Hae
Diiskuneiti

PARHAAT TESTAAMANI IHONHOITOTUOTTEET VUONNA 2020

*Sisältää mainoslinkkejä

Testailen joka vuosi aikamoisen läjän eri brändien kosmetiikka-, ja ihonhoitotuotteita. PR-toimistot lähettävät minulle uutuuksia testiin ja ne tuotteet, joista todella pidän ansaitsevat aina oman artikkelinsa täällä blogissa. Vuosi vaihtuu pian uuteen ja halusin kerätä tähän artikkeliin kaikki parhaat testaamani kosmetiikka-, ja ihonhoitotuotteet vuodelta 2020 🙂

UUSI HAJUSTEETON JA KOTIMAINEN ERISAN+ SARJA HERKÄLLE IHOLLE

Erisan+ on uusi hajusteeton luonnonkosmetiikan tuotesarja, joka on suunniteltu erityisesti herkälle iholle. Tuotesarjan tuotteet ovat vegaanisia ja ne sisältävät prebiotteeja, jotka vahvistavat ihon vastustuskykyä, tasapainottavat ihoa ja lisäävät hyödyllisten mikrobien kasvua iholla. Tuotteiden vaikutukset alkavat näkyä välittömästi, kun ihon oma mikrobiomi ensin eheytyy. Tuotteet sisältävät mm. kauraöljyä, ratamo-, levä-, ja karhunvatukkauutetta. Leväuute tehostaa vaikutuskykyä ja prebiootit tehostavat ihon hyaluronihappotuotantoa sekä lisäävät kollageenisynteesia. Tuotesarja tasapainottaa ihon omaa PH-arvoa.

Erisan+ sarjaa myy Citymarket, Stockmann, Prisma ja Tokmanni ja hintataso on 9-20€.

 • Luonnonkosmetiikkaa.
 • Vegaaninen.
 • Sopii todella herkälle iholle, allergisille ja astmaatikoille.
 • Tuotesarja sisältää prebiotteeja.
 • Tuotteet ovat kotimaisia ja ne myös valmistetaan Suomessa.
 • FI-Natura luonnonkosmetiikan sertifikaatti.
 • Allergia-, Iho-, ja Astmaliiton allergiatunnus.

Itse huomasin, että nämä tuotteet auttavat selkeästi ihoa ”paranemaan” jo muutaman käyttökerran jälkeen. Kasvoista tulee kirkkaat, tasaiset ja hehkuvat. Aivan ihan sarja – tykkään todella paljon ja sopii todella mahtavasti herkälle iholle. Lue koko artikkeli tästä.

DERMOSIL VITAMIN E-sarja

Tuotesarja sisältää runsaasti E-vitamiinia, joka on oiva apukeino ihon ikääntymistä vastaan. E-vitamiini auttaa myös ihoa sitomaan kosteutta ja kun iho on kostea – tekee se ihosta kimmoisamman ja silottaa ryppyjä. Tuotteet ovat pakattu suloisiin pinkkeihin pakkauksiin, joten näitä pitää mielellään esillä kylpyhuoneessa. Itse käytin kaikki tuotteet viimeistä pisaraa myöden loppuun ja omiksi suosikeiksini nousivat erityisesti sarjan kasvovesi ja puhdistusvaahto.

 • Tuotteet sopivat kuivalle, elottomalle ja ikääntyvälle iholle.
 • E-vitamiini sarjan kaikki tuotteet ovat hajustettu todella miedosti Hypoparfumilla®, joten ne sopivat hyvin myös hajuherkille.
 • Dermosilin tuotteet ovat todella laadukkaita ja parasta on, että ne ovat niin edullisia, että jokaisella on varaa panostaa ihonhoitoon.

Sarjan tuotteita myy ainoastaan Dermosilin oma verkkokauppa. Lue koko Dermosilin artikkeli tästä.

IHANA BYBI BEAUTY

Oma luonnonkosmetiikan lempibrändini on tällä hetkellä ehdottomasti BYBI Beauty. BYBI on englantilainen luonnonkosmetiikan huippumerkki ja kaikkiin tuotteisiin valitaan mukaan ainoastaan vain sellaisia raaka-aineita, jotka oikeasti ravitsevat ihoa ja mukaan ei ole lisätty mitään turhaa. BYBI Beauty tekee todella tehokkaita tuotteita ja ne tekevät sen minkä lupaavatkin ja positiiviset vaikutukset näkyvät iholla välittömästi – ihan best!

BYBIN TUOTTEET OVAT:

 • 100% luonnollisia.
 • Vegaanisia.
 • Cruelty Free.
 • Leaping Bunny sertifikaatti.

Lue lisää tästä kuinka kovin rakastuin BYBI Beautyn tuotteisiin 🙂

ESSENCEN KEVÄÄN JA TALVEN UUTUUDET

Suosikki kosmetiikkabrändini essence on julkaisi tänä vuonna kevät sekä talvimalliston. Pääsin taas testaamaan muutamia tuotteita PR-näytteiden muodossa ja kirjoitin tuotteista pitkät postaukset. Kevään tuotepostauksen näet tästä ja talven täältä. Essencen tuotteita myy Tokmanni ja valikoidut Citymarketit, mutta monesti hyllyt notkuvat tyhjyyttään, sillä niin suosituista tuotteista on kysymys. Ostan itse aina essencen tuotteet Lyko.fi verkkokaupasta, josta löytyy yli 400 essencen tuotteen valikoima. Lykolla on yleensä myynnissä myös sellaisia essencen tuotteita, joita ei välttämättä ole tullut suomen markkinoille myyntiin ollenkaan. Hyppää Lykon verkkokauppaan *tästä.

PARHAAT LUONNONKOSMETIIKAN KASVOSUIHKEET

Blogiani lukeneet tietävät tämän jo entuudestaan, että olen aivan hurahtanut kasvosuihkeisiin. Kasvosuihke on minulle nykyään yhtä tärkeä ihonhoitotuote, kuin esim. kosteusvoide. Kasvosuihke kosteuttaa ja kirkastaa ihanasti ja hellävaraisesti ihoa päivän aikana. Itselläni on ikääntyvä iho ja kasvot tuntuvat vaativan todella paljon kosteutta päivän aikana. Jos luistan vähänkin ihonhoidosta, niin juonteet tulevat heti esiin ja pelkkä kosteusvoide ei siis enää yksinkertaisesti riitä pitämään ihoa kosteutettuna koko päivää. Minulla kulkee kasvosuihke aina mukana käsilaukussa ja lisäksi pidän kotona ja työpaikalla kasvosuihketta jääkaapissa. Varsinkin töissä on ihana suihkasta kylmää suihketta kasvoille, kun kasvot ja mieli tuntuu väsyneiltä. Kasvosuihketta voi huoletta suihkia myös päivämeikin päälle, sillä se ei millään tapaa suttaa meikkiä vaan päinvastoin se kiinnittää meikin ja antaa hehkua kasvoille. Itse annan kasvosuihkeen imeytyä sellaisenaan ihoon, mutta sen voi taputella ihoon käsin tai vanulapulla.

Tässä artikkelissa suosikki kasvosuihkeitani olivat:

 • Bybi Beauty Mega Mist.
 • Purebeauty Rose Mist.
 • Laponie Of Scandinavia toner.
 • Joik Organic Rose Mist.
 • Neal’s Yard Remedies Rejuvenating Frankincense.

Lue koko artikkeli luonnonkosmetiikan kasvosuihkeista tästä.

PULPE DE VIEN HEDELMÄHÄVIKISTÄ VALMISTETUT KAUNEUSTUOTTEET

Kirjoittelin tasan vuosi sitten Suomeen rantautuneesta *Pulpe De Vien luonnonkosmetiikkasarjasta, joka tehdään hedelmähävikkiä hyödyntäen. Voit lukea vanhan postauksen tästä, jossa löytyy kattavasti tietoa Pulpe De Vien brändistä. Mulle Pulpe De Vie oli rakkautta ensisilmäyksellä ja käytin kaikki vanhemmassa postauksessa näkyvät tuotteet aivan loppuun viimeistä pisaraa myöden. Pulpe De Vie on edullinen, mutta todella toimiva sarja ja heidän hauskat tuotteiden nimet sekä värikkäät purkit kiinnittävät kyllä huomion markettien hyllyillä. Tuotteet ovat kuin hedelmäpilttejä ja tuoksut ovat huumaavia. Olinkin enemmän kuin innoissani, kun pääsin testaamaan PR-näytteiden muodossa muutamia Pulpe De Vien uutuuksia.

PULPE DE VIE ON:

 • Luonnonkosmetiikkaa.
 • Vegaaninen.
 • Ecocert.
 • Crueltyfree.
 • Valmistetaan Ranskassa hedelmähävikistä.
 • Suomessa myy mm. *Biodelly, *Oletkaunis.fi sekä Sokoksen verkkokauppa ja myymälät.

Lue koko artikkeli Pulpe De Vien tuotteista tästä.

SKIN TREAT kasvojenhoitotuotteet

Kaikki SKIN TREAT tuotteet ovat vegaanisia ja valmistuksessa käytetään 90% ekologisia raaka-aineita. Olen ollut positiivisesti yllättynyt näiden tuotteiden tehokkuudesta.

 • Putsaavat ja hoitavat kasvoja todella tehokkaasti, mutta samalla lempeästi.
 • Eivät kuivata ihoa ja jo pieni määrä tuotetta riittää.
 • Plussana on ehdottomasti todella miellyttävä tuoksu ja hinnat eivät ole mitään päätä huimaavia.

SKIN TREAT sarjaa myy Suomessa ainoastaan KICKS -myymälät ja *verkkokauppa. Lue koko SKIN TREAT-artikkeli tästä.

EDULLINEN LUONNONKOSMETIIKKAMERKKI – ORGANIC SHOP

Organic Shopin tuotteet olivat minulle aivan uusi tuttavuus. Monesti olen marketeissa hypistellyt Organic Shopin purkkeja, sillä heidän tuotteet maksavat ainoastaan 3-10€! Organic Shopin tuotesarjaan kuuluvat mm. vartalovoiteet, kuorinnat, shampoot, hoitaineet ja hiusnaamiot. Tuotteet ovat itselläni osoittautuneet todella toimiviksi ja koska ne ovat niin edullisia, on kaikilla mahdollisuus ostaa näitä ilman suurta rahapussia.

 • Kaikki Organic Shopin tuotteet ovat aitoa ja sertifioitua luonnonkosmetiikkaa.
 • Tuotteet valmistetaan Virossa ilman parabeeneja, silikoonia, hajusteita, synteettisiä aineita, väriäineita ja polyeteeniä.
 • Tuotteiden pakkaukset ovat kierrätettäviä.

Sarjaa myy mm. Tokmanni, Ruohonjuuri, Stockmann, Sokos ja muutamat kauneuden verkkokaupat, kuten Biodelly. Lue koko artikkeli Organic Shopin tuotteista *tästä.

KORRESIN UUSI PURE GREEK OLIVE -IHONHOITOSARJA

Mä rakastan Kreikkaa ja kreikkalaisia tuotteita. Varsinkin kreikkalaista oliiviöljyä tulee hamstrattua matkalaukkuun aina Kreikan lomilta ja myös ihan täältä Suomen marketeista. Kreikkalainen KORRES -kosmetiikkamerkki on lanseerasi syksyllä 2020 ainutlaatuisen PURE GREEK OLIVE -ihonhoitosarjan. Tuotteet sisältävät kreikkalaista ekstra-neitsytoliiviöljyä sekä oliivilehtiuutetta. KORRES lähetti minulle testiin muutamia PURE GREEK OLIVE -sarjan tuotteita ja olen pitänyt niistä aivan MIELETTÖMÄSTI.

KORRES on kreikkalainen apteekkikosmetiikkasarja, jonka luonnollisiin ainesosiin perustuvat tuotteet ovat tehokkaita, mutta turvallisia käyttää. KORRES -tuotesarjaan kuuluu tuotteita kasvoille, vartalolle ja hiuksille. Lisäksi sarjaan kuuluu meikkejä, aurinkovoiteita, erilaisia saippuoita, hammastahnaa, deodorantteja, huulivoiteita yms! Myös miehille löytyy oma tuotesarja.

 • Tehokkaita tuotteita, jotka sisältävät kreikkalaisia yrttejä.
 • Melkein kaikki tuotteet ovat vegaanisia.
 • Pakkauksiin käytetään kierrätettäviä materiaaleja.
 • Tuotteiden valmistuksessa vältetään synteettisten raaka-aineiden käyttöä.

Lue koko artikkeli KORRESIN tuotteista tästä.

TONY MOLY – MAAILMAN SÖPÖIMMÄT IHONHOITOTUOTTEET

Kauneudenhoito voi olla tehokasta sekä söpöä! TonyMoly on todella suosittu korealainen kosmetiikkamerkki jota myös Vogue, Cosmopolitan, Bazaar ja Elle ovat hehkuttaneet. TonyMoly on voittanut palkintoja mm. Alluren Beauty Awardseissa. Olen itse käyttänyt paljon TonyMolyn kangasnaamioita, mutta muita heidän tuotteitaan en ollut ennen tätä kokeillut.

 • TonyMolyn tuotteet ovat todella tehokkaita, sillä ne sisältävät uutteita hedelmistä ja kasveista – tuotteet eivät ole siis pelkästään söpöjä, vaan oikeasti toimivia.
 • Korealainen kosmetiikka on ihan huippu varsinkin ikääntyvälle iholle.
 • Tuotteet tuoksuvat hyvälle ja ovat riittoisia.
 • Rakastuin erityisesti banaani yönaamioon ja Bunny Mist kasvosuihkeeseen.

Sarjaa sai alku vuodesta oikeastaan vaan verkkokaupoista, mutta nyt TonyMoly on rantautunut myös mm. Tokmanneihin ja Citymarketteihin. Lue koko artikkeli TonyMolyn tuotteista tästä.

Toivottavasti te olette saaneet kauttani hyviä kosmetiikkavinkkejä ja ehkä jopa löytäneet uusia suosikkeja? Innolla odotan mitä uusia kosmetiikka-, ja ihonhoitotuotteita vuosi 2021 tarjoaa 🙂

LUE MYÖS:

KUIVIEN JA HALKEILEVIEN KANTAPÄIDEN HOIDON ABC

TESTISSÄ: LUONNONKOSMETIIKAN ANTI-AGE TUOTTEET

EDULLISET JA LAADUKKAAT IHONHOIDON LAHJAPAKKAUKSET

 

 

 

4 kommenttia

 1. Mira / Blinger shimmer -blogi kirjoitti:

  Tästä joukosta löytyy useita omiakin suosikkejani <3

 2. villananna kirjoitti:

  Oikein hyvää uutta vuotta 2021 sinulle 🙂

  https://villananna.vaikuttajamedia.fi

 3. Tuula / Tuula's life kirjoitti:

  Erisan on ollut suosikkini kautta aikojen. Ihana sarja!
  Ja Essence -sarja on myös tuttu.
  Minulla on Organic Shopin kuorinta-aine jaloille, erittäin hyvä tuote.
  Kiitos hyvästä esittelystä. Tuo Pure Greek Olive alkoi kiinnostamaan.
  Hyvää uutta vuotta 2021!

 4. Marjut kirjoitti:

  Kyllä, kiitos ihanista vinkeistä. <3 Ja mahtavaa uutta vuotta sinulle!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.