Hae
Diiskuneiti

TOP 3: LOKAKUUN LUETUIMMAT POSTAUKSET 2019

Lokakuu vilahti ohitse ja järjestettiin melkein koko kuukausi tulevaa muuttoa. Onneksi olin ottanut syyskuussa kirpparipöydän ja pääsin kaikesta turhasta tavarasta eroon. Kirpparipöytää ottaessa en edes vielä tienyt tulevasta muutosta, joten aikamoinen yhteensattuma. Lokakuu oli viimeinen kuukausi maaseudulla ja koko kuukausi meni muuttolaatikoiden keskellä. Muutettiin siis maalta Turun ydinkeskustaan, joka taisi olla aikamoinen kulttuurishokki miehelleni, joka on aina maalla asunut. Turkuun muutimme sen takia, että aloin olla todella yksinäinen maalla ja en pystynyt enää itsenäisesti liikkumaan ja tekemään asioita niin paljon kuin olisin halunnut. Myös työmatka pyörällä kesti tunnin. Aion myöhemmin höpötellä lisää muutosta ja näyttää uutta kotiamme erillisessä postauksessa.

1. MUUMIEN IHANIMMAT MIETELAUSEET

Muumipostaus oli taas ykkösenä. Ei varmaan mikään muu mun artikkeleista tule koskaan ylittämään tätä, hah. Jos myös marraskuussa tämä on ykkösenä, niin jätän tämän jatkossa pois ja aloitan listauksen niin, että toisiksi luetuin on ensimmäisenä.

Lue artikkeli tästä!

2. KAUNEUS JA LIFESTYLE JOULUKALENTERIT AIKUISILLE

Lokakuussa joulukalentereiden hypetys alkoi nostamaan päätään ja joka vuosi nämä joulukalenteri aiheiset artikkelit ovat olleet todella suosittuja. Tässä artikkelissa esittelin erilaisia kosmetiikka-, lifestyle-, ja herkkujoulukalentereita. Itselläni on tänä vuonna KICKS:in ja essencen kosmetiikkakalenterit. 

Lue artikkeli tästä!

3. ESSENCEN JOULUKALENTERIT

Kolmanneksi suosituin artikkeli lokakuussa oli essencen joulukalentereista kertova postaus. Paljastin postauksessa molempien kalenterin sisällöt. Essencen joulukalenterit ovat olleet joka vuosi hirmuisen suosittuja niiden edullisuuden ja laadun vuoksi. Odotan jo innolla koska pääsen avaamaan kalenteria. Vaikka paljastin kalenterin sisällön, niin onneksi en enää muista mitä kaikkea siinä oli. Essencen joulukalenterin pääset vielä tilaamaan *tästä (mainoslinkki).

Lue artikkeli tästä!

Nyt eletään jo marraskuun loppua ja joulutohinat alkavat käydä todella lujaa päälle. Oletko sinä hankkinut itsellesi tänä vuonna joulukalenteria? 🙂

 

LUE MYÖS:

TOP 3: SYYSKUUN LUETUIMMAT POSTAUKSET 2019

TOP 3: ELOKUUN LUETUIMMAT POSTAUKSET 2019

6 kommenttia

  1. Mira / Blinger shimmer -blogi kirjoitti:

    Tästä tuli mieleen etten ole aikoihin kurkannut mitkä ovat oman blogin viime aikojen luetuimmat postaukset 🙂

  2. Henna kirjoitti:

    Mä tykkäsin kans paljon tosta sun muumien mietelause-postauksesta! 🙂 Tykkään muumeista kans tosi paljon!

  3. Life with Eve / Eveliina kirjoitti:

    Ihan tavallisen suklaa kalenterin ajattelin hankkia. Monta vuotta mennyt ilman joten se voisi taas olla kiva 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.