetiikkakalenteria. Edullisempi kalenteri on itsekoottava *DIY-joulukalenteri, joka on tarkoitettu lahjaksi annettavaksi. Kalenterin mukana tulee tuotteet, jouluiset pussukat ja numerotarrat. DIY-joulukalenterin hinta on 24,50€. *Hoho home for christmas on perinteinen luukkukalenteri ja sen hinta on 30,50€. Olen kirjoittanut oman artikkelin essencen joulukalentereista, jossa näkyy mm. kalentereiden sisältö.

Hinnat: alkaen 24,50€ | Kalentereita myy Lykon verkkokauppa. Osta *tästä!

DEPEND

Dependin kosmetiikkakalenteri sisältää meikkejä kynsilakkoja ja muutaman muun kauneustarvikkeen. Tässä kalenterissa on kuitenkin enimmäkseen kunnon tuotteita ja turha krääsä on karsittu pois. Depend on ruotsalainen menestysbrändi joka valmistaa kynsituotteita sekä kosmetiikkaa. Olen käyttänyt heidän kulmien kestovärjäyspakkausta niin kauan kuin muistan ja Dependin kynsilakanpoistoaineet ovat ihan parhaita.

Hinta: 35,50€ | Kalentereita myy Lykon verkkokauppa. Osta *tästä!

CATRICE DIY – TEE SE ITSE KOSMETIIKKAKALENTERI

Catrice on essencen ohella todella suosittu edullinen kosmetiikkabrändi. Catricen tuotteita myy mm. Tokmannit. Catricella on tänä vuonna myynnissä DIY-kalenteri joka sisältää 16 täysikokoista Catricen klassikkoa ja kahdeksan muuta tuotetta, jotka ovat suunniteltu erityisesti joulukalenteria varten. Mukana tulee myös 24 paperipussia ja numerotarraa. DIY-joulukalenteri on tarkoitettu erityisesti lahjaksi annettavaksi. Pussukoihin voi sujauttaa Catricen tuotteiden lisäksi myös vaikka karkkeja tai ihania viestejä.

Hinta: 40,50€ | Kalentereita myy Lykon verkkokauppa. Osta *tästä!

NIVEA

Nivean joulukalenteri houkuttaisi itseäni jonkin verran, sillä Nivea on rakas brändi jo lapsuudesta. Rakastan Nivean tuotteita ja heidän tuotteet ovat todella tehokkaita ja ihanan tuoksuisia. Nivean joulukalenteri sisältää 24. luukkua ja tuotteita ovat mm. erilaiset kasvonaamiot (myös sheet maskeja), dödöjä, huuli-, kasvo-, iho-, ja kuorintavoiteita, meikinpoistoainetta, silmänympärysvoidetta ja meikinpoistoliinoja yms! Sisältö kuulostaa todella hyvältä ja uskon, että itselläni nuo kaikki tulisivat käyttöön. Nivean kalenteria myy ainakin Tokmannin ja Sokoksen myymälät ja verkossa sitä voi tilata *Nordicfeel -verkkokaupasta.

Hinta: 47,95€ | Kalentereita myy Nordicfeelin verkkokauppa. Osta *tästä!

YVES ROCHER

Yves Rocher on minulle tuttu merkki lapsuudesta, sillä muistan aina sen hetken kun heidän postimyyntikuvastonsta ilmestyi kotiin ja tilasimme äidin kanssa aina sieltä jotain. Anoppini tilaa edelleen tuon postimyyntikuvaston kautta kaikki tuotteet, koska hän ei osaa käyttää nettiä. Yves Rocherin joulukalenteri sisältää 24. luukkua ja sisällön arvo on yhteensä noin 134€. Joulukalenteristä paljastuu Yves Rocherin suosituimpien tuotteiden lisäksi myös heidän uutuus tuotteitaan. Tuotteet ovat mm. meikkejä, ihonhoitoa, tuotteita vartalolle sekä hajuvesiä.

PS. joulukalenteri on valmistettu vanhoista Yves Rocherin pakkausjätteistä ja kalenteri on uudelleenkäytettävä ja kierrätyskelpoinen.

Hinta: 49,90€ | Kalentereita myy Yves Rocherin verkkokauppa. Osta *tästä!

KICKS 24 DAYS OF BEAUTY

Mulla oli viime vuonna kaksi KICKSIN joulukalenteria ja tykkäsin niistä kyllä kovasti. Tänä vuonna KICKS on tuonut myyntiin vaan yhden joulukalenterin, johon on koottu kaikki parhaat palat KICKSIN valikoimasta. Kalenteri sisältää mm. meikkejä, ihonhoitotuotteita, kynsilakkoja, hiustuotteita ja meikkitarvikkeita. Mukana kalenterissa on yksi suosikki hiustenhoitomerkkini Budgie. Mukana on myös tuotteita merkeiltä: MONSUN, Skin Treat, FLAER, Continu ja Atelier Rouge. Kalenterin sisällön arvo on 170€.

Hinta: 54,90€ | Kalentereita myy KICKS verkkokauppa. Osta *tästä!

MAKEUP REVOLUTION

Makeup Revolutionin joulukalenteri sisältää yhteensä 25 luukkua joulupäivään asti ja luukuista paljastuu mm. meikkejä, tarvikkeita ja asusteita. Makeup Revolution on edullinen kosmetiikkabrändi Lontoosta.

Hinta: 57,90€ | Kalentereita myy Lykon verkkokauppa. Osta *tästä!

L’OCCITANE

En ole itse koskaan kokeillut tämän brändin tuotteita, mutta tiedän muutamia jotka vannovat tämän brändin nimeen. L’occitane on ranskalainen brändi ja he valmistavat kunnon luksustuotteita. L’occitanen joulukalenteri sisältää 24. luukkua ja kalenterista löytyy brändin suosituimpia tuotteita matkakokoisissa pakkauksissa. Joulukalenteri on siis oiva tapa tutustua L’occitanen tuotteisiin.

Hinta: 57,95€ | Kalentereita myy Nordicfeelin verkkokauppa. Osta *tästä!

RITUALS

Tämä joulukalenteri kiinnostaa itseäni eniten, sillä näin viime vuonna Instagramin puolella viime vuoden kalenterin sisältöä ja kalenteri vaikutti todella kivalta. Ritualsin brändi on minulle vieras, joten joulukalenteri voisi olla oiva tapa tutustua heidän tuotteisiinsa. Minua kiehtoo tässä joulukalenterissa erityisesti myös se, että ylellisten kauneus-, ja ihonhoitotuotteiden lisäksi kalenterista tulee jokaisena adventtina kynttilä. Tässä joulukalenterissa on yhteensä 24. luukkua. Lue lisää Rituals brändistä ja heidän tuotteistaan *tästä.

Hinta: 62,90€ | Kalentereita myy Lykon verkkokauppa. Osta *tästä!

Aiotko sinä hankkia jonkin joulukalenterin tänä vuonna? Nyt koronan aikana jokainen ansaitsee pientä hemmottelua, joten piristä ihmeessä pimeää loppuvuotta ihanilla yllätyksillä. Itseäni kiinnostaa näistä tällä hetkellä Ritualsin, Yves Rocherin ja Nivean joulukalenterit ja varmasti jonku niistä aion kotiuttaa 🙂

Kaikki kuvat lainattu brändien omilta sivuilta.

 

LUE MYÖS:

ESSENCEN JOULUKALENTERIT 2020

THE BODY SHOPIN JOULUKALENTERIT 2020

 

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *