Hae
Diiskuneiti

PARHAAT TESTAAMANI HIUS-, JA IHONHOITOTUOTTEET 2021

Testailen joka vuosi aikamoisen läjän eri brändien kosmetiikka-, hius-, ja ihonhoitotuotteita. PR-toimistot lähettävät minulle uutuuksia testiin ja ne tuotteet, joista todella pidän ansaitsevat aina oman artikkelinsa täällä blogissa. Vuosi on vaihtunut nyt uuteen ja halusin kerätä tähän artikkeliin kaikki parhaat testaamani hius-, ja ihonhoitotuotteet vuodelta 2021 🙂

BYBI BEAUTYN PÄIVÄVOIDE AURINKOSUOJALLA

BYBI Beauty on englantilainen luonnonkosmetiikan huippumerkki ja kaikkiin tuotteisiin valitaan mukaan ainoastaan vain sellaisia raaka-aineita, jotka oikeasti ravitsevat ihoa ja mukaan ei ole lisätty mitään turhaa. BYBI Beauty tekee todella tehokkaita tuotteita ja ne tekevät sen minkä lupaavatkin ja positiiviset vaikutukset näkyvät iholla välittömästi. Olen tykännyt BYBIN tuotteista jo useamman vuoden niihin ei kyllä tarvitse koskaan pettyä.

Viime vuonna tullut Day Defence kasvovoide on ihanan kevyt ja se imeytyy nopeasti iholle. Tämä kasvovoide on myös ihan must tulevaan kevääseen, koska se sisältää SPF 30 aurinkosuojan. Day Defence -päivävoide kosteuttaa ihoa todella tehokkaasti ja se sisältää paljon vitamiineja, jotka korjaavat ja suojaavat ihoa. Iho ei jää myöskään ollenkaan rasvaiseksi tai valkoiseksi + päivävoiteen päälle on helppo levittää esim. meikkivoide. Suosittelen tätä voidetta ehdottomasti anti-age iholle ja niille ketkä haluavat suojautua auringolta.

Lue koko artikkeli tästä.

BYBIN TUOTTEET OVAT

 • 100% luonnollisia.
 • Vegaanisia.
 • Cruelty Free.
 • Leaping Bunny sertifikaatti.
 • Pakkaukset ovat 100% kierrätettäviä.

Sisältää: buriti-öljyä, sheavoita, Aloe Veraa, sinkkioksidia.

Käyttö: levitä aamuisin ihonhoitorutiinin viimeisena vaiheena seeruminen jälkeen. Pieni annostus riittää, sillä voide on todella tehokasta ja riittoisaa.

Hinta: 31€ | Osta *tästä!

MIRACLE SPRAY – IHMESUIHKE HIUKSILLE

Miracle Spray Hair Treatment on kunnon monitoimituote hiuksille, sillä se vahvistaa, ravitsee ja suojaa hiuksia todella tehokkaasti. Suihke on kevyttä ja se tuoksuu ihan vesimelonilta. Suihke ei rasvoita hiuksia, eikä tee niistä öljyisen näköisiä vaan päinvastoin se tekee hiuksista sileät ja ilmavat. Itselläni on tätä jäljellä enää ihan pieni liru ja ehdottomasti voisin ostaa tätä uudelleen.

Lue koko artikkeli tästä.

 • Vegaaninen ja cruelty free.
 • Parabeeniton ja PETAn hyväksymä.
 • Antaa kiiltoa, siloittaa ja pehmentää.
 • Hillitsee pörröisyyttä ja sähköisyyttä.
 • Kosteuttaa ja vahvistaa hauraita hiuksia.
 • Ehkäisee kaksihaaraisten syntymistä ja auttaa selvittämään takut.
 • Sisältää lämpösuojan.
 • Erittäin hyvä tuote kuiville ja vaurioituneille hiuksille.
 • Sisältää UVA- ja UVB-suojan – jotka suojavaat hiuksia auringolta ja kloorilta.

Käyttö: suihkuta suihketta tyvestä latvaan ja kampaa läpi. Suihketta voi käyttää sekä kosteisiin että kuiviin hiuksiin. Itse käytän tätä aina hiustenpesun jälkeen pyyhekuiviin hiuksiin.

