Hae
Diiskuneiti

TOUKOKUUN KOLME PARASTA JUTTUA

Mulla oli toukokuun eka viikko kesälomaa, jonka jälkeen palasin päivätöiden pariin. Koko mun kesäloman ajan oli kylmää ja sateista, mutta heti kun palasin töihin niin helteet alkoivat – reilua? Toukokuu kului nopsaan töiden parissa ja tuntui ettei oikein muuta ehtinyt tai jaksanut tehdäkään. Onneksi toukokuuhun mahtui myös kivoja hetkiä ja niistä kolme tulee tässä 🙂

EUROVIISU KISASTUDIO

Put your middle fingers up, take a shot, throw it up and don’t stop – I’m, I’m, I’m living that life on the dark side… Järkättiin ystävän kanssa kahdestaan pieni viisustudio Raisiossa joka kyllä päättyi siihen, että me molemmat nukahdettiin jo ennen yhtä 😀 Alkuilta oli kuitenkin oikein kiva herkkuja syöden ja skumppaa juoden. Mä en oikein ole rock-musiikin ystävä, mutta Blind Channelin kappale oli kyllä oikein tarttuva. Mulla jäi viisuista erityisesti mieleen Bulgarin Victoria, jonka kappale oli ihanan herttainen.

TREFFIT VAIKUTTAJAMEDIAN HANNAN KANSSA

Vaikuttajamedian Hanna muutti miehen perässä Turkuun ja itseasiassa aika lähelle minua. Treffattiin toukokuussa jokirannassa ja höpöteltiin kaikesta seltzereiden kera. Jokirannan kirsikkapuut oli myös tietenkin pakko tallentaa kameraan ja Hanna otti musta aivan ihania kuvia kirsikkapuiden alla. Oli ihana nähdä – nähdään pian uudestaan!

PIKKUSISKON JA NAPPI-KISSAN SYNTTÄRIT

Pikkusiskollani ja Nappi-kissalla oli synttärit 31.5! Pikkusiskoni täytti 15-vuotta (en hyväksy tätä asiaa, vastahan hän oli taapero) ja Nappi-kissalle tuli täyteen 1-vuosi. Järjestettiin toisen siskoni kanssa pienet yllätysjuhlat herkkuineen ja ilmapalloineen. Annoin pikkusiskolleni lahjaksi Stranger Things sortsiasun, josta hän oli aivan fiiliksissä. Nappi-kissalle tein herkkukakun kissan ruoasta ja herkkunappuloista. Olipa ihana viettää aikaa siskosten kesken herkutellen ja pelaten lautapelejä.

PS. seuraa Napin omaa Instagram-tiliä tästä!

Kesäkuu näyttää sujuvan mulla töiden parissa ja työvuorojen mukaan mulla on kesäkuussa ainoastaan yksi vapaa viikonloppu. Täytyy nyt hyödyntää jokainen vapaapäivä johonkin kivaan kesäiseen tekemiseen. Ihanaa kesää kaikille 🙂

 

SEURAA DIISKUNEITI-BLOGIA:

Diiskuneiti Instagram

Diiskuneiti Facebook

Follow my blog with Bloglovin

LUE MYÖS:

4 kommenttia

 1. Jasmin kirjoitti:

  Aivan ihanasti toteutettu postaus ja kivasti listattu ne parhaat tapahtumat!?

  https://jasukuvaa.blogspot.com/

 2. Mira / Blinger shimmer -blogi kirjoitti:

  Toukokuu oli itselleni todella ihanaa aikaa <3

 3. Anna/Kello neljän aamukahvi kirjoitti:

  mulle toukokuun parhaita oli omat synttärit ja loma äidin luona 🙂

 4. Marjut kirjoitti:

  Ihana toukokuu. <3 Meillä alkoi loma nyt kesäkuun alusta. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.