Hae
Diiskuneiti

HUHTIKUUN VIISI PARASTA JUTTUA

Huhtikuu on sattuneesta syystä tullut vietettyä aikalailla kotona, joka on ollut kyllä ihan kivaa. Ystäviä ja perhettä alkaa olemaan aika kova ikävä, mutta muuten nämä korona-kuukaudet ovat menneet hyvin. Ainoa mikä harmittaa vietävästi on se, että työsopimukseni irtisanottiin ja odotin oikeasti ihan hirmuisesti tulevia ”kesätöitä”. Mutta, kuten aina niin yritän ajatella asioita myös positiivisesta näkökulmasta ja nyt murheiden sijasta keskitytään siihen, että mitkä olivat hyviä juttuja koronamaisessa huhtikuussa.

PYÖRÄILYRETKI

Laitettiin miehen kanssa pyörät kuntoon talven jäljiltä ja pyöräiltiin ympäri Turkua. Yhtenä päivänä käytiin pyörillä hakemassa Kupittaan Citymarketista lohisalaatit ja vietettiin eväsretkeä Kupittaan lintupuistossa.  Edellisenä viikonloppuna käytiin ostamassa skumppaa ja mansikoita ja pyöräiltiin viltin kera nauttimaan niitä jokirantaan. Pyöräily on kyllä niin kivaa ja ollaan käyty nyt asioilla ja kaupassakin pyörillä. Viime vuonna, kun asuimme Liedossa, niin poljin aina Turkuun töihin. Matka kesti about tunnin per suunta. Nykyisin on vähän helpompi matka, kun tästä hurauttaa työpaikalle vain 20 minuuttia 🙂

PARVEKKEEN SISUSTAMINEN JA ENSIMMÄISET PARVEKE-SANGRIAT

Mies vietti ”pakotetusti” huhtikuussa viikon verran kesälomaa pois. Oli kyllä niin outoa, koska olemme melkein aina keväisin lähteneet viikoksi johonkin reissuun ja nyt piti vaan istua himassa. Meillä on tosi pieni ja ruma parveke ja päätettiin, että jos yritettäisiin sisustaa sitä jotenkin mukavammaksi kesää varten. Selailin Ikean verkkosivuja ja listan kanssa käytiin nopeasti hakemassa Ikeasta parvekkeelle mm. uusi pöytä, tekstiilejä, sisustusjuttuja ja teline kukkasille. Parvekkeesta tuli paljon freshimpi ja mulle tuli heti ihan kesäfiilis, jonka johdosta oli pakko tehdä kesän ensimmäiset sangriat, jotka nautittiin tietty parvekkeella.

RUUTUAIKAA PELIEN PARISSA

Mies osti meille huhtikuun alussa Playstation 4 -pelikonsolin, jota on tullut pelattua aika paljon. Meillä oli aikaisemmin tuo kyseinen konsoli, mutta myytiin se pari vuotta sitten pois, koska sillä ei ollut mitään käyttöä. Itse olin viimeksi pelannut pleikkaria ehkä teini-ikäisenä ja jotenkin miehenkin kiinnostus pelaamiseen oli täysin lopahtanut. No kiitos koronan, innostuin ihan täysin konsolipeleistä ja kun kuulin, että vanhasta klassikosta Crash Team Racingista oli tehty uusinta versio, niin pleikkari oli pakko hankkia uudestaan. Ollaan miehen kanssa pelattu ihan hulluna tuota Crashia ja myös Simsiä on tullut hakattua ihan kiitettävästi 😀

PÄÄSIÄINEN

Pääsiäinen oli ihanan tunnelmallinen kauniiden koristeiden keskellä. Tehtiin hyvää ruokaa, pelailtiin ja ulkoiltiin. Leivoin gluteenittomia kinder-kuppikakkuja, jotka pääsivät myös tänne blogiin reseptin muodossa. Pikkusiskoni oli yhtenä päivänä meillä yökylässä ja tehtiin yhdessä kaikkea kivaa ja syötiin suklaamunia.

KAAPPIEN SIIVOUS

Yhtenä sunnuntaina sain inspiraation siivota ja järjestää kaikki makuuhuoneen laatikostot ja kaapit. Muutettiin tähän asuntoon viime marraskuussa ja siitä asti kaapit ovat olleet ihan hujan hajan, koska muutossa tyyliin heitin vaan kaikki kamat kaappeihin sen kummemmin mitään miettimättä. Vaatekaappien lisäksi mun kosmetiikat ovat olleet aivan missä sattuu ja onneksi sain nekin nyt raivattua siistiksi yhteen paikkaan. Löysin siivouksen yhteydessä monia meikkejä ja ihonhoitotuotteita, joiden olemassa olon olin jo ehtinyt unohtamaan 😀 Tähän projektiin kului lopulta yli viisi tuntia ja nyt on niin siistit kaapit, että avot! Olin miettinyt tuota siivousta jo kauan ja nyt kun sain sen tehtyä, niin oikeasti mulla putosi hartioilta joku stressipallo pois – suosittelen!

Millainen huhtikuu teillä oli ja mitä tekemistä olette keksineet korona-arjen keskellä? 🙂

 

LUE MYÖS:

MITEN TUKEA TURKULAISIA RAVINTOLOITA JA KAUPPOJA POIKKEUSAIKANA

HUHTIKUUN NETFLIX-SUOSIKKI: THE WINDSORS

TESTISSÄ: MAAILMAN SÖPÖIMMÄT IHONHOITOTUOTTEET

 

8 kommenttia

 1. Annukka | HappyAnnukka kirjoitti:

  Munkin pitäis saada laitettua pyörä kesäkuntoon, kävin jo yks päivä kattomassa, että mitä sille pitää tehdä, mutta pitäis jaksaa vieda se tohon parin kilometrin päähän huoltoasemalle, että sais renkaat täytettyä. Mutta ehkä mä saan tsempattua viikonloppuna sen verran. 😀 Kivaa vappua sulle!

 2. Johanna K kirjoitti:

  Tuo teidän pyöräilyretki kuulostaa ihanalta! Täytyypä ottaa pyörä taas esiin, kunhan ilmat tuosta vähän lämpenisivät <3

 3. tuulanneli kirjoitti:

  Huhtikuu meni minulla myös lomautuksen merkeissä eli siivoten, blogaten ja leipoen kakkuja. Loppujen lopuksi kuukausi meni todella nopesti. Onneksi!

  Mukavaa alkanutta toukokuuta sinulle 🙂

  • Diiskuneiti kirjoitti:

   Kuulostaa samalta menolta kuin minulla 🙂
   On ollut ihana tehdä juttuja, mihin muuten ei ole aina niin paljon aikaa ja energiaa.

 4. Marjo kirjoitti:

  Huhtikuu on mennyt kotikonttorilla eli etätöitä on tehnyt jo viikkoja.
  Koiran kanssa on ulkoiltu ja oltu paljon metsässä niin ei tarvitse
  kävelyteillä vältellä muita. Kaappejakin on vähän siivoiltu ja
  järjestelty. Ikkunat huutavat edelleen pesemistä mutta vielä en
  ole tarttunut siihen. Kotoilua, paljon virtuaalista kanssakäymistä
  ystävien kanssa ja palapelejä. Olen aiemmin tehnyt niitä ihan
  fyysisesti mutta nyt teen verkossa niin ei jää palat hujan hajan
  pöydälle. Aurinkoa toukokuuhun!

  https://styleheaven-marjorie.blogspot.com/

  • Diiskuneiti kirjoitti:

   Mullakin huutaa vielä asunnon muut ikkunat pesua. Se on kyllä sellanen homma, että se tulee tehtyä vasta sitten, kun ei ole mitään muuta tekemistä, heh 😀 Ihanaa toukokuuta myös sinne 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.