Sisältää: venhä-, ja maissiproteiinia, sitruunahappoa ja soijaproteiinia.

Hinta: 21,90€ | Osta *tästä!

O’KEEFFESIN HEALTHY FEET -JALKAVOIDE

Kuivat kantapäät ovat niin ärsyttävä vaiva ja olen kärsinyt niistä koko aikuisikäni. Olen ollut koko ikäni seisomatyössä ja jalat kaipaavat sen takia extra huomiota. Tämä O’Keeffesin Healthy Feet -jalkavoide on aivan huippu ja se auttaa välittämästi korjaamaan kuivia kantapäitä. Jalkavoide kosteuttaa kantapäät todella tehokkaasti ja se korjaa halkeilevia kohtia – ihan best tuote ja tästä en luovu ikinä! Olen kokeillut kymmeniä erilaisia jalkavoiteita ja ei kyllä ole tämän voittanutta 😀

O’Keeffe’s brändin tarina on suloinen ja se alkoi 90-luvulla, kun Tara O’Keeffe’s hyödynsi farmaseutin taitojaan ja kehitti kosteuttavan voiteen isänsä todella kuivalle iholle. Tarina sai alkunsa ensin kosteuttavasta käsivoiteesta, mutta tällä hetkellä tuoteperheeseen kuuluu myös jalkavoide, vartalovoide ja huulivoide. O’Keeffe’s Company on perheyritys ja heidän tuotteensa ovat todella suosittuja ympäri maailmaa.

Lue koko artikkeli tästä.

 • Tuotteet sopivat kuivalle ja herkälle iholle.
 • Koko perheen tuotesarja.
 • Hajustamaton.
 • Saatavilla apteekeista, marketeista ja verkkokaupoista.

Hinta: 14,90€ | Osta *tästä!

SEBASTIAN DARK OIL SARJA – KIILTOA HIUKSILLE

Sain kesällä ihanan Umpun verkkokaupasta PR-näytteenä Sebastian Professional Dark Oilin tuotteita. Dark Oil on kevytrakenteinen sarja, joka sisältää erityisen yhdistelmän eteerisiä öljyjä (santelipuu-, setripuu- sekä arganöjy). Tuotesarjan tuotteet tekevät hiuksista todella kiiltävät ja sileät. Hiuspesun jälkeen fiilis on kuin kampaamonpenkistä nousseella ja tykkäsin näistä tuotteista erittäin paljon. Dark Oil – tuotesarjaan kuuluu shampoo, hoitoaine, silkkisuihke, hiusnaamio ja hiusöljy. Tuotesarja lupaa jättää hiukset kolme kertaa sileämmiksi ja sen se kyllä tekee. Voin kyllä lämpimästä suositella tätä sarjaa, jos kärsii kuivista hiuksista.

Lue koko artikkeli tästä.

 • Kevytrakenteinen.
 • Sisältää yhdistelmän eteerisiä öljyjä.
 • Antaa hiuksille täyteläisyyttä ja kiiltoa.
 • Sopii kaikille hiuslaaduille.
 • Lupaa jättää hiukset kolme kertaa sileämmäksi.

Hinta: alkaen 31,10€ | Osta tästä!

NIVEAN HYDRA SKIN YÖVOIDE

Nivean viime vuonna kauppoihin tullut Hydra Skin -yövoide oli rakkautta ensikokeilulla. Iho tuntuu todella pehmeältä ja elinvoimaiselta heti aamulla. Hydra Skin -sarjan voiteissa on ihan uusi innovatiivinen koostumus joka sisältää puhdasta hyaluronia. Voiteissa on käytetty pitkäketjuista hyaluronihappoa joka sitoo kosteutta ihoon ja lyhytketjuinen hyaluronihappo auttaa aktivoimaan ihon omaa hyaluronituotantoa. Voide tekee ihosta todella pehmeän ja olen huomannut, että yövoide tasoittaa selkeästi ihon pintaa ja sävyä. Yövoiteen koostumus on tosi kevyt eikä iholle jää rasvaista fiilistä. Voide imeytyy ihoon sekunneissa ja tuoksu on i h a n a. Sarjaan kuuluu myös päivävoide. Ehdottomasti aion ostaa tätä voidetta uudestaan!

Lue koko artikkeli tästä.

 • Kosteuttaa ihoa 72 tuntia.
 • Sopii kaikille ihotyypeille.
 • Tekee ihosta todella pehmeän.
 • Imeytyy nopsaan ja ei tahmaa.
 • Raikas tuoksu.
 • Sisältää puhdasta hyaluronihappoa.
 • Aktivoi ihon omaa hyaluronituotetta.
 • Mahtava voide anti-age iholle.

Hinta: alkaen 15,90€ | Osta *tästä!

BYBI BEAUTYN YÖKSI JÄTETTÄVÄ SILMÄNYMPÄRYSVOIDE

Overnight eye cream on yöksi levitettävä silmänympärysvoide. En ollut ennen tätä voidetta aikaisemmin kuullutkaan, että on olemassa oma yövoide myös silmänympärysiholle. Yövoiteita olen käyttänyt jo ikäni, mutta tämä on ihan paras keksintö ikinä. Voide levitetään nukkumaan mennessä puhdistetulle iholle ennen yövoiteen laittoa. Voide sisältää todella runsaasti hyaluronihappoa joka kiihdyttää kollageenin tuotantoa ja näin kiinteyttää silmänympärysten ihoa eli suomeksi: se piilottaa rypyt. Jos silmärypyt ahdistaa, niin osta tämä tuote – et varmana pety. Pienellä vaivalla saat silmien alueen juonteet hyvin kuriin ?

Lue koko artikkeli tästä.

Sisältää: bakuchiolia, hyaluronihappoa, parsakaalin siemenöljyä.

Käyttö: levitä voidetta hellästi juuri ennen nukkumaanmenoa puhdistetuille kasvoille ennen kasvovoidetta. Kuten bright eyed illuminating -silmänympäryysvoiteessa, niin myös tässä herneen kokoinen annostus riittää molemmille silmille.

Hinta: 27€ | Osta *tästä!

NIVEAN ALOE VARTALOVOIDE

Tätä kirjoittaessa olenkin jo käyttänyt tämän Aloe Body Lotion -vartalovoiteen loppuun – sillä se oli ihan superhyvä. Voide sisältää luomuviljeltyä Aloe Veraa ja se imeytyy ihoon välittömästi. Voiteessa on todella raikas tuoksu – eikä se ole liian voimakas. Iho tuntuu pehmeältä ja kosteutetulta koko päivän. Aloe vartalovoide sopii kuivalle ja normaalille iholle ja sen hoitava koostumus kosteuttaa vartalon ihoa jopa 48 tuntia! Voidetta on myynnissä 200ml sekä 350ml kokoisissa pakkauksissa. Lue koko artikkeli tästä.

Hinta: alkaen 6€ | Osta *tästä!

 • 98% luonnollisia ainesosia.
 • Vegaaninen.
 • Pakkaukset eivät sisällä mikromuoveja ja ne ovat kierrätettäviä.
 • Ei parabeenejä.
 • Rullaantuva pullo takaa sen, että voiteen saa käytettyä viimeistä pisaraa myöden ja se vie vähemmän tilaa roskissa.

Toivottavasti te olette saaneet kauttani hyviä kosmetiikkavinkkejä ja ehkä jopa löytäneet uusia suosikkeja? Innolla odotan mitä uusia hius-, ja ihonhoitotuotteita vuosi 2021 tarjoaa 🙂

 

SEURAA DIISKUNEITI-BLOGIA:

Diiskuneiti Instagram

Diiskuneiti Facebook

Follow my blog with Bloglovin

LUE MYÖS:

NIVEAN UUDET RICE SCRUB KUORINTAVOITEET KASVOILLE

TESTISSÄ HEDELMÄHÄVIKISTÄ VALMISTETUT HAMMASTAHNAT

TESTISSÄ: DERMOSILIN VITAMIN E -IHONHOITOSARJA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *