Hae
Diiskuneiti

RESEPTI: KERMAINEN JAUHELIHA-KASVISWOKKI (VHH + GLUTEENITON)

*Sisältää mainoslinkkejä

Tämä herkkuresepti syntyi tänä keväänä ihan vahingossa, kun heitin vaan pakastimen ja jääkaapin jämiä pannulle. Tämä on tällä hetkellä yksi lemppari ruokiani ja tämä resepti on gluteeniton sekä se sopii vähähiilihydraattiseen ruokavalioon. Äitini oli pari viikkoa sitten meillä kylässä ja hän rakastui tähän ruokaan ihan täysin. Hän sanoi, että mun pitää jakaa tämä resepti ehdottomasti täällä blogissakin – joten tässä se tulee!

ValmistuSaineet

  • Findus Hot Bangkok wokkisekoitus (pitää olla juuri tämä, että tulee oikeat maut esiin).
  • 400 g naudan-, tai possun jauhelihaa.
  • 2 dl juustokermaa.
  • 3 ruokalusikallista yrtti-tuorejuustoa.
  • Suolaa, valkosipulijauhetta ja jauhelihamaustetta.

VALMISTUSOHJEET

  1. Paista ja mausta jauheliha.
  2. Kaada paistettu jauheliha hetkeksi sivulle odottamaan ja paista samassa pannussa wok-vihannekset.
  3. Kun wok-vihannekset ovat kypsiä kaada sekaan paistettu jauheliha ja sekoita.
  4. Lisää sekaan 3 ruokalusikallista yrtti-tuorejuustoa.
  5. Kaada sekaan juustokerma ja sekoita hyvin.
  6. Anna poreilla hiljalleen 10 minuuttia ja anna ruoan vetäytyä vielä toiset 10 minuuttia.

Siis nam – tämä on niin hyvää ja kuinka helppo tehdä. Olen myös kokeillut tehdä tätä kanaversiona, mutta se ei ole ollut niin hyvää kuin tämä jauheliha versio. Tässä reseptissä on tärkeää käyttää nimenomaan Finduksen Hot Bangkok-wokkisekoitusta, sillä juuri se tuo oikeat maut ja vivahteet ruokaan.

PS. muista olla mukana vähentämässä ruokahävikkiä ja tilaa elintarvikkeita *Matsmartin hävikkiruokakaupasta (mainoslinkki).

 

SEURAA DIISKUNEITI-BLOGIA:

Diiskuneiti Instagram

Diiskuneiti Facebook

Follow my blog with Bloglovin

LUE MYÖS:

TESTISSÄ FRIENDS AND BRGRSIN HAMPPARIT KETOTYYLIIN

HELPPO JA HERKULLINEN SOKERITON MANSIKKARAHKA

RESEPTI: GLUTEENITON KANA-RIISINUUDELIWOKKI

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *