Hae
Diiskuneiti

SYYSKUUN IHONHOITO SUOSIKKI: NIVEA Q10 WRINKLE FILLER SEERUMI

*Sisältää mainoslinkkejä

*Tuote saatu PR-näytteenä.

Nyt esittelen teille kaikkien aikojen ryppyjen poistajan, joka on myös mun uusi ultimaattinen suosikki: *Nivean Q10 antiage Wrinkle Filler -seerumi. Olen käyttänyt tätä koko kesän ja nyt alkaa olemaan viimeiset pisarat käsillä, joten vihdoin voin kertoa teillekin tästä helmestä. Tämä uusi täsmäseerumi levitetään siihen kohtaan missä on näkyvä juonne ja tadaa se häivyttää juonteen viidessä minuutissa ja siis tämä ihan oikeasti toimii 😉

IHON OMA Q10 ELI UBIKINONI

Koentsyymi Q10 eli ubikinoni on rasvaliukoinen yhdiste, jota esiintyy kaikissa ihmisen soluissa. Ubikinoni toimii antioksidanttina suojaten soluja hapettumiselta joka tarkoittaa siis, että ubikinoni suojaa soluja vanhentumiselta. Ubikinonia esiintyy erityisen paljon sydämessä, hermostossa ja lihaksissa. Elimistö tuottaa ubikinonia itse ja sen pitoituus huippu on kaksikymmentä vuotiaana, jonka jälkeen ubikinonin pitoisuus alkaa hiipua. Nivean Q10 -sarjan tuotteet sisältävät ubikinonia ja se auttaa nuorentamaan ja elvyttämään ihoa vähentäen juonteita ja ikääntymisen merkkejä.

NIVEA Q10 Anti-Wrinkle Expert Wrinkle Filler Serum -kasvoseerumi

Nivean Q10 Anti-Wrinkle Expert Wrinkle Filler -kasvoseerumilla on dokumentoitu vaikutus itsepintaisiin ryppyihin. Seerumi silottaa juonteita ja ryppyjä vain viidessä minuutissa ja se lupaa vähentää ajan mittaan myös kasvojen ihon syviä ryppyjä. Minulla on tullut kaksi syvää juonnetta huulien yläpuolelle, joita hoidan juurikin tällä seerumilla. Lisäksi minulle on tullut suhteellisen näkyvä sibeliusryppy toisen kulmakarvan viereen. Juonteet näkyvät herkästi jos olen juonut huonosti vettä ja varsinkin aamuisin ne näkyvät todella selvästi. Laitan aina aamuisin Wrinkle Filleriä näihin ryppyihin ja ne kyllä silottuvat pois välittömästi. Olen käyttänyt vuosien mittaan vaikka mitä antiage -tuotteita ja en ole kyllä ikinä näin hyvään tuotteeseen törmännyt. Monessa tuotteessa juonteet silottuvat vasta, kun tuotetta on käytetty pari viikkoa, mutta tällä Nivean seerumilla juonteet katoavat heti!

Seerumin patentoitu koostumus sisältää tehokkaan yhdistelmän peptidejä ja puhdasta Q10-koentsyymiä. 5 % active complex -yhdiste, puhdas Q10 ja Bioxifill-peptidit tunkeutuvat syvälle ihokerrokseen virkistäen kollageenin tuotantoa. Seerumissa on todella miellyttävä ja pehmeä koostumus, se on kuin silkkiä.

  • Vähentää syviä juonteita.
  • 50% vähemmän ryppyjä jatkuvalla käytöllä.
  • Sisältää 5 % active complex -yhdistettä ja puhdasta Q10:tä.
  • Pehmentää ja kiinteyttää ihoa.
  • Sopii kaikille ihotyypeille.

Käyttö:

  1. Puhdista ensin kasvot.
  2. Levitä iholle normaaliin tapaan ensin kasvovoide.
  3. Taputtele aina yksi pisara seerumia yhteen juonteeseen.

Hinta: 16,90€ / OSTA Cocopandan -verkkokaupasta *TÄSTÄ!

 

SEURAA DIISKUNEITI-BLOGIA:

Diiskuneiti Instagram

Diiskuneiti Facebook

Follow my blog with Bloglovin

LUE MYÖS:

ESSENCEN JOULUKALENTERIT 2023

VUOHELMA – KOTIMAISTA LUONNONKOSMETIIKKAA VUOHENMAIDOSTA

SOMA – KREIKKALAISTA LUONNONKOSMETIIKKAA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *