Hae
Diiskuneiti

PÄIVÄ RAISION UUDESSA HOPLOPISSA + TARJOUS

*Sisältää mainoslinkkejä

Sain Buzzadorilta liput Raision uuteen HopLopiin ja koska itselläni ei ole lapsia, päätin viedä 12-vuotiaan pikkusiskoni sinne peuhaamaan. Myös äitini lähti mukaan ja onkin ihan mahtavaa, että aikuiset pääsevät HopLopiin täysin ilmaiseksi. Moni aikuinen istuskeli sohvilla läppärit sylissä, ilmeisesti töitä tehden, mutta me menimme äidin kanssa siskoni mukaan peuhaamaan. Raision HopLop sijaitsee Ikeaa vastapäätä ja sinne pääsee helposti bussilla numero 300, joka lähtee Turun puutorilta.

Sisääntullessa ensimmäiseksi vastaan tulee naulakot, jonne vaatteet jätetään ja sitten vasta käydään maksamassa liput. Kassaa vastapäätä on myös lukolliset kaapit, jotka ovat kylläkin maksullisia. Ravintola sijaitsee kassan vieressä ja koko muu talo onkin peuhumaata. Mä en ole ikinä käynyt HopLopissa, Leo’s Leikkimaassa tai Mehukattimaailmassa, joten en oikein osannut odottaa mitään. Äitini ja siskoni sanoivat heti, että tämä Raision HopLop on ihan eri luokkaa verrattuna muihin ja me kaikki oltiin ihan silmät pyöreinä, sillä viidakkomainen sisustus oli todella upea.

Me kaikki lähdettiin heti kiipeämään ison tulivuoren päälle, jonne meistä ainoastaan siskoni selvisi, sillä me pudottiin äitini kanssa kesken kiipeämisen ja pyörittiin ihan hylkeinä sieltä alas. HopLopissa oli todella monipuolisesti erilaisia juttuja ja mun lemppareita oli ehdottomasti liukumäet ja trampoliini. Siellä oli myös sellainen kaareva mäki, jota laskettiin renkailla. Jotkin radoista oli oikeasti todella vaikeitakin ja sen takia ihan pienimmille lapsille löytyi oma leikkipaikka.

HopLopissa peuhaaminen meni kyllä kunnon treenistä, nimittäin 1,5 tunnin jälkeen oltiin kaikki ihan hiessä ja loppu. Mun mielestä oli ärsyttävää, että vesipulloille (en ainakaan nähnyt) ollut mitään paikkaa, vaan vesipulloa piti raahata koko aika mukana.

Käytiin ravintolassa syömässä, itse otin lohikeiton ja siskoni ja äitini ottivat lihapullat muussilla. Lohikeitto oli hyvää ja oli positiivinen yllätys, että lihapullat leivotaan gluteenittomista korppujauhoista – ihan mahtavaa! Oli mukava nähdä, että listalta löytyi paljon kotiruokaa ja salaatteja, sillä tuntuu vähän utopistiselta, että lapset leikkii pari tuntia ja sitten nälkä tyydytetään roskaruoalla. HopLopista löytyi myös erilaisia synttärihuoneita, mutta mielestäni vessoja olisi voinut olla enemmän. Me satuimme paikalle juuri hiljaiseen aikaan aamusta, mutta uskon, että vessaan ja ravintolaan saa kyllä jonottaa, jos osuu pahimpaan sesonkiaikaan.

Meillä oli kyllä super kiva päivä ja tässä jo mietinkin, että kenen lapsen voisin kaapata, että pääsisin taas uudestaan HopLopiin. Offerillalla on nyt menossa aika hyvä tarjous, nimittäin lipun kaikkiin Suomen HopLopeihin saa -33% eli 12 eurolla, kun normaalisti se maksaa 18€. *Lunasta tarjous tästä.

4 kommenttia

 1. Mira / Blinger shimmer -blogi kirjoitti:

  Mä en ole koskaan Hoplopissa käynyt, mutta eiköhän se ja vastaavat paikat vielä tutuksi tule 😀

 2. Jasmin kirjoitti:

  Oi että! Teidän päivä kuuosti kivalta! Ihanasti kirjoitit mitä siellä oli jne! Hyvä tarjouskin löytyy ?

  https://jasukuvaa.blogspot.com/

 3. petra kirjoitti:

  Kenen lapsen voisit kaapata ?? ihan huippua et piditte tollasen äiti-tytärpäivän siellä ? meiän kotikaupungissa ei ole hoploppia mut eiköhän taas kesällä käydä reissussa ?
  http://sangynalla.blogspot.fi

 4. Minnea kirjoitti:

  Hop Lop on meillä tuttu paikka ja useamman kerran ollaan jo tuota tarjoustakin ehditty käyttää 🙂 Minusta on ihanaa, että lapsille on nykyään niin kivoja puuhapaikkoja, joissa saa kulutettua energiaa (ja vanhemmatkin viihtyy)! Oma suosikki on trampoliini, hih!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *