Hae
Diiskuneiti

TOP 5: PARHAAT KOSMETIIKKATÄRPIT VIKING GRACELLA

Viking Linelta putosi viime kuussa sähköpostiin kanta-asiakastarjous, jossa laivamatka Viking Gracelle maksoi vain 16 euroa. Varattiin miehen kanssa matka ja lähdettiin reissuun. Risteilyn tarkoituksena oli erityisesti shoppailu ja hullaannuin täysin Gracen kosmetiikkaosastolla. Risteily Viking Gracella tuntuu muutenkin aina todella luksukselta verrattuna muihin risteilyaluksiin. Viking Gracella buffet on todella tyylikäs ja muutenkin laivan ravintolat, kylpylä sekä kaupat ansaitsevat täydet pisteet niin valikoimaltaan kuin sisustukseltaankin. Bongasin Gracelta muutamia hyviä kosmetiikkalöytöjä, joista ajattelin nyt vinkata teillekkin 🙂

LÖWENGRIP CARE & COLOUR

Upea ja ihana ruotsalainen bloggaaja Isabella Löwengrip perusti Löwengrip Care & Colorin vuonna 2012. LCC on on kasvanut huimaa vauhtia ja Suomessa merkin tuotteita saa nykyään Viking Gracelta sekä valikoiduista apteekeista ja kauneushoitoloista. Jostain syystä tämä yritteliäs ja ruotsin suosituin bloggaaja on jäänyt suomalaisille tuntemattomaksi. Itse olen seurannut Isabellaa jo useita vuosia ja olen ihaillut aina hänen yrittäjähenkisyyttään. Isabellan tuotteet ovat aivan ihania ja erilaisia tuotteita löytyy iholle, vartalolle ja hiuksille. Tuotteet on testattu pohjoisen ilmastossa ja tuotteet ovat suunniteltu taistelemaan eri lämpötilanvaihteluita, kuten aurinkoa, lunta ja tuulta vastaan. Kaikki tuotteet on valmistettu ja kehitelty Ruotsissa. LCC tuotteita myy Suomessa myös verkkokaupat Bangerhead sekä Pretty.fi.

BRITNEY SPEARS

Olen todella suuri Britney Spearsin fani ollut hänen uransa alkutaipaleelta saakka. Olen käynyt Britney Spearsin konserteissa kaksi kertaa ja olen ostanut aina Spearsin uuden hajuveden kun sellainen on ilmestynyt. Britney Spearsin tuotteita on todella vähän tarjolla Suomessa, mutta Viking Gracella Spearsin tuoksuja oli tarjolla kattava valikoima. Tuoksut olivat Gracella hinnaltaan 20-40 euroa.

KOCOSTAR

Kocostarin aivan ihania viipalenaamioita eli slice maskeja saa nyt myös Viking Gracelta. Viipalenaamioita voi käyttää kasvoille sekä vartalolle. Kocostarin tuotteet ovat super kosteuttavia ja niillä voi hoitaa ihon kuivia kohtia. Kocostarin viipalenaamioita myy Suomessa Bearel verkkokauppa.

THE BODY SHOP

Mun lempparimerkin eli *The Body Shopin tuotteita saa myös taxfree hinnoin Viking Gracelta. Valikoimassa on lähinnä voiteita ja suihkugeelejä. Jos et muuta ostettavaa laivalta keksi, niin kannattaa ostaa näitä tuotteita, jotka saat hieman edullisemmin kuin maista.

VICTORIA’S SECRET

Viking Gracelta löytyy Victoria’s Secretin oma liike, jonka valikoima koostuu lähinnä laukuista, tuoksuista, alusvaatteista ja kosmetiikasta. Itse en ole mikään hirveä Victoria’s Secretin fani – ehkä olen kasvanut jo siitä kuplasta vähän pois. Victoria’s Secretiltä löytyy kuitenkin ihania vartalosuihkeita sekä huulikiiltoja, joita käyn aina ostamassa laivareissulla Viking Gracella. Viking Gracen VS myymälä on todella suloisen näköinen, joten se on jo itsestään vierailun arvoinen paikka.

*Affiliate-linkki.

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.